Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ok.

Pytań pare.

-Jak dojechać na miejsce>?

-Gdzie to>?

Z Wrocławia to możesz jechać:

Markszowice

Wilkszyn

Gosłowice

Prężyce

lub droga 94 w kierunku > Środa Śląska Lubin > Zielona Góra

i na tzw lotnisku (szeroki odcinek drogi za Leśnicą) skręcisz w prawo na Miękinię

i potem:

Miękinia

Białków

Księginice

Lenartowice i Prężyce

Prężyce są z drugiej strony Odry na wysokości URAZU

patrz na www.pilot.pl

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość wobler129
Napisano
lub droga 94 w kierunku > Środa Śląska Lubin > Zielona Góra

Łeee... jak widzę swoje miejscowości to już myślę, że to nie tak daleko :shock: Zieloną Górę mam od siebie jakieś... 50-60km :cool:

Napisano

To ja wrzuce tutaj mapki

mapa_mala.jpg

mapa_duza.jpg

Z tomii powinniśmy na bank się zjawić - ewentualnie jak się nie uda dojechać po wieczór to zjawimy się 1-2 w nocy

Napisano

No to widze sporo się zapowiada :shock: ,czy beda to się okaże :grin: na dzień dzisieszy jest nas.

Tomii

Kisux

Roman

Maniek

Woitt

Homegeon

kolat66

A czy tym razem o kimś zapomnialem?

Napisano
No to widze sporo się zapowiada :shock:

Jestem pod wrażeniem :shock: super, widzę, że regionalne spotkania przybierają na sile.

Oby tak dalej, może też ruszą z kopyta wędkarze z innych stron Polski.

Napisano

ja sie dołączam...

na Prezycach bylem lata temu, tyle samo ile trwala moja przerwa z wedkarstwem..

moze zaproponuje ktos pkt zbiorki?

Napisano

Ok tak wygląda na dziś.

Tomii

Kisux

Roman

Maniek

Woitt

Crazyy

kolat66

Moze jeszcze się ktoś dołączy?Dudi a co z toba nie reflektujesz.

Teraz sprawa miejsca dokładnego ,tu jest problem bo nawet jak będe w sobote 15-16 to i tak nie wiem dokladnie gdzie ,się usadowie ,gdzie będzie wolne.Tak samo z godzina spotkania nie wszytkim bedzie pasowało o danej godzinie ,pomysł jest jeden ,aby ci cobędą wymienili się nr telefonu na priw ,a po przyjeżdzie po prost zadzwonić i spytac się

gdzie obozujemy ,wydaje mi się że to będzie Ok.ale może się myle i ktoś ma inną propozycje ,wiec czekam na opinie.

Napisano

witam- ja będę w niedzielę dopiero, i znów nocny spin nie wyjdzie, Pio napisz na priv to się umówimy,może jeszcze ktoś się chce zabrać to proszę o kontakt. Maniek tak będzie chyba najlepiej, inaczej nie widzę sposobu jak fon i krótkie info w prawo czy w lewo od wjazdu i będzie ok.

Napisano

Troche zasięgnełem opini ,na temat miejsca ,więc najprawdopodobnie bede ,od wjazdu przez wal na prawo prawie na samym konicu zbiornika.A teraz zapytam kto będzie ,na nocce z soboty na niedziele.Z tego co słyszalem ,sandacze sie juz zaczynaja "kręcic".

Napisano

Ja się melduję na nocke ale rozważmy jeszcze jedną na dzisiaj dość prawdopodobną okoliczność. Ma nieźle lac w przyszły weekend. Czy wówczas jest sens siedzieć całą nockę :?:

Napisano
. Ma nieźle lac w przyszły weekend.
Lekki deszczyk to tylko okoliczności sprzyjająca ,a taki zapowiadają i sandacz nie żle żeruje i leszcz ,ale dogadać się musimy co i jak.
Napisano

maniek, Przeraszam od razu za moją nieobecnośc w temacie. Ale ostro pracowaałem nad pracą magisterską :) Juz za niedługo możecie mówić MGR INZ DUDI :))

Ale wracając do tematu to z miłą chęcią po tym małym maratonie pisania przyda się relaks nad wodą :)

Ja się pisze na pewno - jak moja praca nie będzie wymagała poprawek w weekend to na pewno się pisze na full opcje - czyli wedkowanie w nocy itp.

Póki co bardziej prawdopodobna jest Niedziela ! Ale potwierdzenie na 100% udziele za nie długo!!

Napisano

Lekki deszczy nam nie straszny. Byleby nie lało. Pod koniec tygodnia ustalimy szczegóły i wymienimy numery komórek na priv. Moja się nie zmieniła od ostatniego spotkania.

Napisano

Szukaj,szukaj..,jak co pamiętaj masz nogi możesz też użyć roweru :mrgreen: poniosło mnie :twisted:

No coraz więcej osób sie melduje na łowy,ja na nocke nie zostaje w niedziele z rana muszę sie gdzieś stawić.

Pozdrawiam :wink: