Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tego co wiem to wędkarza na ryby zapraszać nie trzeba - jedzie kiedy tylko może :mrgreen:

Ale skoro już padła kwestia zaproszeń to oczywiście zgodnie z sugestią Romana - POTWIERDZAM

No to się umówiliśmy :wink::cool:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Do Dudi

Nie moge sie cos z Toba zlapac kontaktu!!!!

Jak cos to pisz gg3571652, 502398444 lub podaj jakies inne dane to zadzwonie lub coskik bo strona haczyka cos nie hula lub ja cos nie umie obslugiwac!!!!

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Witam- co myślicie o spotkaniu wygilijno-noworocznyn gdzieś nad wodą nie koniecznie z wędką ale tak posiedzieć powspominać kończący się już rok poplanować na przyszłość, przy ognisku jakimś dobrym browarku lub :?: może jakaś pieczona rybka lub śledzik ze słoika no i koniecznie opłatek. Piszcie i proponujcie gdzie i kiedy moglibyśmy takie cośik zorganizować :lol:

Gość wobler129
Napisano

roman gawlas jak będzie bliżej mnie to się piszę :cool: Ale spotkanie ma być z WĘDKĄ :!::grin:

Napisano

fajna sprawa ale ja nie bede mogł bo na swieta jade w świętokrzyskie..no chyba ze było by to do polowy grudnia to jak najbardziej sie pisze..powiedzmy 15-16 grudzień

Napisano

Hej

U mnie nawałnica obowiązków i roboty. Od miesiąca nie byłem nad wodą :evil: . Ostatni raz z Wami na Prężycach i od tego czasu posucha. Co gorsze nie zapowiada się żebym do końca roku jeszcze gdzies wyskoczył. Chyba nasze ostatnie wspólne wedkowanie okazało się przez przypadek tym które zamyka u mnie sezon :evil:

Także Romku nie będę zabierał głosu w tej dyskusji, ale jak coś ustalicie a termin jakimś cudem mi podpasuje to oczywiście że się piszę na takie spotkanie. Jak to mówią będę szpiegował ten temat. :wink:

Napisano

Piotr ja myślę że 15-16 to jest już ostatni termin bo późnij to już święta, ewentualnie tydzień wcześnij t/j 8-9

Tomi szkoda że nie będziesz, a może jednak coś tam wyskrobiesz :?: - a co z resztą nikogo nie widać na tym forum :?::mrgreen:

Napisano
zaproponuj coś
Może bar rybny :mrgreen: ,żartuje ale ostatnio mam wyjątkowe szczęście do pecha ,co do miejsca ,raczej blisko Milenijny lub Rędzin.
Gość wobler129
Napisano

A moglibyście mi powiedzieć mniej więcej jaka to jest odległość od Międzyrzecza lub Zielonej Góry?

Napisano

czekamy na chętnych.. :mrgreen::mrgreen: dobry termin jak dla mnie 8-9, 15-16 a okolice milenijnego pasuja mi bardzo..a zreszta mi wszedzie pasuje :grin: jakoś dotrę :lol:..fajnie jak wypali bo miłe zakończenie( przynajmniej dla mnie) sezonu by to było..

ps: musze tylko w pracy na ciekawskie kolezanki uwazac- co niektórzy wiedzą o co chodzi :twisted:

Wobler nie wiem kurcze bo jestem w tych okolicach świerzak i nie znam odległości pomiędzy miastami.." Milenijny" to most we Wrocku wiec tyle ile masz do Wrocławia..

Gość wobler129
Napisano

No Panowie teraz już czwórka bo galuch także chce się spotkać :wink:

Napisano

Ja powiem tak:

O ile mogę :roll: jak się uda to będę, pozwolenie mam, samochód dostanę nawet bak zatankowany :wink::mrgreen:

A jeśli już plany wypalą to będę moi mili Panowie towarzysko z termosem gorącej herbatki :wink:

Z mojej strony będzie to spotkanie zapoznawczo - opłatkowe :lol: