kisux Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 hehe widzę, że w tym dolnośląskim haczykowaniu Lubin i Wrocław siłą jest i basta Maniek - ja się zjawie jak uda mi się wrócić do domu 3 maja (namówić małżonke ) - ale wiesz, że na nas można liczyć - nawet od wszelakich procentowych trunków bede stronił tego 3 - ! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 kisux, kolat66 może się dogadamy w sprawie transportu, bo szkoda gonić trzy auta dla trzech ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 kisux, kolat66może się dogadamy w sprawie transportu, bo szkoda gonić trzy auta dla trzech ludzi. no ja chętnie moge się dogadać - na razie szwagier się nie zdeklarował - wiec potencjalnie jadę sam - (ja zresztą też nie jestem pewien czy 4-tego bende w Lubinie i pojade) - ale jeśli tak to no problem przed długim weekendem powinienem już coś więcej wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 No to przeczekajmy jeszcze ten tydzień (nie wiem jak, bo gna mnie na tego spina, jak diabli) i przed pierwszym się umówimy. Jakbyś nie jechał, to nie ma problemu, bo ja autko mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 ale wiesz, że na nas można liczyć Wiem ,wiem .ja zabieram gazówkę, garnek do gotowania wody, herbatę, cukier, kiełbaski na grilla (ok 3-4 porcje), wode. Ok ,to ja wezmę jeszcze kawę i coś do kawy słodkiego oczywiście .worek na śmieci też będzie,Romanie specjalnie nie kupuj mam tego sporo wezmę rolkę .Ktoś już się orientuje jaką pogodę zapowiadają na ten długi wekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Ktoś już się orientuje jaką pogodę zapowiadają dla Lubiąża -------------------------------------------------------------------------------- sobota (03.05.2008) -------------------------------------------------------------------------------- Noc 3 st, 988 hPa, wiatr 2 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego Dzień 16st, 985 hPa, wiatr 3 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego -------------------------------------------------------------------------------- niedziela (04.05.2008) -------------------------------------------------------------------------------- Noc 8 st, 983 hPa, wiatr 3 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego Dzień 20 st., 980 hPa, wiatr 3 m/s Zachmurzenie małe, możliwe słabe opady deszczu tak że powinno być pieknie, jak z cisnieniem, co myslicie??? będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 jak z cisnieniem, co myslicie?Jak dla mnie nieco za niskie ,ale nie w tym rzecz ,oby tylko nie skakało a będzie dobrze.Mam terz nadzieje że woda utrzyma się na tym poziomie co jest teraz ,ha ha mamy ją dzięki Niemiaszkom ,tzn regularnym kursowaniu barek sypialni.Fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A co to za cudo? Gdzie zrobiłeś te zdjątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A co to za cudo? Gdzie zrobiłeś te zdjątko? do kogo to pytanie?? i w sprawie jakiego zdjątka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Chodzi chyba o fotkę z postu Mańka http://images28.fotosik.pl/200/9dcd442466169c06med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A co to za cudo? Gdzie zrobiłeś te zdjątko?To cudo to Fryderyk Chopin taka sobie "mała" bareczka -hotel który kursuje w miarę regularnie po Odrze i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 aaa, pewnie tak, no fakt. Barka pierwsza klasa. Greg37 korzystaj z cytowania, choć ja też wcześniej to zdjecie oglądałem i nie skojarzyłem. wobler129 - fajny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 wobler129 - fajny opis Jaki opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Jaki opis? no pod nickiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Czego nam jeszcze brakuje ?? to zabiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 No to ja dopisuję się do listy zdeklarowanych do przybycia. Będę miał miejsce w aucie tyle, że nie wiem z którego kierunku nadciągnę… Może ktoś ma pomysł, co by tu jeszcze zabrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 No to ja dopisuję się do listy zdeklarowanych do przybyciaTo się ciesze.Teraz lista abyśmy wiedzieli kto przybędzie- Roman Gawlas Maniek Patbaj Pio Greg37 Karolik Madi -50% Kolata66-50% Kisux -50% Jeśli kogoś przeoczyłem to pisać ,jeśli ktoś rezygnuje napisać. Czego nam jeszcze brakuje ?? to zabiorę... co by tu jeszcze zabrać??Nie zapomnijcie zabrać szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie zapomnijcie zabrać szczęście Maniuś to mi się spodobało pewnie troszeczkę się przyda A tak w ogóle to chyba wszystko dograne, nawet o jakiejś siekierze też pomyślałem coby drwa narąbać, tak że z tych ogólnych spraw mamy wszystko, a może ktoś dysponuję kamerką to by było super, frekwencja zapowiada się spora więc warto by zrobić coś większego jak same fotki, ale jak nie będzie to też damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 a tak dla przypomnienia to kiedy i gdzie spotkanie bo nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 a tak dla przypomnienia to kiedy i gdzie spotkanie Otóż spotykamy się 04.05 przy ujściu Cichej Wody koło Lubiąża będzie bardzo miło widzieć Cię wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 bardzo chętnie bym wpadł ale nie posiadam autka zarazie a połączenia PKS nie mam żadnego . Przykro mi też bym chętnie poznał was , może innym razem będzie pasowało mi lepiej .Życzę wam miłego pobytu i udanych połowów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 jeux - szkoda - z przyjemnością bym cię poznał i pogadał co tam na Baryczce mam zamiar - ją odwiedzić i powspominać stare dobre czasy nad wodą - planuje wypad w okolice Wąsosza i Milicza - na "mój" dawny ulubiony jaz kurcze nie byłem tam z 15 lat P.S. Chłopaki chyba dam rade zjawić się w Lubiążu pracuje nad tym Jeux - a jazik się już ruszył na Baryczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 kisux, według mnie to się już kończy do tej pory zamknąłem konto na 67 sztukach . w przedziale od 36 do 42 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 i co koledzy i koleżanki wszyscy spiningujemy czy ktoś siada na grunt..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 ja się na spining nastawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi