pewniak Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 więc tak - nie wiem czy będę mógł się stawić i z tego powodu nie chcę żeby do końca kierować się moim zdaniem, ale jeśli mają rzeczywiście paść jakieś pstrągi, to myślę że największe szanse są na to w okolicach Krosnowic. Podtynie i okolice to piękne tereny, piękne dołki, piękne bystrza, ale z pstrągiem ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 a jak z terminem spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 a jak z terminem spotkania? Ja myślę że najrozsądniejszym terminem będzie okolica 29 lub tydzień wcześniej ale pewnie woda jeszcze będzie za wysoka, 29 to w miare bezpieczny termin. A tu wstawiam mapkę z miejscem spotkania w okolicy mostu Krosnowice, zeszłoroczne miejsce jest widoczne na pierwszej fotce bo to prawie sąsiedni teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Co tu taka cisza- czyście powymierali czyżby nici ze zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 czyście powymierali czyżby nici ze zlotuRoman jakie nici ,składka opłacona i trza jechać ,bo mi kości "zardzewieją" dajesz cynk kiedy i jedziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 dajesz cynk kiedy i jedziemy . I pewnie tak będzie, stała ekipa, z Madi wczoraj rozmawiałem i też na pewno będzie, tak że kilka osób będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 co do terminu - ja proponowałbym 29 bo wtedy mam większe szanse na wygospodarowanie wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 witam wszystkich, ja 29 nie dam rady, ale planuje wypad w tym tygodniu i i w weekend! raczej kaczawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianja Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Patbaj - gdzie i kiedy planujesz kaczawe? Ja bylem 3 dni temu w rzymowce- nurt mocny i zero kontaktu z ryba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Patbaj - gdzie i kiedy planujesz kaczawe powyżej Złotoryji, myślę że we wtorek, ale chcę unikną deszczu, więc od pogody będzie duzo zależec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Pokus sie o odcinek miejski.Dawno tam nie bylem ale ,ze dwa lata temu wyniki mialem. Powyzej sa same maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianja Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Jak rozumieć odcinek miejski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 oj coś cicho w temacie.. to co?? ustalamy na 29.03 w okolicach Krosnowic?? czy ktos oprócz pewnie tak będzie, stała ekipa, będzie chętny wspólnie powędkować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Ja bym chętnie ale z braku pojazdu kosmicznego nie opuszczam swojej galaktyki ( nie zmotoryzowany na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 oj coś cicho w temacie.. to co?? ustalamy na 29.03 w okolicach Krosnowic?? czy ktos oprócz pewnie tak będzie, stała ekipa, będzie chętny wspólnie powędkować?? ja jestem za proponowanym miejscem i datą (29 marzec) choć - jak zawsze - na 100% nie gwarantuję że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 I pewnie tak będzie, stała ekipa, z Madi wczoraj rozmawiałem i też na pewno będzie, tak że kilka osób będzie. Będę choćby nie wiem co pozostaje kwestia ustalenia dokładnej lokalizacji żebym znowu się nie zgubiła oraz najważniejszego: zaplecza gastronomicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 jak będzie się z kim zabrać to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Będę choćby nie wiem co No spróbuj nie być to całą gromadą wylądujemy w Rudzie jak będzie się z kim zabrać to bardzo chętnie Mówisz i masz- umówimy się jeszcze na pw A w niedzielę jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 no i jak to często bywa okazuje się że 29 marca jednak nie dam rady... Większe szanse na wolny czas mam w pierwszy kwietniowy weekend, ale nie chciałbym żeby przesuwano termin spotkania tylko z uwagi na mnie. Tym bardziej że z tym wolnym czasem to u mnie i tak do samego końca nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Witam. Ja 29 marca chętnie się zjawię także również czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 może jeszcze ktoś z Wrocka chętny??? jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim ooo i bardzo słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 jak do tej pory udało mi się tylko raz na zlot dotrzeć i wszystko na to wskazuje że na 29-III też się zjawię. Teraz to tylko samochód może mi plany pokrzyżować, a ten mi ostatnio numery jakieś odstawia (meteopata cholerny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Będę choćby nie wiem co No spróbuj nie być to całą gromadą wylądujemy w Rudzie Panie Romanie u mnie jest tak: przed wyjazdem zawsze jest pod górkę, jak nie samochód to znowu węgla w zimie nie można nigdzie dostać ale ..... jak się uprę to i tak postawię na swoim i przyjeżdżam A w niedzielę jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim No to z niecierpliwością czekamy na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 jak się uprę to i tak postawię na swoim i przyjeżdżam Cieszę się z takiej postawy, myślę że nie tylko ja Magda tak trzymaj A ja z Mańkiem dzisiaj szukaliśmy pstrągów ale jakoś nie dane nam było cokolwiek złowić, zaczęliśmy od Strzegomki a na Kaczawie skończyliśmy wysoki stan wody pochował pstrągi do dziur i tyle, ale nie o tym temat - a w temacie to wygląda to tak spotykamy się 29.03 o godz 7,30 przy moście kolejowym jadąc od strony Kłodzka przed Krosnowicami zaraz za przejazdem kolejowym jest mostek na jakimś siurku i dosłownie kilkadziesiąt metrów i będzie widoczna polna droga w lewo i z 300m będzie widać most kolejowy tam się zbierzemy, i zadecydujemy co dalej, możliwości jest sporo od łowienia w tamtym rejonie lub rozjechać się na jakieś z góry zaplanowane miejscówki, ja zabieram grila węgiel, tacki, widelce, odnośnie jadełka to zostawiamy pod dyskusję czy ktoś zakupi coś tam i się rozliczymy bądź każdy we własnym zakresie co lubi. Jeszcze jedna ważna uwaga w tym okresie bywa różnie ze stanem wody w górskich rzeczkach i może tak być że dostanę wiadomość że woda jest wysoka i nie rokuje na jakieś łowienie to ogłaszamy to na forum i drugim terminem będzie pierwszy wekend po świętach. To chba tyle jak coś przeoczyłem to mnie poprawcie, Dominik skrobnij na pw lub dzwoń to się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 a w temacie to wygląda to tak spotykamy się 29.03 o godz 7,30Przypomnę tylko że 29.03 jest zmiana czasu z zimowego na letni a podana godzina 7-30 to czas letni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi