kisux Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Ok.Pytań pare. -Jak dojechać na miejsce>? -Gdzie to>? Z Wrocławia to możesz jechać: Markszowice Wilkszyn Gosłowice Prężyce lub droga 94 w kierunku > Środa Śląska Lubin > Zielona Góra i na tzw lotnisku (szeroki odcinek drogi za Leśnicą) skręcisz w prawo na Miękinię i potem: Miękinia Białków Księginice Lenartowice i Prężyce Prężyce są z drugiej strony Odry na wysokości URAZU patrz na www.pilot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Z tej miejscowosci jak dojechac na łowisko?. Gdzieś sie spotykamy?. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 lub droga 94 w kierunku > Środa Śląska Lubin > Zielona Góra Łeee... jak widzę swoje miejscowości to już myślę, że to nie tak daleko Zieloną Górę mam od siebie jakieś... 50-60km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Tez sie wybiore:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 To ja wrzuce tutaj mapki Z tomii powinniśmy na bank się zjawić - ewentualnie jak się nie uda dojechać po wieczór to zjawimy się 1-2 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Nieduza ludka tam sie przyda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 No to widze sporo się zapowiada ,czy beda to się okaże na dzień dzisieszy jest nas. Tomii Kisux Roman Maniek Woitt Homegeon kolat66 A czy tym razem o kimś zapomnialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 No to widze sporo się zapowiada Jestem pod wrażeniem super, widzę, że regionalne spotkania przybierają na sile. Oby tak dalej, może też ruszą z kopyta wędkarze z innych stron Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 ja sie dołączam... na Prezycach bylem lata temu, tyle samo ile trwala moja przerwa z wedkarstwem.. moze zaproponuje ktos pkt zbiorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 moze zaproponuje ktos pkt zbiorki?Coś napewno ustalimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 A czy tym razem o kimś zapomnialem? Yhy o mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 poweidzmy ze crazzy wejdzie na moje miejsce, ponieważ nie jestem pewien jak to w ten weekend będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Września 2007 Autor Share Napisano 23 Września 2007 Ok tak wygląda na dziś. Tomii Kisux Roman Maniek Woitt Crazyy kolat66 Moze jeszcze się ktoś dołączy?Dudi a co z toba nie reflektujesz. Teraz sprawa miejsca dokładnego ,tu jest problem bo nawet jak będe w sobote 15-16 to i tak nie wiem dokladnie gdzie ,się usadowie ,gdzie będzie wolne.Tak samo z godzina spotkania nie wszytkim bedzie pasowało o danej godzinie ,pomysł jest jeden ,aby ci cobędą wymienili się nr telefonu na priw ,a po przyjeżdzie po prost zadzwonić i spytac się gdzie obozujemy ,wydaje mi się że to będzie Ok.ale może się myle i ktoś ma inną propozycje ,wiec czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 witam- ja będę w niedzielę dopiero, i znów nocny spin nie wyjdzie, Pio napisz na priv to się umówimy,może jeszcze ktoś się chce zabrać to proszę o kontakt. Maniek tak będzie chyba najlepiej, inaczej nie widzę sposobu jak fon i krótkie info w prawo czy w lewo od wjazdu i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Napisz do mnie na gadu,''Może'' bedzie wolne miejsce;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Troche zasięgnełem opini ,na temat miejsca ,więc najprawdopodobnie bede ,od wjazdu przez wal na prawo prawie na samym konicu zbiornika.A teraz zapytam kto będzie ,na nocce z soboty na niedziele.Z tego co słyszalem ,sandacze sie juz zaczynaja "kręcic". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Ja się melduję na nocke ale rozważmy jeszcze jedną na dzisiaj dość prawdopodobną okoliczność. Ma nieźle lac w przyszły weekend. Czy wówczas jest sens siedzieć całą nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 na 90% bede na nocce,o ile pogoda nie zawiedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 . Ma nieźle lac w przyszły weekend.Lekki deszczyk to tylko okoliczności sprzyjająca ,a taki zapowiadają i sandacz nie żle żeruje i leszcz ,ale dogadać się musimy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 maniek, Przeraszam od razu za moją nieobecnośc w temacie. Ale ostro pracowaałem nad pracą magisterską Juz za niedługo możecie mówić MGR INZ DUDI ) Ale wracając do tematu to z miłą chęcią po tym małym maratonie pisania przyda się relaks nad wodą Ja się pisze na pewno - jak moja praca nie będzie wymagała poprawek w weekend to na pewno się pisze na full opcje - czyli wedkowanie w nocy itp. Póki co bardziej prawdopodobna jest Niedziela ! Ale potwierdzenie na 100% udziele za nie długo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Lekki deszczy nam nie straszny. Byleby nie lało. Pod koniec tygodnia ustalimy szczegóły i wymienimy numery komórek na priv. Moja się nie zmieniła od ostatniego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Tomii fakt ,zaczyna się pogoda psuć ,jakieś burze na sobote nawet zapowiadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Ja i Kisux wstępnie ustalilismy wyjazd na około 16 w sobotę. Jak tylko pogoda się nie załamie to nockę posiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszAdamski Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Jezeli znajde tramsport to sie zjawie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Szukaj,szukaj..,jak co pamiętaj masz nogi możesz też użyć roweru poniosło mnie No coraz więcej osób sie melduje na łowy,ja na nocke nie zostaje w niedziele z rana muszę sie gdzieś stawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi