tomek1 Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Z tego co wiem to wędkarza na ryby zapraszać nie trzeba - jedzie kiedy tylko może Ale skoro już padła kwestia zaproszeń to oczywiście zgodnie z sugestią Romana - POTWIERDZAM No to się umówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 myślę że zaproszenie zostanie potwierdzone ja moge nawet pocztą wysłać jesli bedzie konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Do Dudi Nie moge sie cos z Toba zlapac kontaktu!!!! Jak cos to pisz gg3571652, 502398444 lub podaj jakies inne dane to zadzwonie lub coskik bo strona haczyka cos nie hula lub ja cos nie umie obslugiwac!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Witam serdecznie wszystkich wedkarzy, czy nikt juz z Was nie wędkuje ze nie ma zadnej relacji z wyprawy? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Witam- co myślicie o spotkaniu wygilijno-noworocznyn gdzieś nad wodą nie koniecznie z wędką ale tak posiedzieć powspominać kończący się już rok poplanować na przyszłość, przy ognisku jakimś dobrym browarku lub może jakaś pieczona rybka lub śledzik ze słoika no i koniecznie opłatek. Piszcie i proponujcie gdzie i kiedy moglibyśmy takie cośik zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 roman gawlas jak będzie bliżej mnie to się piszę Ale spotkanie ma być z WĘDKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 fajna sprawa ale ja nie bede mogł bo na swieta jade w świętokrzyskie..no chyba ze było by to do polowy grudnia to jak najbardziej sie pisze..powiedzmy 15-16 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Hej U mnie nawałnica obowiązków i roboty. Od miesiąca nie byłem nad wodą . Ostatni raz z Wami na Prężycach i od tego czasu posucha. Co gorsze nie zapowiada się żebym do końca roku jeszcze gdzies wyskoczył. Chyba nasze ostatnie wspólne wedkowanie okazało się przez przypadek tym które zamyka u mnie sezon Także Romku nie będę zabierał głosu w tej dyskusji, ale jak coś ustalicie a termin jakimś cudem mi podpasuje to oczywiście że się piszę na takie spotkanie. Jak to mówią będę szpiegował ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Piotr ja myślę że 15-16 to jest już ostatni termin bo późnij to już święta, ewentualnie tydzień wcześnij t/j 8-9 Tomi szkoda że nie będziesz, a może jednak coś tam wyskrobiesz - a co z resztą nikogo nie widać na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 roman gawlas, pewnie tydzien wczesniej tez mi pasuje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 Romanie mi pasuje [jak narazie] każdy termin ,nawet sylwestra ,tylko gdzie myślisz się spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Maniuś nie wiem ale chyba tradycyjnie gdzieś w Twoim rejonie- zaproponuj coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 zaproponuj cośMoże bar rybny ,żartuje ale ostatnio mam wyjątkowe szczęście do pecha ,co do miejsca ,raczej blisko Milenijny lub Rędzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 tak myślałem o tych miejscach doby pomysł-myśle że jeszcze uściślimy to jak pojawią się chętni, oby tylko pogoda była w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 A moglibyście mi powiedzieć mniej więcej jaka to jest odległość od Międzyrzecza lub Zielonej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Jestem za.Moze Rakow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 czekamy na chętnych.. dobry termin jak dla mnie 8-9, 15-16 a okolice milenijnego pasuja mi bardzo..a zreszta mi wszedzie pasuje jakoś dotrę ..fajnie jak wypali bo miłe zakończenie( przynajmniej dla mnie) sezonu by to było.. ps: musze tylko w pracy na ciekawskie kolezanki uwazac- co niektórzy wiedzą o co chodzi Wobler nie wiem kurcze bo jestem w tych okolicach świerzak i nie znam odległości pomiędzy miastami.." Milenijny" to most we Wrocku wiec tyle ile masz do Wrocławia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 No i nie widać chętnych do wspólnego zakończenia tego roku wędkarskiego, Pio może spotkamy się w trójkę z Mańkiem jak nikt nie ma chęci na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Ja sie piszę ale tylko do towarzystwa (brak opłaconej karty na dolnośląskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Pio może spotkamy się w trójkę z Mańkiem pewnie ..ja bardzo chętnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 No Panowie teraz już czwórka bo galuch także chce się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Listopada 2007 Autor Share Napisano 13 Listopada 2007 bo galuch także chce się spotkaNo liczymy i zapraszamy .Już wkrótce podam szczegóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 No liczymy i zapraszamy .Już wkrótce podam szczegóły . W takim razie czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Mam pytanie a jakiego rodzaju spotkanie spinning czy inna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Ja powiem tak: O ile mogę jak się uda to będę, pozwolenie mam, samochód dostanę nawet bak zatankowany A jeśli już plany wypalą to będę moi mili Panowie towarzysko z termosem gorącej herbatki Z mojej strony będzie to spotkanie zapoznawczo - opłatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi