roman gawlas Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Jeux myślę że spin ale nie chciałbym o tym decydować, raczej powinniśmy trochę posiedzieć po bajerować podsumować mijający już rok wejść trochę w przyszłość, cieszę się że jesteś zainteresowany będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Super Madi tak trzymaj-cieszę się ogromnie na spotkanie z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Super Madi tak trzymaj-cieszę się ogromnie na spotkanie z Tobą. Miło mi bardzo ale żebyście widzieli wczoraj moją facjatę, jak się rozmówiliśmy w domu na temat mojego wyjazdu do Wrocka Mam nadzieję, że wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 czy spinning to tylko formalnie oczywiście bardzo bym chciał się spotkać i porozmawiać , przy jakiejś herbatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 madi, ja tez sie bardzo cieszę jeśli bedziesz:)) temat sie rozkreca i moze jeszcze ktos sie dołączy..myślę ze Romek z Mańkiem cos wykombinuja jesli chodzi o miejsce bo znaja wszystko na wylot.. ale podstawa to temin..czy 15- 16 grudzien wszystkim odpowiada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Listopada 2007 Autor Share Napisano 13 Listopada 2007 Ograniczeń co do metody nie ma ,czy spin czy stacjonarna gruntówka jest do pogodzenia . O ile mogęPewnie ,zapraszamy i liczymy że będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 to ja skorzystam z obecności w kraju i bardzo chętnie spotkam się Wrocek blisko Milicz pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 No to gut, jesteśmy poumawiani, ale się cieszę Jeszcze tylko mapka dojazdowa i w drogę Oby tylko w tym czasie samochód mi się nie rozkraczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Madi a jak u Ciebie ze znajomością Wrocka, pytam bo nie wiem czy dasz radę dotrzeć w rejon mostu milenijnego, bo miasto jest tak rozryte że stali mieszkańcy się gubią w objazdach, jeśli zajdzie taka potrzeba wyjadę gdzieś w pobliże trasy z Kłodzka i jakoś się domuwimy , co o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Madi a jak u Ciebie ze znajomością Wrocka, pytam bo nie wiem czy dasz radę dotrzeć w rejon mostu milenijnego, bo miasto jest tak rozryte że stali mieszkańcy się gubią w objazdach, jeśli zajdzie taka potrzeba wyjadę gdzieś w pobliże trasy z Kłodzka i jakoś się domuwimy , co o tym myślisz Ze znajomością Wrocka to jest tak: najczęściej odwiedzana ulica to Komandorska, gdzie studiowałam; poza tym trochę wycieczek było ale to dawno temu, więc też za bardzo nie pamiętam, tym bardziej, że Wrocław odkąd pamiętam zawsze był rozkopany i co chwilę powstające nowe objazdy źle wpływały na rozeznanie w terenie No ale po tym co widzę na zumi, to od Komandorskiej nie jest tak daleko więc chyba trafię W razie czego jeszcze mamy czas, zawsze możemy jeszcze pewne sprawy poustalać. W każdym razie bardzo dziękuję za propozycję pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Listopada 2007 Autor Share Napisano 14 Listopada 2007 W zasadzie to jak wiedziesz na obwodnice śródmiejską to tylko prosto przed siebie i do Milenijnego zawsze dojedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 W zasadzie to jak wiedziesz na obwodnice śródmiejską to tylko prosto przed siebie i do Milenijnego zawsze dojedziesz. Na razie studiuję trasę dojazdową, mam do wyboru dwie możliwości: - pojechać w stronę uczelni znajomą trasą i niestety nadrobić kawałek, potem wskoczyć na Piłsudskiego i walić prosto przed siebie - albo dokładnie przestudiować trasę i lecieć po najmniejszej linii oporu, tylko się cholercia boję kolejnych remontów dróg na mojej drodze Mam jeszcze czas wiec opcja nr 2 wchodzi w rachubę No w końcu będę jechać do Was Panowie prawie 100km aby tylko lub aż uściskać Wasze dłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 , potem wskoczyć na Piłsudskiego i walić prosto przed siebie nie wiem madi, czy nie bedzie tak dla Ciebie najprosciej..skoro wiesz jak dojechac na Piłsudskiego to juz z tamtąd nie bedzie problemu..No w końcu będę jechać do Was Panowie prawie 100km aby tylko lub aż uściskać Wasze dłonie i to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Na 99% dolacze do Was.Jeszcze moze jakis Lubiniak jest chetny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 No w końcu będę jechać do Was Panowie prawie 100km aby tylko lub aż uściskać Wasze dłonieTo już masz u nas wielki "szacun" .Po za tym napewno wjeżdzasz od Bielan więc Karkonowską i Powstaniców śląskich do Halera a Halera to obwodnica śrudmiejska ,gorzej martwie się o trase Nowa Ruda Ząbkowice o tej porze drogi troche śniegiem podsypane ,raz gnałem do Nowej rudy z zleceniem u młynarza [chyba] wiosną no nie powiem trasa prawie tak jak Radków -Kudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 No w końcu będę jechać do Was Panowie prawie 100km aby tylko lub aż uściskać Wasze dłonie To już masz u nas wielki "szacun" Aj tam od razu szacun, po prostu chcę Was w końcu poznać gorzej martwie się o trase Nowa Ruda Ząbkowice o tej porze drogi troche śniegiem podsypane Dokładnie tak, kiedyś wracaliśmy z Wrocka 8 godzin samochodem wojsko i policja wkroczyli do akcji bo pozakopywały się pługi To było chyba 2 lub 3 lata temu, a sam korek zaczął się zaledwie kilka km za Bielanami a kończył się uwaga! w połowie drogi Bardo - Kłodzko; powiem więcej przygoda była świetna, ja się nie martwiłam - dzieciaczek u teściów, za to chłopa musiałam uspokajać Wariatka jestem Co do trasy to i tak lepsza niż przez górki na Bielawę, tam to już w ogóle zimą hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 no i co z naszym spotkaniem??? mam nadzieje ze sie nic nie zmieniło.. i dalej aktualne!!! tylko prosze zadeklarujcie termin zebym mogl zarezerwowac weekend 8-9 czy 15-16?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 mam nadzieje ze sie nic nie zmieniło.Wydaje mi się że już się pozmieniało ,[patrz pogoda] ale ja narazie nie odpuszczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 mam nadzieje ze sie nic nie zmieniło.Wydaje mi się że już się pozmieniało ,[patrz pogoda] ale ja narazie nie odpuszczam . Jak dla mnie pogoda nie ma znaczenia, no chyba, że mi totalnie zasypie drogi i jedyna możliwość dotarcia do Wrocka to powietrze.... tu wtedy odpadam nigdy w życiu nie wlezę do samolotu Co do spotkania jeżeli byłaby możliwość umówienia się w niedzielę byłoby super, no jeśli nikomu akurat nie pasuje to się jakoś postaram zorganizować na sobotę. A czy to będzie 8-9 czy 15-16 to mi już, że tak powiem lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 Jak dla mnie pogoda nie ma znaczenia,To widze że jesteś "twarda"zawodniczka ,czyli panowie teraz wy wypowiadać się czy pasuje wam niedziela i która . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Witajcie- dla mnie jest obojętne w jaki to będzie dzień, ale myślę że dla płci pięknej warto się dostosować do Jej potrzeb, proponuję niedzielę 9.12- co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Witajcie- dla mnie jest obojętne w jaki to będzie dzień, ale myślę że dla płci pięknej warto się dostosować do Jej potrzeb Nie no jestem w szoku, bardzo mi miło. Jednak chcę zaznaczyć, nie chcę nikomu nic narzucać absolutnie, jedynie tylko napomknęłam, że niedziela jest akurat najlepszym dla dniem, w którym mogę uciec z domu Jeśli nie będzie pasowało Wam moi drodzy Panowie, dołożę wszelkich starań aby dotrzeć do Wrocka w sobotę proponuję niedzielę 9.12- co Wy na to : Ja się ustosunkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 No co tam koledzy, jak tam nasze spotkanie- grudzień za pasem a tu nic się nie dzieje, czyżby zapał minoł .Proponujcie coś odnośnie terminu i miejsca- ja pomyślałem o Rędzinie lub zimowisku barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 jestem jestem pasuje 09.12 do miejsca sie dostosuje roman gawlas, maniek, znacie wszystko dobrze to wybierzcie miejsce.. czyżby zapał minoł : rośnie Romku nie maleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 czyżby zapał minoł : rośnie Romku nie maleje Zapał pełną gębą, jakże by inaczej W tym tygodniu samochód wyrusza na trzepaki, coś się dzieje dziwnego znosi go w jedną stronę, poza tym szumi, jak to twierdzi moja brzydsza połowa łożyska do wymiany Stawiam chłopa pod murem - kierunek warsztat i nie ma, że boli. Mam nadzieję, że jest to problem do rozwiązania na czasie i niezbyt kosztowny. Oby okazała się to być pierdółka. Odezwę się jak tylko będzie coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi