Konrad22 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Motocykle głównie motorowery takie jak Simson, Romet, Jawa Ciężarówki po prostu kocham a o takie hobby i fotografowanie ich. I modelarstwo ale to już rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 1. Wiadomo Wędkarstwo ;D 2. Chodzenie po górach 3. podróże 4. Książki przygodowe i fantasy ;] 5. pływanie 6. Buszowanie po lasach ;D czy jak to inaczej nazwać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Jestem na Tym forum już jakiś czas, a nic tutaj nie napisałem;) Moim hobby jest przede wszystkim wędkarsto i akwarystyka. Bardzo lubię też robić zdjęcia, nawet w MAKRO:) Uprawianie sportu, min piłka ręczna i pływanie:) A no i rekreacyjne wypady w góry oczywiście z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1996 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 piłka nożna i treningi mma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaN Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Moja najwieksza pasja jest akrobatyka dopiero pozniej wedkarstwo, siatkowka i piłka ręczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 kuchnia : moja największa pasja kuchnia i gotowanie - pasja i zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomik 1970 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Wędkarstwo jest na pierwszym miejscu Polityka jest na drugim miejscu - czynnie Motoryzacja na trzecim miejscu Praca z drewnem na czwartym miejscu ... no i żona na kolejnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian_gdz Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Kulturystyka od blisko 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubek Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Moje hobby to wędkarsto na pierwszym miejscu lubię jezdzić na zawody a drugie hobby to akwarystyka (paletki discus) i akwarystyka morska (piękne kolory i różnorodność zwierząt od korali po ryby kraby, krewetki, ślimaki, rozgwiazdy i wiele innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Ja oprócz wędkarstwa amatorskiego, chociaż zastanawiam się czy nie pojechać na jakieś zawody ale nie wiem co i jak w tym temacie się kręci, sklejam modele i nałogowo czytam książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubek Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 z zawodami to jest fajna przygoda wile się idzie nauczyć od innych wędkarzy zanęty techniki i dreszczyk emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Wędkarstwo -wiadomo Karate (od 2 latek) muzyka nałóg czytania narty i sporo innych wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Wędkarstwo Terrarystyka Modelarstwo plastikowe Fotografia analogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 tomaszekpoz, Jakie modele konkretniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Muzyka ( obecnie Tyros 2 ) Komputery ogólnie Fotografika cyfrowa Motocykle ( obecnie Yamaszka Virago 535 ) Strategiczne gry komputerowe Rozpoznawanie grzybów ( kocham las ) Grafika komputerowa Sport jako widz Karciane i planszowe gry Troszkę gotowanie i inne drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 tomaszekpoz, Jakie modele konkretniej?? Pancerka po II wojnie światowej z bloku wschodniego i śmigłowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubUrsynow Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 -Łażenie po górach -Żagielki (wersja rekreacyjna) -Gotowanie Ktoś podziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Ja lubię gotować, ale do eksperta mi daleko. Najbardziej lubię smarzyć lub zapiekać, ser żółty + oregano bardzo często występuje w moich wymysłach więc raczej kuchnia włoska, choć i polską ( z wyjątkami ) uwielbiam. Eksperymentujesz ? Jakiś własny udany pomysł kulinarny, najlepiej z fotkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubUrsynow Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Mistrzem kuchni tez nie jestem ale pogotować lubię. Do umieszczenia w sieci paru przepisów zbieram się od jakiegoś czasu:) Lubisz włoską kuchnię to polecam kamień do pizzy, wychodzi lepsza niż w niektórych lokalach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Oj, w mojej kuchni ciężko będzie taki kamień wygodnie używać. A znasz może łatwy przepis na ciasto do pizzy ? Bo miałem jeden, robiłem podobnie i kicha wyszła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubUrsynow Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 W 200 ml ciepłej wody rozpuść płaską łyżeczkę cukru, dodaj drożdże, odstaw aż zaczną pracować. Zaczyn drożdżowy dodaj do dwóch szklanek mąki, dodaj płaską łyżeczkę soli i łyżkę oliwy z oliwek. Ugniataj aż będzie jednolite, elastyczne i nie będzie przyklejało się do rąk. Można ale nie trzeba czekać aż wyrośnie. Ilość wystarczy na dwie nieduże pizze na cienkim cieście. Najlepszy z wypróbowanych przeze mnie przepisów na ciasto do pizzy, polecam:) viragolo, Kamień jest nieduży, akurat na standardowy piekarnik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Chciałbym nauczyć się robić cieńkie i kruche, nie lubię miękkich zakalców Looknę na te kamienie, gdybym nauczył się dobrze robić pizzę to mogłoby się opłacić kupno takowego, thx za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Jeśli chcesz zrobić ciasto kruche to skorzystaj z przepisu na tarte i zrób takie ciasto http://www.kuchniaplus.pl/kuchnia_przepis_0-0-3632_tarta-z-szynka-cebulami-i-pieczarkami.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Link nie działa dodaj na samym końcu l i zadziała ma być html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi