ociec Napisano 28 Września 2005 Share Napisano 28 Września 2005 Dziekuje za odpowiedz juz nawet dzwonołem jestem w trakcie pertraktacji ceny jestem Ci Shogun zobowiązany i syn także DZIEKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 28 Września 2005 Autor Share Napisano 28 Września 2005 Nie ma sprawy, od czego sa kumple Jeśli bedę mógł pomóc, pomogę każdemu potrzebującemu w miarę mych możliwości A to Ojciec masz jeszcze jeden link CZ ... ponoć najtańszy http://www.hitex.cz/main.php Jeszcze raz powodzenia ps a napisz, z czego syn strzela. FWB mod. 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyna Napisano 28 Września 2005 Share Napisano 28 Września 2005 inne hobby? ;] sport.. a konkretnie to: siatkówka i bieganie.. ;] aa no i muzyka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ociec Napisano 29 Września 2005 Share Napisano 29 Września 2005 Walther LG.300-ALU to pistolet klubowy od sponsora a strzela z KBKS Walther P-99 krótki, P-83, P-64,GLOCK-17 RÓŻNE WIATRÓWKI sam Ci napisze ja to tylko z opowiadan znam nazwy POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 29 Września 2005 Autor Share Napisano 29 Września 2005 No ładnie. Ja urabiam RWS 54 AK FAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ociec Napisano 15 Października 2005 Share Napisano 15 Października 2005 CZYŻBY KŁUSOL SIĘ ODEZWAŁ ???????? PODAJ CH.... GDZIE KŁUSUJESZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Października 2005 Share Napisano 15 Października 2005 raczej dowcipniś czasami się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 28 Października 2005 Share Napisano 28 Października 2005 Cześć Moje zainteresowania to wędkarstwo rekreacyjne a w nim wędkarstwo muchowe, podlodowe, gruntowe, spławikowe i morskie. Majsterkowanie wędkarskie (inne zresztą też) Turystyka i biwakowanie w tym łagodny surviwal. Fotografia Przyroda aaaaa zapomniałem ukończyłem zootechnikę, pracuję na AR i jestem bardzo zaprzyjaźniony z Katedrą Ichtiobiologii i Rybactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 28 Października 2005 Share Napisano 28 Października 2005 noto witamy nowego koleszke. CZekamy na efekty wlania nowej krwi w to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 28 Października 2005 Share Napisano 28 Października 2005 A ja wracam z rybek i patrzę na rybki. Troszeczkę zajmuje się akwarystyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 29 Października 2005 Autor Share Napisano 29 Października 2005 Też się zajmowałem akwarystyką Może bardziej, akwarium urzuwałem jako przyrząd do analizy zachowań ryb przy różnym ciśnieniu, wiatrach i pogodzie ... próbowałem to przełozyc na realia wedkarskie, i powiem, ze sie sprawdzało Polecam te "metodę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Listopada 2005 Share Napisano 14 Listopada 2005 No nareszcie mogę pochwalić sie swoim domowym łowiskiem Podgląd w poscie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 16 Listopada 2005 Autor Share Napisano 16 Listopada 2005 Śliczne, bardzo śliczne Dasz se tam połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Listopada 2005 Share Napisano 16 Listopada 2005 Śliczne, bardzo śliczne Dasz se tam połowić? Dzięki za miłe słowa. Jak pewnie zauważyłeś moja pasja w akwarium to głównie rośliny. Pisałeś o obserwacji ryb, ich zachowań w zależności od warunków np: atmosferycznych. Wg mnie niestety ryby w akwariach zachowują sie troche jak tresowane, dlatego jest ich niewiele w moim prawie 300l łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 16 Listopada 2005 Autor Share Napisano 16 Listopada 2005 Ja miałem typowe akwariowe, potem ... okonki, szczupaczki a na koniec sandałki Jak szczupaczkowi wrzuciłem do akwarium kiełbika a ten przywalił w niego, az sie woda zakołysała ... ponton, kij i na wode Innym razem ani na niego nie spojzał W tym czasie okonie stały głowami do dołu .... tak ukosnie Podobnie było z sandaczami, które zeżarły mi szczupaka ... właziły w korzeń i miały wszystko gdzieś To wszystko trwało ok. 2 lat i doszedłem do wniosku, ze miejsce tych ryb jest ... na pewno nie w akwarium ... które miało 1,5 m długosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Listopada 2005 Share Napisano 16 Listopada 2005 Szczerze mówiąc to jeszcze nie wpadłem na trzymanie szczupaków, okoni czy sandaczy w akwarium. I właśnie zaczynam poważnie o tym myśleć, tylko czy to nie męka dla ryb naszych wód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 16 Listopada 2005 Autor Share Napisano 16 Listopada 2005 czy to nie męka dla ryb naszych wód? No właśnie Byłem młody i głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemar Napisano 3 Stycznia 2006 Share Napisano 3 Stycznia 2006 Pomysł na opowiedzenie czegoś o sobie i swoich pozawędkarskich zainteresowaniach, trafiony w dziesiątkę. O wiele przjemniej rozmawia się z kimś, o kim się wie cokolwiek więcej, niż tylko jego imię lub nick. Myślę, że to taka nić koleżeńska między nami. No więc, pare słów o sobie... Moje główne zainteresowania to : Na pierwszym miejscu, chyba jednak nadal fotografia. Potem, oczywiście wędkarstwo, a nastepnie turystyka samochodowa i ciągłe odkrywanie nowych, wspaniałych miejsc w naszym pięknym kraju. Zabiera to wszystko dość dużo czasu, ale na szczęście czasami da się połączyć ze sobą. Kiedyś także interesowałem się malarstwem. Nawet malowałem, zupełnie amatorsko, dla przyjemności. Jeżeli chodzi o sport, to jezdziłem w rajdach, najpierw motocyklowych, potem samochodowych. Musiałem jednak dośc szybko zrezygnować. Po prostu wtedy miałem za mało kasy, żeby cokolwiek osiągnąć w tym sporcie. Zresztą było to bardzo dawno. Ale sentyment do tego sportu pozostał. No i wypada mi wspomnieć jeszcze o moim wiernym przyjacielu, berneńskim psie pasterskim, wspaniałym towarzyszu wędkarskich (i nie tylko) wypraw. Załączam jego dwa zdjęcia. Pierwsze, jeszcze z okresu szczenięcego (7 tygodni), kiedy był śliczną puchatą kuleczką i drugie, zrobione jesienią '05 r. Teraz to już ogrooomne psisko... Pozdrawiam Wszystkich - Arsen też przyjaźnie macha ogonem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 4 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2006 a nastepnie turystyka samochodowa i ciągłe odkrywanie nowych, wspaniałych miejsc w naszym pięknym kraju No Włałnie w takich włuczegowskich wyprawach odkryłem miejscowość i jezioro Łętowo (ok. 50 km pod Ustką) koło Kępna. Prześliczna woda w koło której sa same bagna i lasy. Dostep do wody jedynie od strony rybaczówki, łodzie do wynającia, i .... potężne okonie!!! Ponoć głębokość wynosi ok. 36 m, lecz jezioro ma podwójne dno (zbita roślinność) i tak na prawdę nikt go nie zbadał. A wracając do zwierzatek ... ja tez mam .... kotki A właściwie to ja mam swojego, żona swoją. Mój to kot syberyjski (4,8 kg) a żony kotka syjamska. Zabieram je na ryby na dłuzsze wypady i jak spływam do brzegu warują na nim jak psy czekając az im cos skapnie A pieski nie robia na nich wrażenia, szczególnie na syberyjskim. Kiedyś ludzie mieli ubaw jak gonił jakiegos pieska biedaka, który zapedził sie zbyt blisko jego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Stycznia 2006 Share Napisano 5 Stycznia 2006 ja niestety nieposiadam zwierzat choć bardzo chciałbym mieć pieska. moi chłopcy byli zachwyceni pieskiem ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemar Napisano 6 Stycznia 2006 Share Napisano 6 Stycznia 2006 Piotrek - kotki BOMBA ! Ten na drugiej fotografii, z tymi opalizującymi ślepiami - fantastyczny. Wogóle zwierzątka są kochane ! Wszystkie. Czy posiadasz może zdjęcie tego jeziora w Łętowie ? Jeżeli tak, to zamieść je w temacie "Fotografia wędkarska". Bogdan - jak mój Arsen zakocha się i zostanie tatusiem, mogę wziąć dla Ciebie szczeniaka. To wspaniała rasa, pochodząca z Alp Szwajcarskich - mądre i wierne psy. Z oddaniem strzeżą swojego pana i wszystkiego co do niego należy, przy czym nigdy nie okazują nieuzasadnionej agresji. Są bardzo opanowane. Kochają dzieci. No a wyglądają ... tak jak na zdjęciu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2006 Czy posiadasz może zdjęcie tego jeziora w Łętowie ? Jeżeli tak, to zamieść je w temacie "Fotografia wędkarska". Witam Jasne, ze posiadam, tylko że na papierze Ale zrobie fotkę z fotki. Jakość będzie kiepściutka, ale widoki .... bajeczne. Jak tylko je odnajdę w którymś pudełku po butach (a jest ich sporo ... ze zdjeciami) zaraz Wam zaprezentuję te wode i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 7 Stycznia 2006 Share Napisano 7 Stycznia 2006 narazie mieszkam w bloku noi brak warunków. kiedyś w przyszłości może zresztą już dziś musze zacząć zbierać kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 Jestem typem zapaleńca, dlatego w swoim życiu miałem już kilka takich odchyleń! Ale 3 najważniejsze (chronologicznie) to: 1. Kratate (tu na szczęście wydatki nie były jakieś kosmiczne, zresztą i tak pokrywali je rodzice) 2. Perkusja (2 dni temu sprzedałem zestaw... :sad) Ech... Żałoba w domu... Na sprzęt (dwa zestawy) przez 4 lata, dojazdy na koncerty, piwo na próby itp... Poszło jakieś 4 tys. A sprzedałem za grosze! 3. Wędkarstwo (pisałem już wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 A są na ziemi tacy Nieliczne egzemplarze Ale na tym forum raczej niespotykani. Mają hobby znacznie droższe niż wędkarstwo. Zbierają samochody najlepiej stare i oryginalne, kolekcjonują diamenty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi