Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 438
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

piranie to w polsce nie nowość, zdarzały się głównie w wiśle, a także w odrze i w zalewach, pamiętam co najmniej kilka takich nagłośnionych przypadków.

a żeby nie było offtopa, to i ja złowiłem rzeczy typu koce (fajnie się holuje taki nasiąknięty wodą), jednak najdziwniejszy połów to był karaś, ale nie w sensie ryba tylko sposób złowienia, mianowicie przy wyrzucie zestaw się splątał i w wode poleciał koszyk z przyponem, robaczkiem i kilkoma metrami żyłki. Szybkie przezbrojenie zestawu, rzut i za kilka minut branie a w zasadzie łupnięcie, a po chwili przy brzegu pojawia się karaś zapięty na moim zerwanym zestawie i splątany ze świeżo zarzuconym nowym zestawem, karaś nieduży ale koszyk i haczyk odzyskany ;)

Gość grzechuce
Napisano

sito, tego w parnicy pelno plywa. wiecej ich niz ryb. ja w sobote zlowilem metalowa popiolke z pociagu a kolega nalesnik27 uszczelke.

Napisano

Nie ja to złowiłem ale to może i dobrze, kumpel jakiś czas temu pokazał mi zdjęcie co trafił na Odrze przy Dworcu. Sztuczny silikonowy penis :lol: nówka sztuka, nie śmigany.

Napisano

OMG :shock:

Damska część rybostanu pewnie zadowolona nie była :P

Napisano
Nie to żebym się na tym znał, ale to raczej dildo niż wibrator, hehe

Dokładnie, bo wibrator jak sama nazwa wskazuje "wibruje" :mrgreen:

Napisano
sito, tego w parnicy pelno plywa. wiecej ich niz ryb. ja w sobote zlowilem metalowa popiolke z pociagu a kolega nalesnik27 uszczelke.

Grzechu mam nadzieję że doskonale wiedząc o tym że mam kopa na punkcie kolei zachowałeś ją dla mnie :D wiesz nie chcę wyrywać z wagonów a takowo mieć na hacie to moje marzenie xD

to i ja dorzuce swoje trzy grosze :P złowiłem kiedyś mały kołowrotek ruski golden i kratownice tzn taką kratową osłoone dużą chyba od jakiegoś wentylatora:P

Gość naleśnik27
Napisano

dodam od siebie ze pracuje w tym fachu... i owa uszczelka to od 160 rury Pcv kanalizacyjnej :) była obrosnieta racicznicami :) piter popiołka nie nadawała sie do użycia hehe

Napisano

kurcze ... to trzeba będzie rwać ;/ hehehe :P

Gość grzechuce
Napisano

feeder, popiolka lezy na brzegu tam na rogu przy faszynie o ile zlomiarze jej nie zabrali :lol:

Napisano

ha ha ha dobra jak wyjde z roboty to pierwsze co lece na parnice xD

a właśnie co do tematu to przypomniało mi się jak kiedyś u mnie na stawkach wyjąłem opone odmalucha chyba bo taka mała :D

• 3 weeks later...
Gość naleśnik27
Napisano

dobre :) ciekawe co leciało w słuchawkach jak sobie tonął :)he he

Napisano

dzis zlowilemstylowa firane a raczej zaslone z pociagu

Napisano

He he kiedyś złowiłem to samo :mrgreen: z tym że jeszcze była tam żyłka gruba jak palec ,pół cegły na końcu i trochę haków :shock: chyba sprawka jakiegoś kłusola amatora :???:

Napisano
szczupakowe branie :)!!!!

ładny szczupak :D:D:D się zawinął do zdjęcia haha :D widzę że cortez przetestowany na złomie :twisted:

Napisano

Dzisiaj złowiłem duży parasol ogrodowy .Opór był na maxa bo był rozłożony .Jak go wyholowałem to się nawet ucieszyłem bo wyglądał jak choinka obwieszony przynętami . Zysk to 4 obrotówki i 5 gum + stalki. Czasami warto mieć mocną plecionkę :smile:

• 2 months later...