jareksm2 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Trzy tygodnie temu w Bobrownikach na Wiśle złowiłem flądrę (fląderkę). Stałem z nią z 5 min i nie wierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 to popatrz na to http://www.tvn24.pl/0,1667933,0,1,piranie-w-nysie-klodzkiej,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 piranie to w polsce nie nowość, zdarzały się głównie w wiśle, a także w odrze i w zalewach, pamiętam co najmniej kilka takich nagłośnionych przypadków. a żeby nie było offtopa, to i ja złowiłem rzeczy typu koce (fajnie się holuje taki nasiąknięty wodą), jednak najdziwniejszy połów to był karaś, ale nie w sensie ryba tylko sposób złowienia, mianowicie przy wyrzucie zestaw się splątał i w wode poleciał koszyk z przyponem, robaczkiem i kilkoma metrami żyłki. Szybkie przezbrojenie zestawu, rzut i za kilka minut branie a w zasadzie łupnięcie, a po chwili przy brzegu pojawia się karaś zapięty na moim zerwanym zestawie i splątany ze świeżo zarzuconym nowym zestawem, karaś nieduży ale koszyk i haczyk odzyskany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Wczoraj na parnicy złowiłem grilla i reklamówke z błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 sito, tego w parnicy pelno plywa. wiecej ich niz ryb. ja w sobote zlowilem metalowa popiolke z pociagu a kolega nalesnik27 uszczelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Nie ja to złowiłem ale to może i dobrze, kumpel jakiś czas temu pokazał mi zdjęcie co trafił na Odrze przy Dworcu. Sztuczny silikonowy penis nówka sztuka, nie śmigany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Znaczy się, wibrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zawaś Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 OMG Damska część rybostanu pewnie zadowolona nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Znaczy się, wibrator Nie to żebym się na tym znał, ale to raczej dildo niż wibrator, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Nie to żebym się na tym znał, ale to raczej dildo niż wibrator, hehe Dokładnie, bo wibrator jak sama nazwa wskazuje "wibruje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Jak czytam co Wy czasami wyciągacie to zaczynam rozumieć skąd coraz więcej zwolenników C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 sito, tego w parnicy pelno plywa. wiecej ich niz ryb. ja w sobote zlowilem metalowa popiolke z pociagu a kolega nalesnik27 uszczelke. Grzechu mam nadzieję że doskonale wiedząc o tym że mam kopa na punkcie kolei zachowałeś ją dla mnie wiesz nie chcę wyrywać z wagonów a takowo mieć na hacie to moje marzenie xD to i ja dorzuce swoje trzy grosze złowiłem kiedyś mały kołowrotek ruski golden i kratownice tzn taką kratową osłoone dużą chyba od jakiegoś wentylatora:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 dodam od siebie ze pracuje w tym fachu... i owa uszczelka to od 160 rury Pcv kanalizacyjnej była obrosnieta racicznicami piter popiołka nie nadawała sie do użycia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 kurcze ... to trzeba będzie rwać ;/ hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 feeder, popiolka lezy na brzegu tam na rogu przy faszynie o ile zlomiarze jej nie zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 ha ha ha dobra jak wyjde z roboty to pierwsze co lece na parnice xD a właśnie co do tematu to przypomniało mi się jak kiedyś u mnie na stawkach wyjąłem opone odmalucha chyba bo taka mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 właściwie nie ja ale kolega obok z Parnicy wyłowił walkmana wraz z słuchawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 dobre ciekawe co leciało w słuchawkach jak sobie tonął :)he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 dzis zlowilemstylowa firane a raczej zaslone z pociagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 szczupakowe branie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 He he kiedyś złowiłem to samo z tym że jeszcze była tam żyłka gruba jak palec ,pół cegły na końcu i trochę haków chyba sprawka jakiegoś kłusola amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 szczupakowe branie !!!! ładny szczupak :D:D się zawinął do zdjęcia haha widzę że cortez przetestowany na złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Dzisiaj złowiłem duży parasol ogrodowy .Opór był na maxa bo był rozłożony .Jak go wyholowałem to się nawet ucieszyłem bo wyglądał jak choinka obwieszony przynętami . Zysk to 4 obrotówki i 5 gum + stalki. Czasami warto mieć mocną plecionkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael84 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Kiedyś obok mnie jeden gościu złapał żółwia na kukurydzę, skubany walczył zacięcie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi