Guliwer89 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak tam panowie efekty na topoli? Biorą rybki czy raczej lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Byłem wczoraj na taśmociągach, niestety krótko (17-20.30). Na sam koniec leszcz 40pare, wcześniej pare drobnic. Ogólnie brania u mnie słabe, u innych wyglądało na pojedyńcze sztuki w siatkach. Za to jakis kolega z boku zaraz po rzucie trafił pięknego jazia (tak mi się wydaje bo pierwszy raz miałem do czynienia z rybką live), około 40cm, może troszkę więcej nawet. Taki nabity 'karpik' na wigilię . Jak bedzie chwila to może zarzucę zdjęcie z komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guliwer89 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Jak tam ponowie przedstawia sie sytuacja na topoli? Ryba bierze już? Jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dambase Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Witam, wczoraj od 9 do 17 zero kontaktu z rybą. Nie skutkowała żadna przyneta. Było nas czterech po dwie wedki i nic.. Na garbatym pełno ludu a zadnej siaty w wodzie widocznie jeszcze nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Witam koledzy. Kolega był na Topoli od garbatego, ludzi jak mrówek. Dwóch tylko łapało, tarlaki z wysypką standardy Topoli czyli 30-40cm. W zeszłym roku zaczęło się od pierwszego tygodnia czerwca. Biorąc pod uwagę że w tym roku wiosna wcześniej... kto wie ... może za tydzień ??? A jak u Was z wynikami ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guliwer89 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Witam cię Salmiak. Chciałem cię poinformować ze ci dwaj co lapali to były tarlaki ale bez wysyłki. A wiem coś na ten temat bo to ja tam byłem ;D pozdrawiam i życzę polamania hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 co tam sie dzieje od tego garbatego ? kiedys nie bylo ludzi tam tyle wiecznie siedzieli od tasmociagów a teraz cholota sie tam przeniosla, juz nie mozna spokojnie posiedziec. Szkoda trzeba wyczaic jakas inna miejscowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burcias321 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Witam koledzy. Chciałem się dowiedzieć co tam słychać na topoli bierze coś ? Zamierzam wybrać sie tam w ten weekend za leszczem. Z góry dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 niestety wygląda że na razie w maju więcej osób dopytuje o ryby niz na nie jedzie (przynajmniej ze stałych forumowiczów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 na topoli nic nie bierze jak narazie nie ma co sie pieklić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burcias321 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Witam Właśnie wróciłem z Topoli i rybki słabo współpracują na 6 wędek złapane zostały 3 większe płocie koło 25 cm a tak to sama drobnica. Z leszczami kiepsko nie pokusił się ani jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 dziś przy garbatym widziałem pełna siatę leszczy i ze dwa brania u innych jak krótko spacerowałem więc ruch w rybach raczej był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 witam w sobotę wybieramy się pierwszy raz na Topolę i mam pytanie jak sytuacja z braniami, ktoś może był z forumowiczów i może się podzielić newsami? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Jeśli mogę Ci coś polecić to lepiej wybierz się nie daleko tego miejsca tj na tamę w kozielnie ( jakby nie brało na topoli ) rzeka to jest rzeka i różne "rzeczy" mogą się zahaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 dzięki a nie orientujesz się czy na Kozielnie zawody karpiowe (bo takie mają być od jutra) są na całym zbiorniku czy tylko na wydzielonej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 na rzece za kozielnem napewno w weekend nie bedzie miejsca chyba ze w piatek o 4 rano. zawody moga byc na całym zbiorniku zalezy ilu zawodnikow bedzie. Ryba i tak nie bierze bo dalej sie trze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 zapowiadają że na całym.. "Zalew Paczkowski zostanie całkowicie zamknięty dla innych wędkarzy.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Witam Co tam słychać na topoli ?? podchodzi leszczy ,czy lepiej się wybrać na rzekę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpopiol Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Pewnie że biorą..... tylko nie krzyczcie że na patelnie poszły . http://img219.imageshack.us/img219/8379/murzynnawierzchu1111.th.png' alt='murzynnawierzchu1111.th.png'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 widze płocie zaczeły brac ? od ktorej strony byles topiol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpopiol Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 eeeeeee 8 leszczy i jaż gdzie Ty płocie tam widzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dambase Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 hmm ja widzę 9 rybek jedna nie wygląda na rasowego leszcza... Czyżbyś nie zauważył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Dzięki za info , zdam relacja jak mi poszło i może inni tez napiszą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 tpopiol, gratuluje, piękne leszcze, powiedz na co brały i od której strony łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Mam jeszcze pytanko do koleżanek i kolegów, powiedzcie mi czy na Topoli od strony taśm mozna rozbić namiot, czy nikt się nie przypierniczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi