Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Zeszlego roku widzialem takie 60+ i myślę, że ktoś spokojnie pobije 49. Czytalem, że kiedyś wszystkie rekordy pochodziły z Widawy:) 

Na catane, szczytówka byla przy dolniku ;) ostry prąd jest teraz

Napisano

Mi dzisiaj udało się wyskoczyć tylko na chwilę. Nie lubię takich krótkich wypadów , bo nie wiadomo jaką obrać taktykę. A, obrałem taką, aby zobaczyć jak najwięcej wody. 

Zero kontaktu z rybami , ale fajne miejsca sobie upatrzyłem na kiedyś tam. Odcinek penetrowany to psie pole. large.140220161660.jpg.48845d8bd8cbdb5dc

Napisano
21 godzin temu, michalvcf napisał:

Ktoś chetny na wspolny wypad nad Widewe w okolicach Świniar w niedziele?

Może i ja,  w razie co dam jeszcze znać na priv

Napisano
O 7.02.2016o16:40, FullWengjel napisał:

Oczywiście dopisuje się do ligi na mojej ulubionej rzeczce :). Fajnie Radek, że określiłeś zasady ligi nim się połapałem, że forum znowu działa. Niestety działa jakoś średnio bo tylko jedna strona w wątku mi się ładuje a każda zmiana na inną objawia się niekończącym loadem... Też tak macie? Ja na 3 przeglądarkach tak mam... No ale do ligi się dopisuje.  

1. gapcio111

2.michalvcf

3. boseib

4. Odys80 (Rado)

5. Fullwengjel

Napisano

Witam dzisiaj trzy godzinki pod mostem , po pierwsze krajobraz ksiezycowy w zwiazku z przebudowa drogi po drugie woda lekko podniesiona klarowna i duzy sztrum , praktycznie nie ma spokojnej wody co do rybek no to lipa nie widzialem oznak zerowania , taka ciekawostka spotkalem goscia nad woda myslalem ze robil nocke ale on mowi ze nocka owszem ale nie na ryby tylko ze plywa kajakiem ,wczoraj plywal ,przekimal w busie i z rana tez sie szykowal na splyw , wydaje mi sie ze na widawe trza czekac na koniec marca zeby byly efekty z pozdrowieniem Wasyl

• Super 1
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam;) to i ja się wpiszę, kilka razy nad Widawę zawitam;p

Pzdr i do zobaczenia nad wodą;)

1. gapcio111

2.michalvcf

3. boseib

4. Odys80 (Rado) 49(s)+0+0=49

5. Fullwengjel

6. 11litermanick

7. jaceen (s/m)

8. carloss83

9. wasyl1968

10. bacyk

11. Booryss

12. jacolan

13. Płatek88

Napisano

Fajnie że lista się zapełnia :)

Tak pomyślałem aby LW Liga Widawy ruszyła na całego przydało by się zorganizować pierwszy zlot Ligowiczów :)

Co wy na to i kto chętny a termin dogramy??

• Super 1