piotreg Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Nadal b. wysoka, ale widać, że pomału opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aikidas Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Nie pozostaje nic innego jak czekać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 O 21.03.2016 o 21:56, Booryss napisał: no to tak Pierwsza propozycja 09.04.2016 godzina do ustalenia Druga propozycja 07.05.2016 godzina do ustalenia Jak wam pasuje?? 09. 04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 A więc większość jest za 09.04 zostańmy przy tej dacie teraz tylko dograjmy godzinę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 rano czy po południu? jak rano to może 9-10, jak po, to 15-16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 jak dla mnie pora obojetna, a miejsce? Ja bym proponował albo Świniary albo Psie Pole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Moja propozycja 09.04. Świniary około 9:00 przy moście kolejowym Część z nas pewnie będzie w trakcie łowienia a część dopiero zacznie Odpowiada termin czas ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Mi odpowiada. Jadę ze Żmigrodzkiej autem, mogę kogoś zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1106 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 mi pasuje i chętnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 odwiedziłem dzisiaj Widawę...woda mega wysoka i szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Też dziś byłem, ktoś wie dlaczego ta woda jest ciagle taka wyskoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Widawa dosc mocno zasilana jest małymi ciurkami z pól, jesli jezdzisz na odcinek przyujsciowy,,to dużo zależy od tamki na szymanowie i czy stawy w okolicy maja wystarczająco dużo wody, bo jak mało, to wajchowy zakręca kurek. Obecnie woda sympatycznie opada i zbliża sie do bardzo ładnych poziomów. Oby tylko tylko nie dostała kolejnego zasilenia w nadchodzący weekend ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzisiaj w nocy doleje. Z piątku na sobotę doleje i znowu sympatycznie stany mogą się ustabilizować w górnych stanach średnich. Nie lepiej na Ślęzie przyjemnie czas spędzić?:) http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/151170010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 bacyk no ja nie wiem czy opada...dziś była mega wysoka naprawdę i ciurki boczne które 3 tyg temu były suche, są jak strumyki górskie, i gadałem z miejscowym że w Szymanowie tama bedzie otwarta cały czas bo taki dostali nakaz od władz w zwiazku z przebudowa Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Ja byłem na Psim Polu, tak wysokiego stanu dawno nie widziałem, woda prawie pod wały. 57 minut temu, jaceen napisał: Dzisiaj w nocy doleje. Z piątku na sobotę doleje i znowu sympatycznie stany mogą się ustabilizować w górnych stanach średnich. Nie lepiej na Ślęzie przyjemnie czas spędzić?:) http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/151170010 Jakoś mimo wszystko ta Ślęza mnie nie przekonuje i mam daleko... a na widawie dziś woda naprawde ładnie żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 O 1.04.2016 o 12:24, Booryss napisał: Moja propozycja 09.04. Świniary około 9:00 przy moście kolejowym Cały dzień ma padać, ktoś mimo to będzie? Ja nie mam z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Nie ma złej pogody jest tylko złe ubranie ja do wieczora bede wiedział czy junior wyrazi chęć spędzenia soboty u dziadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Znów mi praca przeszkodzi w spotkaniu sie z Wami, ehhh jak ja nie lubie swojej roboty;(:(( dziś u mnie tylko agresywna płotka na woblerka długo trzymanego w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Niestety ale nie mogę się zjawić jutro na zlocie ponieważ kolega z naszej ligi i LŚ zmusił mnie żebym pojechał z nim nad Bobra torturował groził i znów torturował i powiedział że jak nie zbiorę się dobrowolnie to razem z wyrem do bryki mnie zapakuje. Następnym razem nie odpuszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Dzisiaj krotki rekonesans , 2 godzinki (kurna ale zmarzlem nie sadzilem ze tak zimno) w swiniarach , nestety bez kontaktu z ryba , nie widzialem zadnej aktywnosci ryb co do stanu wody to widawa wrocila do swojego koryta , dostepnosc do wody bardzo dobra . ps czyzby na widawe jeszcze za wczesnie ? Pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Pogoda paskudna aż się z domu nie chce wychodzić A jak tam wczoraj ktoś się wogule ruszył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Tak byłem ja i Fido. Pogadaliśmy sobie ponad godzinkę. Ja w sumie ponad 4h nad Widawą bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assam Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam, chętnie dołączę do rywalizacji Doświadczenia z tą rzeką nie mam prawie żadnego więc może dołączenie do Ligi zmotywuje mnie do dania jej szansy 1. gapcio111 2.michalvcf 3. boseib 4. Odys80 (Rado) 49(s)+0+0=49 5. Fullwengjel 6. 11litermanick 7. jaceen (s/m) 8. carloss83 9. wasyl1968 10. bacyk 11. Booryss 12. jacolan 13. Płatek88 14. assam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Witamy i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 dziś 1.5h nad wodą w deszczu, jedno skubnięcie, woda baaaardzo wysoka i szybka. Bolenie ganiały drobnice na powierzchni tęskniłem za tym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi