depesz Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Zainteresowanym proponuję poczytac interesujący a zarazem kontrowersyjny bloog. Szczególnie wędkarzom z Okręgu Katowice polecam: www.szaryczlonek.bloog.pl
kocur Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Widzę że dzieje się Ciekawe kiedy sprawa wyląduje w sądzie
zdrapek Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Ktoś w końcu ruszył ten beton. Mam nadzieję że ma to na celu porawę jakości "usług" proponowanych przez PZW na nasze składki a nie wygryzienie obecnej władzy. Mam nadzieje że autor ma idee - BY WEDKOWAŁO SIE LEPIEJ! Ogólnie popieram i jestam za takimi inicjatywami.
Jarosław Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 a nie wygryzienie obecnej władzy. Abyś się nie rozczarował. Ani mi to swat ani brat ale 1000 razy wolę tych niż tamtych. . Po prostu szczury wyłażą z nor przed wyborami nawet nie mają odwagi się przedstawić choćby jak Palikot. Śpiewać każdy może i opluć też.
zdrapek Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 a nie wygryzienie obecnej władzy. Abyś się nie rozczarował. Ani mi to swat ani brat ale 1000 razy wolę tych niż tamtych. . Po prostu szczury wyłażą z nor przed wyborami nawet nie mają odwagi się przedstawić choćby jak Palikot. Śpiewać każdy może i opluć też. Dlatego wyraziłem największą z możliwych nadziei! Co z tego wyniknie; mam NADZIEJĘ że poprawa dostępu do wód i jakości naszych zbiorników oraz racjonalniejsze gospodarowanie "naszymi" składkami. MAM NADZIEJE!
konktenbit Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Poszukiwany przez Ciebie bloog został zablokowany przez administratora. Nie przeczytam...
Damian21 Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 piszcie ostroznie bo zaraz do haczyk.pl sie dobiora.
Unises Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Poszukiwany przez Ciebie bloog został zablokowany przez administratora. Rzeczywiście trzeba być chyba szarym członkiem by wpaść na infantylny pomysł założenia i rozpowszechniania informacji z takiego bloga na serwerze krajowym. Jeśli kiedykolwiek będziecie chcieli pochwalić czystą niezmodyfikowaną informacją zaczerpniętą z samego źródła o tym ...jak działa Matrix postarajcie się zrobić to poza obszarem jego działania..zyskacie odrobinę czasu wystarczającą na rozpowszechnienie prawdy.
Pi Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Eee tam Unises nie przesadzaj. Pewnie ktoś zainteresowany postraszył administratora sądem a tego obleciał strach i szybko usunął. Może blog niedługo wróci(gdzie indziej), autor wyglądał na zdeterminowanego.
Unises Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Pewnie ktoś zainteresowany postraszył administratora sądem a tego obleciał strach i szybko usunął Może blog niedługo wróci(gdzie indziej)...a może nie? Zapewniam Cię (oczywiście bez przesady ),że gdyby sobie założył bloga np. na Ukrainie nie spotkały bo go, tak szybko dziwne 'przeszkody techniczne' itp...autor wyglądał na zdeterminowanego. i super!, ale mógłby czasami na małą chwilkę ochłonąć nieco i pomyśleć.
roman gawlas Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Brudna kampania wyborcza nic więcej, skoro jest to prawdą, a prawda ponoć broni się sama to dlaczego występować anonimowo nie bardzo rozumiem
kocur Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 roman gawlas, facet napisał w blogu że w kwietniu ujawni się
Jarosław Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 facet napisał w blogu że w kwietniu ujawni się Jak zostanie nowym prezesem
kocur Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Jarosław, nie wiem to Wasze zaklęte rewiry Jak coś wiecie więcej to oświećcie nas bo może ta wiedza będzie przydatna do kruszenia betonu w innych okręgach Taka wiedza przyda się młodym bojownikom o wolność i demokrację w PZW
Jarosław Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 to Wasze zaklęte rewiry Podtrzymuję moją teorię i wiedzę z pierwszego mojego postu w tej sprawie. A nie mam w tym żadnego interesu ponieważ już nie jestem działaczem, tylko "szarym członkiem" ale nie takim jak ten na blogu , bo tamten siedzi w tym budynku gdzie obecne władze. Przecież podsrywanie kolegi to najlepsza rzeczywistość i oczywistość
kocur Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Jarosław, czyli coś się klaruje, nic nie wiedziałem że to ktoś z tego samego budynku
Michu1234 Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Jak działa nasz okręg to najlepiej widać nad wodą, a w zasadzie pod wodą, tam jest prawda o jego działaniu. Może za tydzień pojedziemy nurkować pod lód na dziećkowice. Jak znam życie rzeczywistość będzie... swojska
Pi Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Fajna musi być teraz atmosfera w ZO K-ce, wszyscy patrzą na siebie z byka, każdy jest potencjalnym kretem, pewnie siekiere można zawiesić jak się tam wejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.