robson.b Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Wujas z kumplem byli od 17 (wczoraj) do 3 w nocy. Brań było tyle, że.... zdecydowali się nie czekac do rana... Jeszcze do zmierzchu cos tam skubało, ale po zapadnięciu zmroku woda zamarła. Efekt połowu to 1 (słownie: jeden) leszczyk 30cm. Ludzi sporo, ale dzwonki milczały jak zaklęte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 słownie: jeden) leszczyk 30cm. Ludzi sporo tez jestem bardzo zrażony do wisły,ludzie siedza ale mało kto cos łowi.W zeszłym roku kilka nocek i bez szału w tym byłem raz nie zlowiłem nic i chyba w tym roku mnie tam nie zobaczą Moze nie wiem gdzie siasc brak szczescia itp ale po trzech latach nieobecnosci w kraju pierwsza nocka była jak szczał w pysk ,czterech wedkarzy i ani jednego brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Był może ktoś w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 No właśnie, czy są jakieś wieści z Wisełki na tym odcinku? Wybieram się może za tydzień na nockę, ale po ostatnim wypadzie podchodzę dosyć sceptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Byliśmy z kumplem od piątku wieczór do południa w niedzielę. Brań jak na lekarstwo i praktycznie sama drobnica. Największe byly dwa leszcze po 47cm a poza tym kilka mniejszych, płoteczki ok. 20cm a z drapieżników dwa małe sandacze i sumek. Kiepsko, ale przynajmniej pogoda dopisała. Rozmawialismy z kilkoma wędkarzami i podobno ostatnio tak jest, że tylko na przypadki można liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiix Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Witam Panowie co tam słychać na kanale albo na Wiśle, ryby się już ruszyły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Ktoś się wybiera na majówkę? :> Dzieje się tam coś w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Ktoś się wybiera na majówkę? :> Dzieje się tam coś w ogóle? jesli chcesz jechac powiazac przynony to spoko ostatnio przejezdzałem stanołem pogadac z gosciem ktory wedkował to złapał przy mnie dwa karasie i kilka płotek na spławik ale leszcz jeszcze słabo podobno.W sumie dopóki sam nie pojedziesz to sie nigdy nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Byłem z ojcem, lipa straszna. Przez cały wypad jeden kleń pierwszego dnia, potem jeszcze dwa dni i cisza. I cała masa dryfującego syfu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Koledzy do wiadomości.Jeśli chodzi o kanał Jankowicki.Byłem cały tydzień licząc od soboty wypad rano od 6 do 11 czasem 12 ja tylko na spina.Jeśli chodzi o drapieżnika to zawsze coś się złapało,ale bez szału.Przewaga niewymiarowego szczupaka ok 45 do 48 cm jeden dzień miałem udany dość spory mi się spiął,ale po godzince zapiął się na 70 cm ino strasznie chudy.Jeśli chodzi o białą rybę to z obserwacji drobny leszcz,płoć i na dolnym kanale tym łączącym się ze skawą w zatoczce ładnego linka wyciągli.Ogólnie nazekać nie można,ale szału nie było przez kończący się tydzień.Jutro się może wybiorę na jakie 4 godzinki zobaczymy co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Byłem dziś na chwilkę na spina na kanale,ale jeśli chodzi o drapieżnika,to nawet nie było pobicia totalna lipa jak nigdy,za to przypadkiem za płetwę grzbietową zahaczył się o kotwiczkę z woblera ok 50cm Amur,nie został zraniony i w dobrej kondycji wrócił do wody z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Witam był tam ktoś ostatnio bierze już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 W trzech słowach, to syf kiła i mogiła. W dwóch- bez brań :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiix Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Zasiadka 31,1,2 mały karas dwa małe sumy i mały okonek a tak to wielkie nic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Witam co tam słychać na jankach jaka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Woda niska ciągle spadała,kolega na przepływankę złapał świnkę i płotkę i kilka drobnych karasi ok 20 cm,ja na spina jednego szczupaczka 49cm i nic pozatym.Rybki pływają sobie dalej niech rosną zdrowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_1974 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Cześć. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaka jest teraz sytuacja na Wiśle w Jankowicach. Zamierzam się tam wybrać na trzy dni i nie wiem - na co mam się nastawić. Dziękuję za szybkie odpowiedzi.\\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys123 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 witam dołączam się do tematu poprzednika chcę jechać na dwa dni na jankowice jak sytuacja z rybkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Ja dzisiaj tam byłem 12 godzin. Wynik 2 leszcze. Jeden to maleństwo,a drugi niewiele większy bo 32 cm. Przez tyle godzin tylko 2 ryby. Osób mnóstwo. Brzeg obsadzony strasznie. Ogólnie prawie zero brań. Obok na "trupa" jeden chłopak złapał sandacza około 55 cm. Reszta kompletnie nic normalnego. Dzisiaj jakiś chyba dziwny dzień był. Raz gorąco, raz zimno, raz duszno. Rano jeszcze trochę ryby brały, ale później to straszna lipa. Słychać i widać było szalejącego bolenia. Łowiłem na białe, czerwone robaki, sztuczną ikrę, sztuczne czerwone, kukurydza, ryż prażony. Najbardziej brały właśnie na ryż, no ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Ogólnie prawie zero brań sztuczne czerwone nic Ci nie zastąpi smierdzącego gnojniaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ja byłem dokładnie w tym miejscu wisła i lipa totalna, w sobotę rano mały sandaczyk ok 25cm na ukleje i jedna świnka po południu i jedna świnka o 4 rano w niedzielę i tyle z ryb, masakra jakaś ostatnimi czasy, w sobotę maiłem odjazdy na wątrobę ale chyba typowo sumowy hak okazał się za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys123 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 witam jak tam wisełka czy cos skubie mam sie zamiar wybrac, napiszcie czy duży poziom wody na Jankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steel123 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 W którym miejscu konkretnie ta Wisełka ? dacie mapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 witam krzys123 jak będziesz napisz jaka woda itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Kolega z Bierunia i nie wie gdzie Jankowice . Kolego jak na cb jedziesz z Bierunia drogą nr 44 w kierunku na Kraków. Po dojeździe do Zatoru skręcasz w lewo w kierunku na Chrzanów droga nr 781. Jedziesz tak długo prosto, aż dojedziesz do Mostu nad Wisłą. Też jestem ciekaw jak wygląda sytuacja w Jankowicach . Łowiłem tam dwa razy bez większych efektów, lecz bardo miło będę wspominał te wypady . klik zlewnia górnej wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi