Gość VooDoo Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Też byłem nie dawno , przez 3 dni tylko i wyłącznie leszczyki po 15 cm. Dobre miejsce na zrobienie zlotu, bo miejsca pełno , ale z rybą naprawde słabo. Znajomy był pare dni temu na masłonskich i na sandacza nie narzekał , 3 sandacze i jeden miaowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Co do tej ryby to myślę ,że się mylisz VooDoo,pływam na łódce i jest tam mnóstwo leszcza takiego 50 -65 cm tylko po prostu ma dużo naturalnego pokarmu i nie daje sie już skusić na pinkę lub białego,trzeba zanęcić parę dni i rybka podejdzie a co do zlotu to z miłą chęciom pomogę przy organizacji jak tylko czas i miejsce pozwoli Oczywiście jak będzie się to odbywało na Poraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 miłą chęciom pomogę przy organizacji jak tylko czas i miejsce pozwoli Oczywiście jak będzie się to odbywało na Poraju Zapraszam do odpowiedniego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Niestety bardzo słabe wyniki leszcz bardzo słabo sandacz jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Niestety bardzo słabe wyniki leszcz bardzo słabo sandacz jeszcze gorzej. Ale do zlotu jeszcze mamy trzy tygodnie. A w połowie sierpnia to już trochę inne łowienie. (O ile oczywiście taki będzie wybór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Z Poraja żadko zdaza mi sie przyjechać o kiju ale ostatnie dwa razy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassi Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Niestety bardzo słabe wyniki leszcz bardzo słabo sandacz jeszcze gorzej.larry to może zacznij sandacze łowić na spinning z łodzi.Ja nie narzekam.efekt środowej wyprawy sandacz 65 i okoń27cm , 2 krótkie sandacze i obcinka szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Jak ruszył już duży leszcz w nocy czy nadal kiszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 10 Października 2007 Share Napisano 10 Października 2007 Jak tam gryzie sandacz?Byłem ostatnio i tylko jeden krótki sandaczyk i dwa pobicia,a u was jak?Bo nikt nic nie pisze,a ludzi trochę na łódce jest więc jak łowicie coś(kassi)?Czy kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Był ktoś na Poraju ostatnio?Gruby lud da się wejść w zatoce ?Bo ciągnie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Czy ktoś może na tym zbiorniku w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Tam zdaje się jest zakaz połowu z łodzi na spina do końca maja więc nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Tam zdaje się jest zakaz połowu z łodzi na spina do końca majaZgadza się ale do 1-go czerwca już tylko kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Hm co do Poraja to Sandacze już biorą bo jak byłem w połowie maja tam ustawiłem sie na szczupaka (spin z błystką i biała gumą) złowiłem 3 sandacze. Oczywiście wszystkie bardzo starannie wypuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketonal Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 W Niedziele zaraz po powrocie z rybek meldujcie jak tam połowy sandaczy Słuchajcie czy zechciał by ktoś zabrać ze sobą na wodę świeżo upieczonego koguciaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 W Niedziele zaraz po powrocie z rybek meldujcie jak tam połowy sandaczy Czekam na wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Moj wujek na poraju dzisiaj na martwa rybke z lodzi 3 sandacze zlowil, ale tylko dwa wymiarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketonal Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 no to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drizzt Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Czy wie może ktoś czy sie już okonik na poraju ruszył, chodzi oczywiście na spining! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Czy wie może ktoś czy sie już okonik na poraju ruszył, chodzi oczywiście na spining! Tylko drobny, ale i ten bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 A zna ktos moze w poraju miejscowke na wegorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 A zna ktos moze w poraju miejscowke na wegorza? Jedyne miejsce gdzie słyszałem iż ktoś połapał węgorza to miejsce od tzw. "Ptasiej Wyspy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 To jest ta wysepka gdzie latarnia taka mala jest od osrodka harcerskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drizzt Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 To jest z drugiej strony zbiornika. Od strony Kuźnicy Folwark bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 To jest ta wysepka gdzie latarnia taka mala jest od osrodka harcerskiego?Nie to jest po drugiej stronie zbiornika od strony tamy czołowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi