maniek Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Proponuje temat ten poruszyc 2 tyg przed ewentualna zasiadka Mirku to proszę cię podaj mi datę takiego spotkania to na pewno to zrobię na 2 tyg, przed . Skoro nie ma jeszcze daty to z kont mi wiedzieć kiedy będzie ,to po 1.Po drugie spontan faktycznie jest dobry pod jednym warunkiem że wszystkim pasuje data .po trzecie jak nie ustalimy teraz miejsca /miejsc to później nie będzie czasu,teraz mamy na to czas ,można podyskutować i wybrać miejsce .Moim zdaniem wiosna to zdecydowanie woda stojąca ,a czy będzie to w kwietniu czy w maju to się okaże.Jesień wolał bym odrę ,ale zostawiam wam to do oceny .Na forum wchodzi wielu dolnośląskich zlotowiczów -weteranów jeśli przez ten zimowy okres mają czas to coś tam ustalimy .Osobiście wolał bym wiedzieć juz teraz o zasiadce np. w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 A moze tak w koncu zdecydujemy sie na jakis komercjak,bo sa w tym duze plusy. 1-jestesmy niezalezni od stanu i uciagu wody. 2-wiecej miejsca na rozbicie maneli. 3-dojazd do samej wody. 4- i to ze co zanecisz to napewno nie splynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 ja jesli mozna juz teraz chciałbym sie zapisać na taka zasiadkę) im wczesniej w sumie bede wiedzial tym lepiej bo bede mogl wygospodarowac wolny czas , dysponuje busem 6 osob + spora paka ponton ze spalinowka i echo mam tez kuku suszone czy komercja czy dzika woda w sumie obojętnie choc wolałbym na lonie natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Oczywiscie ze maj to dobra pora,ale jak widac nie ma zbytniego zainteresowania. Co myslicie o moim wczesniejszym poscie? Przemek licze na Ciebie,moze ten komercjak na ktory z Renkiem jesienia jezdziliscie? gleam, kazdy jest mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 ale jak widac nie ma zbytniego zainteresowania. Znaczy że miałeś racje widać za wcześnie poruszyłem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Witam. Moim zdaniem zasiadkę powinniśmy zorganizować na jakiejś komercji[każdy połowi] Z tego względu że wszyscy jesteśmy z okolic Wrocławia najlepszym miejscem były by Chwałowice,jest tam 6 stanowisk,każde po dwie osoby,dojazd do samej wody. Taka jest moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 slowik, moim tez bo Odra wiadomo ze ma swoje kaprysy,i czesto rozczarowywuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Chwałowice dobra opcja, małą kameralna woda, karpie raczej średnie ale dość gęsto posadzone . Fajnie by było zebrać 12 osób i wziąć całe łowisko, jakąś małą rywalizacje zainicjować (nie mylić z zawodami). Tylko sądząc po ostatnich spotkaniach trodno będzie o tyle osób. Tak czy inaczej jeżeli chodzi o Chwałowice jestem za tym bardziej że na Odrę raczej nie ma co liczyć na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Jeżeli osoby bez doświadczenia też mogą wziąć udział, to ja się piszę. Ten rok będzie moim pierwszym karpiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 gleam, kazdy jest mile widziany rad jestem z zaproszenia , mam nadzieje podszkolić swoje umiejetności pod okiem ekspertów do wiosny trzeba przygotowć sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Odra wiadomo ze ma swoje kaprysy,i czesto rozczarowywuje. Miro każda woda rozczarowuje,nawet Chwałowice maniek, a Ty jak na tą propozycję [Chwałowice]? Z tego co wiem to weekend majowy jest już zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Tym razem mam nadzieję,że nic mi nie wypadnie i dam radę dotrzeć na spotkanie. Chwałowice jak najbardziej odpowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 maniek, a Ty jak na tą propozycję [Chwałowice]?Pasuje ,tylko termin jesteś w stanie ustalić z właścicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 termin jesteś w stanie ustalić z właścicielem. Pewnie że tak Nawet na ostatniej zasiadce dyskutowaliśmy z Reńkiem o terminie zasiadki, moim zdaniem termin 6,7,8 maj byłby ok no chyba że 15,16,17 kwiecień ale wtedy może być jeszcze trochę za zimno a 24,25 kwiecień są święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 slowik, trzeba jeszcze pomyslec nad zaliczka,bo mysle ze gosc bedzie cos wolal na poczet rezerwaji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 trzeba jeszcze pomyslec nad zaliczka,bo mysle ze gosc bedzie cos wolal na poczet rezerwaji. Już wszystko załatwione Zarezerwowałem termin 6,7,8 maj,wszystkie stanowiska,i mam nadzieje że się wszyscy pomieścimy A to rozstaw stanowisk http://www.chwalowice.pl/?id=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Wstępnie się piszę i gdyby trzeba było przesłać jakąś zaliczkę to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Co do zaliczki to nie ma problemu,bo jak pojadę tam na pierwszą zasiadkę to zapłacę a rozliczymy pomiędzy tych którzy zameldują się nad wodą No i tak jak pisałem wcześniej,weekend majowy jest zajęty[zawody jakiegoś klubu karpiowego z Wrocławia] może to TEAM BA-HA-MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 może to TEAM BA-HA-MA że jak .slowik, no i git ,teraz wiadomo co i jak możesz mnie wpisać na listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 że jak TEAM dudiego możesz mnie wpisać na listę. Listę zrobimy w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 TEAM dudiegoa ja myślałem ze to jakiś egzotyczny z Karaibów Listę zrobimy w swoim czasieOk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 No to Bartek taki czajnik i nas wyprzedzil chociaz watpie bo on lubi NOWAKI, ale moze to i na dobre nam wyjdzie,bo zaneci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 i nas wyprzedzil Ja nie wiem jaki to TEAM organizuje te zawody? Tak sobie napisałem że to BA-HA-MA dudiego bo zaneci Zanęcone to tam będzie na MAXA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 ja tez sie chetnie pisze na tą zasiadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Dlatego tez watpie zeby to byl Team dudiego,on na majowke woli Nowaki.Tak mysle ale moge sie mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.