kacperek Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Na Bałuckim Rynku na ul.Dolnej konopie są po 4zł/kg
buthidae Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Kurcze... ja niestety dostepu do takich bazakrow nie mam w mojej okolicy:/ Ale moze w Bydgoszczy, ktos cos slyszal:D? A jesli nie to czy znalazlby sie ktos laskawy, zakupil mi to i wyslal;)? Oczywiscie odwdziecze sie...
piotras Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 lary niestety nie zaglądam w tamte strony, ale wszystkim dziękuje i z mojej strony chyba zamykam temacik.
damianosss Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 prazylem konopie na patelni na malutkim ogniu i kiedy je wrzucilem po chwili pojawil sie intensywny zapach ale po kilku minutach gdy zaczely powoli pekac i wylaczylem to zapach sie zmienil i przypominal kawe... myslalem ze przypalilem i zrobilem inaczej. Nagrzalem mocno patelnie wrzucilem konopie jak jedna strzelila po okolo 30 sekundach wylaczylem gaz i zaczely strzelac. Wtedy zapach juz byl troche inny i kawe przypomnial tylko troszeczke. Moze cos robie zle?? bo teraz nie wiem czy dobrze przygotowuje konopie, a nie chcialbym zepsuc sobie zanety....
trociu Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 najlepiej w piekarnik, gdy zmielisz ziarno zapach jest zupełnie inny niż kawa
damianosss Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 no to nie pozostaje mi nic innego jak sprobowac. kupie tez w sklepie wedkarskim prazona konopie i porownam zapach no i druga sprawa ze mam stare ziarno ponad roczne moze tez dlatego zapach nie jest taki jak powinien
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.