Skocz do zawartości
tokarex pontony

konopie

franek111

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kurcze... ja niestety dostepu do takich bazakrow nie mam w mojej okolicy:/

Ale moze w Bydgoszczy, ktos cos slyszal:D?

A jesli nie to czy znalazlby sie ktos laskawy, zakupil mi to i wyslal;)?

Oczywiscie odwdziecze sie...

• 11 months later...
Napisano

prazylem konopie na patelni na malutkim ogniu i kiedy je wrzucilem po chwili pojawil sie intensywny zapach ale po kilku minutach gdy zaczely powoli pekac i wylaczylem to zapach sie zmienil i przypominal kawe... myslalem ze przypalilem i zrobilem inaczej. Nagrzalem mocno patelnie wrzucilem konopie jak jedna strzelila po okolo 30 sekundach wylaczylem gaz i zaczely strzelac. Wtedy zapach juz byl troche inny i kawe przypomnial tylko troszeczke. Moze cos robie zle?? bo teraz nie wiem czy dobrze przygotowuje konopie, a nie chcialbym zepsuc sobie zanety....

Napisano

no to nie pozostaje mi nic innego jak sprobowac. kupie tez w sklepie wedkarskim prazona konopie i porownam zapach :wink: no i druga sprawa ze mam stare ziarno ponad roczne moze tez dlatego zapach nie jest taki jak powinien

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.