viragolo Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 GrzesMan, zgadzam się z Tobą, wspaniale zrealizowane filmy. Tam widać dokładnie o co chodzi w wędkarstiwe Nie wiesz może gdzie można szukać całych odcinków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=biLi5udvo9o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 A widzieliście może program pod nazwą "Zjedz Rosję"?? Prowadzący dla mniej wygląda jak człowiek prymitywny i amator... Zjedz Rosję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Długi, jak na dobrym koncercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 RTS, wystarczy posłuchać narratora i już sie wie że film musi być z najwyższej półki http://pl.wikipedia.org/wiki/David_Attenborough Wszystkie jego filmy są niezwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Taki tam filmik może już to widzieliście ale ja to wczoraj pierwszy raz obacziłem i normalnie szok Szczupak kontra kaczątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekj24 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Ja również dołączę swój filmik z moich połowów tym razem z plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 krzysiekj24, wspaniały film, naprawdę piękny.... Nie mam po prostu słów do takich ludzi i mam nadzieję że ktoś się tym zajmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 no co Ty Długi - skoro rodzina wreszcie miała co do gara włożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 krzysiekj24- nie mogłeś tego nakręcić w domu? już rybki były by na jakimś wykwintnym talerzyku obłożone warzywami. Ten piasek popsuł klimat filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Polecam Wam filmy użytkownika medic3hs na youtube http://www.youtube.com/?gl=PL&hl=pl kanał znalazłem przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 koniecznie musicie to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 koniecznie musicie to zobaczyć Ludzie to maja fantazje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 hahaha ale jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 http://www.wedkarskiswiat.pl/filmy/2130-sum-224-cm-krzysztofa-rozgi ; chyba jeden z większych sumów złowionych w Polsce jak dla mnie kwintesencja wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 jak dla mnie kwintesencja wędkarstwa a ta radość na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 znacie jakiś fajny dłuższy film poświecony wędkarstwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Widać ryby też mogą udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 są jeszcze u nas takie miejsca?wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 są jeszcze u nas takie miejsca?wątpie Zdjęcia ładne, bo woda czysta Trochę średnich leszczy i płoci to widok dostępny w każdej polskiej wodzie- tylko nikt tego nie filmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 A to *uje jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 żartów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Korzystając z wolnego czasu poświęciłem kilka godzin na montaż materiału zarejestrowanego podczas Wędkarskiego Weekendu 2010. Podczas tej wrocławskiej imprezy (niestety była tylko jedna edycja) odbyły się m.in. pokazy prowadzone przez doświadczonych wędkarzy. Wśród nich był jeden z najlepszych "strugaczy" woblerów- nasz kolega z forum Roman Gawlas (niestety rzadko ostatnio zagląda) Na stoisku Spinningowego Klubu Wędkarskiego "Paproszek"- Roman pokazywał jak wystrugać, uzbroić i pomalować własny wobler. Ja przysłuchiwałem się z boku i zarejestrowałem swego rodzaju "dialog" Romana z jednym z wędkarzy. Na tej bazie powstał materiał filmowy- ponad 20 minut (w 3 częściach) o tym jak dobrze wykorzystać zimę- na struganie własnych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Bardzo fajny film - dzięki Ostatnio dość ambitnie zająłem się właśnie produkcja przynęt takich jak woblery wahadłówki i obrotówki. Zima w trakcie, pełne wiadro drzewa lipowego - nic tylko strugać Dlatego jeżeli ktoś chciał by zacząć - warto oglądnąć owy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Bardzo fajny film - dzięki Postanowiłem się wreszcie zmobilizować i zmontować ten materiał. Mam zresztą zamiar zabrać się za kolejne montaże, bo zasoby niepublikowanych materiałów osiągnęły 3 lata W tym czasie zdarzyło się parę ciekawych rzeczy a przede wszystkim udało się złowić kilkadziesiąt ryb powyżej mojego umownego progu 5 kg. Myślę, że wkrótce się do tego zabiorę. Żałuję tylko, że nie mam "kamerzysty", bo materiału byłoby zdecydowanie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi