tomek1 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Myślę, że wkrótce się do tego zabiorę. Na początek ładny jazik złowiony podczas karpiowej zasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOfRod Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Może i ładny, ale malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Może i ładny, ale malutki ty łowisz pewnie takie 80cm+ ps. Jazik pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Na początek ładny jazik złowiony podczas karpiowej zasiadki. kawał Rybki - Woow Bardzo Fajny Film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Dobre bo polskie.... i z nad mojej kochanej Odry Z niecierpliwością czekam na cały film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 @artech, genialny filmik !!!! A montaż jak z hamerykańskich produkcji! Również czekam na pełną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Film wygląda na profesjonalną robotę,również czekam aż pojawi się pełna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 ps. Jazik pierwsza klasa! kawał Rybki - Woow Bardzo Fajny Film Będą i dużo większe- choć nie jazie artech, bardzo dobry zwiastun. Ekstraklasa pod każdym względem. Bardzo dużo wnosi dobra jakość, która wynika z profesjonalnego sprzętu. Aż trudno uwierzyć o ile ładniej wygląda świat nagrany bardzo dobrym sprzętem i z drobnymi efektami dodatkowymi. Przekonałem się o tym kiedy widziałem sposób i efekty pracy profesjonalnej ekipy kręcącej filmy reklamowe. Moim zdaniem o świetnej ocenie tej produkcji decyduje: 30% - jakość sprzętu (łącznie z oświetlającym), 30%-piękne ryby, 20% muzyka, 20% montaż. Przypuszczam, że pełna wersja będzie przeznaczona do sprzedaży na DVD? Chętnie bym obejrzał całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Panowie co za filmik! mistrzostwo,tak sobie go własnie porównałem do tych moich wypocin filmowych i... posmiałem się troche,jeżeli powstanie dalsza część tej produkcji,wrzućcie tu,jeszcze raz graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Przypuszczam, że pełna wersja będzie przeznaczona do sprzedaży na DVD? Tego nie wiem, ale mam nadzieję, że uda mi się zobaczyć całość. Jak się pokaże dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 artech Dzieki za wrzutę. Profesjonalna robota - świetny film i jakie RYBY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 A ja polecam obejrzenie tego oto filmiku: oraz pozostałe tego użytkownika. Jestem pod wrażeniem zaangażowania i pasji tego młodzieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 A ja polecam obejrzenie tego oto filmiku Również polecam... Hol suma jest mega jak i pozostałe filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 " Moim zdaniem o świetnej ocenie tej produkcji decyduje: 30% - jakość sprzętu (łącznie z oświetlającym), 30%-piękne ryby, 20% muzyka, 20% montaż. " No niby tak,ale ja bym wspomniał o samym operatorze ,który swoja robote też dobrze wykonał. Nic nie da "hiendowski" sprzet w rękach laika Trailer bomba!Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 No niby tak,ale ja bym wspomniał o samym operatorze ,który swoja robote też dobrze wykonał. Nic nie da "hiendowski" sprzet w rękach laika Jasne. W drugą stronę podobnie- nawet mistrz bez dobrego sprzętu nie uzyska takiego efektu wizualnego. Hol suma jest mega jak i pozostałe filmy No akcja ostra Kolega sporo ryzykował, ale rozumiem, bo sam miałem takie akcje i wiem co się wtedy czuje. Dwa razy właziłem za sumem- wynik 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Panowie ktoś się orientuje gdzie można obejrzeć w pełnej wersji ten o to film odcinkowy nazywa sie Catching The Impossible i jest produkcji Brytyjskiej,niesamowicie pokazane jest tam wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Jest do ściągnięcia na chomiku i Jest to chyba program odcinkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Posiadam całą serie(9 odcinków) .Swego czasu była do pobrania na The Pirate Bay . Polecam , mega rybki i film prof. nakręcony ,szczególnie zdjęcia podwodne wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Panowie ktoś się orientuje gdzie można obejrzeć w pełnej wersji ten o to film odcinkowy nazywa sie Catching The Impossible i jest produkcji Brytyjskiej,niesamowicie pokazane jest tam wędkarstwo swietna seria niesamowite ujecia natury, piekne ryby (np szczupak prawie 20 kg w 8 odcinku). Chyba najlepiej zrealizowany program wedkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Panowie a tak z innej beczki pytanie do aktywnych filmowo podczas własnych wypraw.Jaki macie patent na własnoręczne filmowie np podczas spinningu tak aby kamera towarzyszyła nam przez cały czas i podczas łowienia i w ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Iść z kimś kto będzie filmował . Jest coś takiego jak okulary z kamerą, jakość filmu nie powala. Zobacz na filmik z moich: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Rapa-man, wpisz w wyszukiwarkę /go pro hero 3 akcesoria/ i tam może znajdziesz odpowiedź przy okazji zerknij na you tube jakie filmiki z tego kręcą. lub /GENESIS GEAR statyw naramienny SUBRO-P rig/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 jaceen napisał: wpisz w wyszukiwarkę /go pro hero 3 akcesoria/ i tam może znajdziesz odpowiedź Owszem, gotowe, świetnej jakości i pod wodą kręci!!! Ale ja bym tyle kasy za to nie dał - szkoda by mi było wydać na kamerę 1000 zł Rapa-man napisał: Jaki macie patent na własnoręczne filmowie np podczas spinningu tak aby kamera towarzyszyła nam przez cały czas i podczas łowienia i w ruchu Podczas wędkowania lubię nieraz coś nakręcić a potem wrzucić na You Tuba. Z początku filmowałem ze zwykłego statywu ale to jest udręka wlec go cały czas za sobą!!! Z resztą tak jak słusznie zauważyłeś jakość ujęć jest o niebo lepsza gdy kamera podąża za naszą głową a jeszcze do tego jak nie przeszkadza nam tow łowieniu to jest już całkiem super! Bardzo długo się nad tym zastanawiałem ale w końcu udało mi się znaleźć bardzo proste, wręcz prymitywne rozwiązanie. Niestety ale sprawdza się ono tylko gdy kręcę komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Wiem że istnieje ten cały go pro,ale nie mam kasy na takie zabawki,wolałbym pudełko doposażyć za tą kasę,myślałem że ktoś zna jakieś patenty ze zwykłą kamerką,no nic pozostaje statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluffy Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 wszystkim amatorom spinnigowania polecam film WMH - Jig Master. Niezła lekcję można wyciągnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi