bumtarara Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Wiele bym dał za takie łowisko w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Na Małej Wiśle też tak połowisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 bonk, Jeśli tak twierdzisz to wrzuć jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 bonk, Jeśli tak twierdzisz to wrzuć jakieś fotki To odcinek od źródeł do jeziora Goczałkowickiego dzierżawiony przez prywatnego dzierżawcę i zarządzany jak najlepsze łowiska na świecie- zobacz temat w dziale łowiska komercyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 tomek1, podaj odnośnik,bo nie mogę tego znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Chodzi o górski odcinek Wisły, od którego udało się oderwać łapy PZW, niestety niedługo nowe rozdanie. http://www.malawisla1.pl/O_nas.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aksolot Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że to nie wyjdzie jak jakaś tania naciągana reklama ale moi znajomi ostatnio zaczęli tworzyć taki projekt wędkarski "Z wędką po Polsce". Mam nadzieję, że wam się spodoba. Oczywiście przy okazji wszelkie przejawy konstruktywnej krytyki mile widziane. http://www.movie-box.pl/category/21/Z-wedka-po-Polsce.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że to nie wyjdzie jak jakaś tania naciągana reklama ale moi znajomi ostatnio zaczęli tworzyć taki projekt wędkarski "Z wędką po Polsce". Mam nadzieję, że wam się spodoba. Oczywiście przy okazji wszelkie przejawy konstruktywnej krytyki mile widziane.http://www.movie-box.pl/category/21/Z-wedka-po-Polsce.html Pozdrawiam Podoba się i to bardzo. Nie chodzi o to, aby w filmie kilkuminutowym ciągnąć kilkadziesiąt ryb. Odnoszę się do odcinka o pstrągach, który oglądałem wcześniej. Resztę zostawiam na wieczory bez zajęć. Kolegę Kubę szczególnie podziwiam za zimowe jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że to nie wyjdzie jak jakaś tania naciągana reklama ale moi znajomi ostatnio zaczęli tworzyć taki projekt wędkarski "Z wędką po Polsce". Mam nadzieję, że wam się spodoba. Oczywiście przy okazji wszelkie przejawy konstruktywnej krytyki mile widziane. http://www.movie-box.pl/c...-po-Polsce.html Pozdrawiam Na razie wygląda na reklamę. Jakiś czas temu dostałem propozycję współpracy w tym projekcie, ale moje pytanie o szczegóły pozostało bez odpowiedzi. Wnioskuję z tego, że chodziło o zalinkowanie strony a nie żadną współpracę. Mam nadzieję, że się mylę, ale póki co tak to wygląda- reklama agencji filmowej, rejestrującej głównie filmy reklamowe i przy okazji ktoś z firmy jest hobbystą wędkarzem i kręci filmy o wędkowaniu. Obejrzeć warto- jak każdy ciekawy film wędkarski, ale na dziś idea i cel projektu jest dla mnie niejasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 ale póki co tak to wygląda- reklama agencji filmowej, rejestrującej głównie filmy reklamowe i przy okazji ktoś z firmy jest hobbystą wędkarzem i kręci filmy o wędkowaniu. Jeśli nawet to reklama o takiej jak mówisz - to filmiki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aksolot Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Ja tam się nie orientuję o co mogło chodzić z ową "współpracą". Wiem natomiast, że znajomi kręcą program na fajnym poziomie. Nikt nikomu nie każe za to oglądanie płacić, ani innej krzywdy nie robi, czemu więc snuć teorie spiskowe? Ja mam tylko nadzieję, że się spodoba i zyska widownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Mi się spodobało bardzo, sto razy leprze niż filmy z "wszechwiedzącym" biedrzyckim czy jak mu tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CKt8iCCbN3A faile o tematyce wędkarskiej. Końcówka dosyć dramatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Fajnie kleniska z łajby łowią. Pozazdrościłem i takie monidło o kleniach i nie tylko stworzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Pozazdrościłem i takie monidło o kleniach i nie tylko stworzyłem Skromny Film super, ryby piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Wielu z Was zna Marka Melmana, autora kanału YT Marfish. Dziś po raz pierwszy na naszym forum- transmisja na żywo z kanału Marka. Odtwarzacz znajdziecie w nagłówku forum, wystarczy wcisnąć "play". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 W nagłówku na forum transmisja na żywo hangouta Marka Malmana pt. "Przynęty sztuczne". Warto obejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolan Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Udało mi się zmontować kolejne 3 filmy wędkarskie z wykorzystaniem kamery podwodnej. Pozdrawiam nolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLtier Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Łowimy z kolegą jazie, klenie, bolenie na spinning nad Odrą (50 minut): inne wyprawy wędkarskie: (35 minut) (15 minut)Od wiosny kolejne filmy już w jakosci FULL HD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 50cio minutowy film o połowie kleni i jaśków na spina?! Zapowiada sie bardzo ciekawie - mam dobry film na dzisiejszy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 O, faktycznie, trzeba obejrzeć, zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Troszkę się pośmiałem z tekstów w tym filmiku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Troszkę się pośmiałem z tekstów w tym filmiku hehe "Biorą, biorą?" "Nie" "Ty oszustko mała..." My tak zawsze jak się spotkamy . Aż się nie chce wierzyć, że od nagrania tego filmu minęło 6 lat. Trini fajnie połowiła na moich nęconych miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Z kormoranem lepsze było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi