Drużyna Łowców Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 zasiadka nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 to moj pierwszy film ,sielawa na wedke tylko stracil jakosc przy przerobce http://youtu.be/JhAiIZYX3mY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 forelle, Bardzo fajnie się ogląda.Oby więcej takich filmów gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 forelle, super! Masz pierwszego subskrybenta i link wędruje na naszego facebooka. Waleczne rybki. Drobna uwaga techniczna- film gwałtownie się kończy. Warto pomyśleć nad jakimś podsumowaniem lub po prostu na koniec montażu wstawić przyciemnienie i wyciszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Nagrany i zmontowany z myślą o dziale "Jak dziś było na rybach" (film dokumentalny czy instruktażowy to to nie jest), no ale niech przetrwa również tutaj. Łapanie z marszu karpików rozmiaru S. Dorosłych karpiarzy proszę się nie śmiać, zaczynam z karpiowaniem od tego sezonu a jak wszyscy wiemy od czegoś trzeba zacząć Uprzedzę pytania - to nie jest łowisko komercyjne. Jest to prywatna woda trzech zrzeszonych kół PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Ostatnio w tym dziale, same fajne relacje są zamieszczane. Również jestem zdania, że więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LKfishing Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Brzana na spining z Wisłoka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LKfishing Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Jazik na spining:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LKfishing Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Zwiastun kanału wędkarskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Znalazłem ciekawy filmik na YT "Hol dwumetrowego suma przez ośmiolatka". https://www.youtube.com/watch?v=Z3wXCJJjBzI#t=692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Jak może niektórzy z Was wiedzą nasz kanał Wędkarskiej Tuby został bezpodstawnie usunięty w związku z czym zmuszeni byliśmy utworzyć nowy. Wszystkich starych i nowych widzów zapraszam właśnie tam : https://www.youtube.com/user/wedkarskatuba Sukcesywnie wrzucam tam wszystkie stare materiały a w między czasie pojawiać się będą oczywiście nowe produkcje. Kto chce być na bieżąco zapraszam do subskrypcji Kto nas nie zna to powiem, że nagrywamy filmy z wypraw wędkarskich, poradniki, vlogi itd. Zresztą zerknijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Ostatnie kilka wypadów zaliczyłem z kamerką na głowie Nie są to jakieś pro produkcje, nie było obróbki, nie wypikowałem łaciny ale takie są moje video początki zapraszam:) https://www.youtube.com/channel/UCIv-sCUVrYCkWIplaGFbDQA/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioKr Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Ja też dorzucam moją pierwszą produkcję z Białego Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Niezłe filmiki:) Jest jakiś festiwal tego rodzaju filmów? Jak nie ma, to powinien być zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Nasz pierwszy filmik na kanale youtube. Dopiero zaczynamy zabawę filmowania z wędkowania, więc jakość filmików może nie być do końca idealna. Na filmiku w roli głównej kolega, z którym jeździmy na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FishingWRO Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Cześć wszystkim. Chciałbym zaprosić was na nasz kanał YT na który wrzucamy filmy z naszych wędkarskich wypraw https://www.youtube.com/channel/UC811GYplQCFZoUWWE4Ki_5Q/videos Dodatkowo zachęcam do zobaczenia jaki kawał wędkarski zrobiliśmy koledze podczas tygodniowej zasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Dorzucam materiał, co by nie przepadł Jak poprzednio - muzyczno/filmowa relacja z zasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wimp Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Witam, Zapraszam do obejrzenia mojego filmu wędkarskiego ze Szwecji. Ukazuje on jeden dzień z życia wędkarza muchowego. Wędkarstwo muchowe to wspaniała przygoda zapewniająca wiele wspaniałych przeżyć, którymi chcemy się z wami podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Niestety ale ten obecny sezon był nieco gorszy niż pozostałe. Co prawda kleni było sporo ale tych okazałych niestety nie za wiele. Jak zwykle królowały smużaki ale tym razem co raz częściej sięgałem również po klasyczne wobki. Film co prawda jest dłuższy od moich pozostałych ale mam nadzieje że również będzie się Wam podobał. Złowionych kleni było oczywiście dużo więcej ale starałem się pokazać tylko te najciekawsze chwile spędzone nad wodą m.in. we Wrocławiu jak i nad moimi górskimi wodami. Serdecznie zachęcam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 W ubiegły czwartek odbiłem soie za ostatnie dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 W wolnej chwili podsumowałem sezon. Zdecydowanie stawiałem na klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 ten film się fajnie ogląda pomimo propagandy , ale za to bez cenzury. drugą część sami sobie znajdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Kilka mich ostatnich kleni złowionych za nim zaczęło prószyć za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRyd Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich, ostatnio zebrałem zdjęcia oraz filmiki z sezonu 2014 r. Wraz z kolegą stworzyliśmy taki krótki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi