marviz Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Co wy wiecie o wędkarstwie podlodowym !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Super filmik poświęcony dla fanów łowienia na muche http://www.youtube.com/watch?v=Fv7jJj8ONvM&list=FLo3jzWQYjZHpfimrQq9DDPw&feature=mh_lolz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Podgladnijcie prawdziwago mistrza. http://vimeo.com/10282879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Oglądałem,fajny filmik. Mirek a Ciebie czasem nie ciągnie do karpiowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 slowik, Ales zadal pytanie pewnie ze ciagnie,czekam do wiosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 - prawdziwe wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 fishfighter, dobra faza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Nie wiecie czy mozna gdzies w necie obejrzec lub pobrac stare odcinki programu "z wedka nad wode"? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Dużo odcinków jest na you tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 dziara, tu masz http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=zwnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 to FALUBAZ_ZG chciał Ja nie jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 No wiem panowie, ale mi chodzi o starsze odcinki. Na stronce najstarszy jest ten z numerem 77. Gdzie zatem mozna obejrzec odcinki 1-76? Na youtubie wlasnie tych starszych nie znalazlem. Moze nie tak szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 No to faktycznie może byc problem Nie moge znalezć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesMAN Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Zna ktoś może jakieś filmy dokumentalne związane z wędkarstwem lub rybami ? Najlepiej żeby to były ryby występujące u nas niż jakieś merilny zza oceanu. Chociaż podobał mi się ten o profesjonalistach łowiących bassy i wielkim komercyjnym przedsięwzięciem za tym stojącym. Pozdrawiam i czekam na tytuły, nie muszą być linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Ostatnio na ipla ogladalem dwie serje filmow-zjedz alaske, i druga - zjedz rosje. Filmiki dosc fajnie sie oglada,tyle ze co do umiejetnosci wedkarskich i znajomosci zagadnienia prowadzacego mam duze watpliwosci.Mimo tego polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Miro1956, nie znam tej serii ale widzac link nasuwa mi sie pytanie czy te filmy maja cos wspólnego z własnie ta tv trwam i ojcem rydzykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 pet87, nie ogladalem tej serji z tv trwam, tak ze nie potwierdze ale nie przypuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesMAN Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Dzieki Miro Ja oglądam już 3 odcinek z TV Trwam i na szczęście jest to zwykły program bez krzyży itd. dość słaba jakość i prowadzący ale i tak przyjemnie się ogląda. Ja mam za sobą prawie wszystkie Wędkarstwo Moje Hobby i trochę produkcji Kowsona. Widziałem parę dokumentów produkcji Discovery i innych o łososiach płynących na tarło (nie pamiętam tytułu), o niszczeniu sztucznego spiętrzenia wodnego w celu przywrócenia naturalnego biegu rzeki (tez tytułu nie pamiętam) i o kolesiu który chciał złowić Arapajmę (?). Były to fajne filmy i z chęcią zobaczyłbym więcej podobnych. Kto zna tytuły i kojarzy o co mi chodzi niech poda bo może innym się przydadzą. - Są serie z Johnem Wilsonem (m.in na ryby, z wędka po świecie i wędkarskie safari ). - Seria Rex Hunt - Wędkarskie Przygody. - seria "Taaaka ryba" - Jest film dokumentalny - "Karp moja obsesja" prod. franc. 2010 - Film - "Wielkie łowienie - Polska" - Były też znane filmy na VHS od D.A.M. - Kiedyś był program chyba na Discovery - "Road Wars" (surviwalowo-wędkarski), łowili tam żeby się pożywić i przetrwać, jednocześnie były to zawody i dostawali punkty za różne ryby i tak jeździli po świecie. Było kilka odcinków ale później nigdzie nie mogłem ich znaleść. - znaleść w internecie tez można serie filmów produkcji Rosyjskiej, niemieckiej i z Wielkiej Brytanii. - jest też seria dokumentalna z programu Planete - "Dolinami rzek" i są tam Biebrza, Bug, Dunajec, Narew, Warta, Odra, Wisła (nie wiem czy zawierają jakieś informacje wędkarskie). - znam 2 filmy Bass Champions Team Sobieski (Na szczupaki i relacja z zawodów) - National Geographic - Wild Hooked Monster Fishing Giant Stingray - Produkcji Wiadomości Wędkarskich "Tajna broń" 2010 - Jet fish Tour the Europe Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś serie bądź filmy to z chęcią się o nich dowiem Jeśli chodzi o zwykłe fabularne filmy związane mniej lub bardziej z wędkarstwem to w tym momencie przychodzą mi dwa do głowy - komedia "Gone Fishing"/"Przygoda na rybach" z 1997 i "A river runs trough it"/"Rzeka życia" z Bradem Pitem z 1992. Również proszę o tytuły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Jest jeszcze sporo karpiowych filmów- Mroczek, Szewc i kliku innych. Z zagranicznych podwodne filmy Kordy. Podlodowe filmy z Rosji, surfcasting Hiszpania i inne kraje południowej Europy itd. trochę produkcji Kowsona Robi dobrą robotę Mam nadzieję, że tak jak rozmawialiśmy na początku działalności WTV kiedyś uda nam się spotkać przy jakiejś wspólnej realizacji Robią bardzo ciekawe filmy. Właściwie przecierają szlak w reportażu wędkarskim i zmierzają do miliona wyświetleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Polecam szwedzką serie Fiskedrag (jest 5 sezonów) ,kolesie jeżdżą po całym świecie i wędkują (spinning i mucha). Oprócz tego ostatnio oglądałem "A Fish For All Seasons" wędkowanie w UK rożne gatunki i metody. Polecam Wszystko do znalezienia i pobrania w necie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASZ6669 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. Jakiś czas temu widziałem filmik w necie o chyba dwóch gostkach, byli to Rosjanie którzy łowili wielkie Sumy na jakiejś rzece we Francji. Teraz nie mogę sobie przypomnieć tytułu i nie mogę znaleźć tego filmu, może ktoś kojarzy i pomoże znaleźć. Był tam taki kawałek że te sumy po złapaniu wędrowały na "smycz" taka gumowa linka którą przebijali pysk i mocowali do brzegu, potem po zrobieniu zdjęć wypuszczali sumy do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Bardzo ciekawa przynęta. Ciekawe czy łowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Jak motorówka daje. Stawiam ze jeśli cokolwiek w nią strzeli to coś odosobnionego na łowisku bo reszta dawno zwieje wystraszona tym zamieszaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekk890 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ja preferuje tylko filmiki " Wędkarstwo moje hobby " A najbardziej podoba mi się " Przyczajony Jaź, ukryty Kleń " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 GrzesMan jesli nie przeszkadza Ci brak napisow i lektora polecam Ci serie "Catching the impossible". Swietnie zrealizowany program, piekne ujecia natury oraz wielkie okazy ryb. Tu masz trailer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi