ByRy Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 A mój znajomy był wczoraj i połowił dość ładnie.. karasie płotki i jakims cudem sandacza ja na weekend sie tez wybiore i zobaczymy co z tego bedzie... tylko trzeba miejscówke znalezć zeby nie była zalana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 wiesz może to mój błąd nieznam łowiska nie wiem na co próbować skusić leszcza może coś mi poradzisz drugi raz byłem na jeziorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 oj na goczałach to trzeba mieć praktyki duzo a zwłaszcza miec dobre miejsca... jesli chodzi o karpie i amury to naprawde trzeba sie postarać z neceniem i miec sporo czasu lub mieszkac na miejscu a drobnica typu leszcze płocie czy karasie to kwestia dobrej miejscówki i oczywiscie zanecic zwykłą zanetą i na białego lub na pinke sa najlepsze efekty mozna tez na kukurydze, rosówke, chleb, dzdzownice... a drapieznika ładnego prawie nie ma bo rybaczówka wszystko wytłukła... jeszcze mozna ładne wegorze połowić ale tez musisz miec miejsce bo inaczej lipa... jak ktoś ma tez cos do powiedzenia na temat goczał chetnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 ostatnio kupiłem na alegro mączniaki no i ładnie leszcze na to brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 te mączniaki moga być ciekawe chyba zamowie sobie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Jesli chcesz możemy sie zgadać kiedyś nad wodą i ci dam trochę bo kupiłem dosyć sporo w porcji było a to idzie hodować i już z niektórych sie poczwarki porobiły,jeszcze trochę i sie "narobią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 ds fan mógł byś coś więcej powiedzieć na temat tej przynęty??zalety wady jakie ryby już złowiłeś itp czy nęciłeś długotrwale czy ryby są przyzwyczajone do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Łowiłem na nie normalnie jak na pinke,białe .Nęcenie tyle co na "zakarmiaczkę" .na hak zakładałam po 2 mączniaki .łowiłem na to leszcze i karasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Wracamy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zory2004 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 jest sens jechac w sobote nad jezioro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 ds-fan no to trzeba sie zgadać kiedy i cos połowić na goczałach a własnie ciekawe jak w ten weekend bedzie... kumpel był wczoraj to jedna płotke złapał mowił ze woda brudna i pływa pełno patyków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
looqaty Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 a drapieznika ładnego prawie nie ma bo rybaczówka wszystko wytłukła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 a drapieznika ładnego prawie nie ma bo rybaczówka wszystko wytłukła... Drapieżniki siedzą w rybaczówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 ByŁem dziś i lipa troche troche leszczy i pare okoni... słabo ryba zerowała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam. Można wiedzieć w którym miejscu kolega łowił, i jaki ogólnie stan wody na jeziorze,czy dużo wędkarzy itp... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 ludzi nie duzo ja łowie od strony chybia na otwartym w lesie a stan wody jest normalny... tylko naniosła woda pałno smieci i patyków na brzeg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Jak sie nie mylę ta miejscówka to w okolicach dopływu do jeziora Bajerki-/tzw,,Bagry"- tam nie ma ludzi dlatego że, od parkingu gdzie zostawiasz samochód , trzeba trochę przejść na piechotę-chyba że masz rower i wtedy dojedziesz szybciej. Powódz naniosła mnóstwo śmieci i korzeni,patyków to chyba zaczepów dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 a nie miałem ani jednego zaczepu odziwo wczoraj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 na bagrach i tak nie wolno łowic dopiero od 15 sierpnia... a połapał ktos cos w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis1971 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Witam. Ja byłem w niedziele nad Wisłą. Parę leszczy, 2 okonie, mały karaś i karpik około 25cm. Gość obok złapał tołpygę. Nie widziałem jej ale słyszałem jak walczyła- potem dzwonił do kogoś i się chwalił. Podobno ładna. Jeżeli jutro nie będzie padać to jadę na zaporę. Mam nadzieje że pogoda dopisze, czego życzę Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zory2004 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 wlasnie wybieram sie na goczalkowice od strony wisly malej.mam tam kilka miejscowek.podobno bierze leszczyk i sandacz:) zobaczymy jak bedzie.napewno zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 dzis nałapaliśmy ok 30 ładnych leszczy od 40-55cm pare okoni takze ładnych i były 2 brania na sandacza ale niestety :/ woda znow wysoka poki sie to nie zmieni nie ma co liczyć na jakiś dobre efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zory2004 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 dzis nałapaliśmy ok 30 ładnych leszczy od 40-55cm pare okoni takze ładnych i były 2 brania na sandacza ale niestety :/ woda znow wysoka poki sie to nie zmieni nie ma co liczyć na jakiś dobre efekty... a gdzie lowiliscie?? u mnie do poludnia tylko skubania a od 14 konkretne brania ,ale drobnica 4 leszcze i 2 plotki jedna dosc duza.woda zamulona dalej.jest ciutke lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 od strony zabrzega łowilismy... gdyby juz sie woda unormowała i było by ciepło to całkiem inaczyj by na goczałach sie działo o tej porze to w zeszłym roku to sie woda gotowała tak zerowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Witam. Od Zabrzega dojazd bez problemów do miejscówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi