michalvcf Napisano 9 Lipca 2018 Share Napisano 9 Lipca 2018 Podebralem go rękami stojąc po tylek w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Lipca 2018 Share Napisano 9 Lipca 2018 Godzinę temu, michalvcf napisał: Podebralem go rękami stojąc po tylek w wodzie To tym bardziej szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 10 Lipca 2018 Share Napisano 10 Lipca 2018 @michalvcf pozamiatałeś gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 10 Lipca 2018 Share Napisano 10 Lipca 2018 7 minut temu, PPu88 napisał: @michalvcf pozamiatałeś gratulacje O jednak żyjesz? Zastanawialiśmy się gdzie Cię wcielo 😜😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 10 Lipca 2018 Share Napisano 10 Lipca 2018 Hahaha żyję ostatnio kiepsko z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 10 Lipca 2018 Share Napisano 10 Lipca 2018 Moze ktorys kolega mialby czas i checi polazic po podwroclawiej Odrze za nocnym sandaczem?A sa miejsca w ktorych gryzaaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 11 Lipca 2018 Share Napisano 11 Lipca 2018 @bart87 jak gryzą to wrzucaj foty bo mało Zedow widać na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 11 Lipca 2018 Share Napisano 11 Lipca 2018 W dniu 9.07.2018 o 08:42, michalvcf napisał: Nie, pletka 0,14 i kij Dam inpulse do 28gr. PS. Polecam kija bo jest naprawdę mega fajny, dużo ryb plus 100cm już ma na koncie i spisuje sie bez zarzutu. Pozatym pięknie czuć każde branie i można nim daleko cisnac. Gratulacje ! A który model impulse masz - spin , zander czy dropshot ? I jakiej długości . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 12 Lipca 2018 Share Napisano 12 Lipca 2018 Amurek podhaczony czy zebrał przynętę paszczowo i co było na końcu zestawu ? Piękny kabanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 12 Lipca 2018 Share Napisano 12 Lipca 2018 @ESSOX rybek nieprawidłowo zapiętych raczej publicznie nie pokazujemy @michalvcf wielkie gratulacje i szacunek że podołałeś takiemu wyzwaniu, masz szczęście do okazów Niesamowite stworzenie! Zdradź na co uderzył, strasznie zżera mnie ciekawość bo amura na spina jeszcze nie doświadczyłem. Póki co osobiście pauzuję, bo córcia mi się urodziła, lecz trzymam kciuki i gorąco kibicuję każdemu z Was. A tak na marginesie ćwiczę nadgarstki, żeby wkrótce gdy pojawię się nad wodą nie wyjść za bardzo z formy Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Jest to ten kij http://fishing-test.pl/wdki/1082-d-a-m-effzett-impulse-spin-240-cm-7-28-g Przywalil w gumę SG caniball. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 8 godzin temu, MARCIN82 napisał: @ESSOX rybek nieprawidłowo zapiętych raczej publicznie nie pokazujemy @michalvcf wielkie gratulacje i szacunek że podołałeś takiemu wyzwaniu, masz szczęście do okazów Niesamowite stworzenie! Zdradź na co uderzył, strasznie zżera mnie ciekawość bo amura na spina jeszcze nie doświadczyłem. Póki co osobiście pauzuję, bo córcia mi się urodziła, lecz trzymam kciuki i gorąco kibicuję każdemu z Was. A tak na marginesie ćwiczę nadgarstki, żeby wkrótce gdy pojawię się nad wodą nie wyjść za bardzo z formy Pozdrawiam Ojciec prać i prasować😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Lipca 2018 Share Napisano 15 Lipca 2018 Dzisiaj miałem z rana być na powodziowym , ale tak dobrze się spało 😚 że wstałem o 8smej , kurna chociaż tyłek przewietrzę 😋 na "mojej" mecie , niestety siła nałogu trza kupić cygarety na tankszteli ( oj paru spragnionych przede mną było i to nie benzyny 😁) zajeżdżam na miejsce i nikogo nie ma ( czyli nie ma ryby ?) pierwszy rzut okoń , następny , okoń i tak przez dwie godziny co drugi rzut to ryba , wielkość nie za duża ale takie 20 cm. bardzo waleczne , miałem też dublera , najpierw puknięcie , zacięcie w tempo i ..... kij wygięty w pałąk , kołowrotek oddaje plecionkę , widzę że to fajny szczupak , jestem na to przygotowany ( co prawda wędkuje na lekko ale mocno , pletka 0,06 metrowy przypon 0,25 fluocarbon i najważniejszą rzecz - rozłożony podbierak 😀) podciągam go bliżej i widzę że z boku paszczy wystaje mu okoń , okonia wyjąłem szczupaka nie 😠 , co do przynęt to dzisiaj spin mady , co ciekawe na 4 gr. nie miałem ani brania , uniwersalne były 6gr. doszedłem do 10gr. brania też były ale dużo było nie zaciętych , próbowałem też kajtków na ciężko ( dwu calowe na 5gr.) ale bez efektu , zauważyłem też parę ładnych kleni które atakowały drobnicę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Jak to mawiają zaporòwkowy zbòj Kolejna życiowka w tym roku 82,5cm Zlowiony na nowy model testowy Michała Olejnika, Woblery Oleix. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 10 godzin temu, michalvcf napisał: Kolejna życiowka w tym roku 82,5cm Michał, brak słów... Ale masz sezon! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Nic sie nie zmienia... http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/174285/60/posiedzenie_prezydium_zg_pzw__lipiec_2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 13 minut temu, bacyk napisał: Nic sie nie zmienia... http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/174285/60/posiedzenie_prezydium_zg_pzw__lipiec_2018 zapiąłbym lipienia 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Koledzy był ktoś na kanale powodziowym, da się wędkować, czy ostro płynie? Pytam pod kątem nocnej zasiadki z feederkiem na weekend. Dziękuje za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 @Booseib niżej jagielonskich możesz siadać spokojnie, sprawdź tylko czy niema jakich zawodów bo coś mi się kojarzy że mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 8 minut temu, michalvcf napisał: @Booseib niżej jagielonskich możesz siadać spokojnie, sprawdź tylko czy niema jakich zawodów bo coś mi się kojarzy że mają być. Dzięki, wiem, są też tam zawody, ale wody dużo na szczęście :) Dostałem info od kumpla, że wieczorem woda przybrała nagle o ok.80cm i zaczeła zapierniczać i bardziej obawiam się szybkiego nurtu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 Jesli tak to aż się za chwilę przejdę sprawdzić co tam słychać I dam znać jaka woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 80 cm, to chyba przesada, ale klapy poszły w dół i przybrało na kanale. Na końcówce może być gorzej bo skumuluje się wszystko, co po drodze wyższa woda zabierze z brzegów. Opole i Kędzierzyn stany wysokie, to na weekend może dowalić u nas wodą. Dopływy jeszcze zasilą i jak są planowane jakieś zawody, to może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 4 godziny temu, jaceen napisał: 80 cm, to chyba przesada, ale klapy poszły w dół i przybrało na kanale. Na końcówce może być gorzej bo skumuluje się wszystko, co po drodze wyższa woda zabierze z brzegów. Opole i Kędzierzyn stany wysokie, to na weekend może dowalić u nas wodą. Dopływy jeszcze zasilą i jak są planowane jakieś zawody, to może być ciężko. Dokładnie. Idzie wysoka woda. Obecnie jest w Brzegu (opolskim). Na weekend będzie u nas. http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/150170090 Można więc liczyć na liczne brania nocnych kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Ktoś chętny jutro na mietka na spina za boleniem? Wyjazd około 4 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Wakacje z rodziną czyli 2 tygodnie przerwy od wędek (miałem ze sobą ale nie było kiedy porzucać). Wczorajszy wieczorny wypad 20:00-00:00. Klenik ze zdjęcia, jeden spad i jeden krótki sumek (kolejny w tym sezonie). Wodą podniesiona więc wobki sandaczowe 7-10cm. Dzień wcześniej woda w nocy gotowała się od drapieżnika ale zero brań. @michalvcf jak tam bolenie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi