paweldk Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Ja mam zamiar dziś się wybrać nad Odrę ze spinningiem. Mam nadzieje, że nie będzie padać. Ciekawi mnie też jaki stan Odry jest. W poprzednim tygodniu udało mi się 2 szczupaki upolować. Jeden miał 53 cm, 2 niestety niewymiarowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 bardzo chetnie moge wybrac sie jutro dzis niebylo czasu moze znajdzie sie jescze ktos kto by sie chetnie wybral ? ustalili bysmy sobie miejsce i polapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Woda zapierdziela jak głupia a stan wody wysoki. Coś mało szczęśliwy ten rok :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Od mostu Pomorskiego do Sikorskiego woda podniesiona o jakies pol metra, dziwne ze elektrownia nie pracowala, przy szpitalu mozna lapac bo woda prawie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 wczoraj od 5 rano do godziny 14 bylismy z kolega na rybkach ,przeszlismy kanaly od sluzy opatowice poszlismy pozniej na bartoszowice tam tez nic ciekawego sie niedzialo wiec poszlismy na kanal barkowy za sluze zacisze w strone mosty warszawskiego woda bylo bardzo klarowna czysta bylo widac kamienie dno na 3 m od brzegu ,bylo kilka nieznacznych puknciec ale ogolnie bardzo slabo. Zalapalismy kilka okoni i 2 szczupaczki pistolety po 30 cm. czy ktos byl moze na zimowisku barek 1? moze tam sie cos dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Ja dziś pechowo trochę. Na 4 godziny spinningu miałem tylko 1 szczupłego. Niestety dziadowska plecionka puściła na zapince ( wyprostowała się) i ładny szczupaczek odpłynął z blaszką. Później trafił się 1 w życiu sandacz. Szkoda, że miał ledwie 20 cm, Coś kiepsko z drapieżnikiem w moich okolicach Byłem na wyspie opatowickiej i tam obrzucałem główki ( nawet 1 puknięcia nie było ). Później łowiłem przy jazie po drugiej stronie wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 a ja wczoraj po pracy, przez godzinkę złapałem szczupłego ok 35cm takiego klenika : oraz jednego garbatego 20cm wszystko na oko bo miarki z auta nie wzięłem:(( więc nie wiem ile miał klenik. ( szczypce maja 14cm) pasjonująca walka trwała całe 45 sekund;p zerwane : kopyto z główką i blaszka nr 3. na wahadełko zero puknięć. wobki się nie sprawdziły. dzisiaj powtórka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Kolego ten "kleń" to mi bolka przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Ja kolejny dzień bez efektów. Małych okonków nie liczę. Rzucam obrotówkami, wahadłówkami, woblerami i gumami. Dziś znów się wybiorę. Może w końcu szczęście dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 No mi też to klenia nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurofen Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Bolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 4 godziny nad Odrą i nawet 1 puknięcia. Dodatkowo na kolejnym wypadzie straciłem fajną blachę na zaczepie :/ Obszedłem kilka miejscówek, ale kompletnie nic się nie działo na wodzie. Spotykam trochę osób nad wodą i też bez efektów. Gdzie te ryby się podziały ? Nawet w teoretycznie nieodwiedzanych miejscach nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ja dzisiaj też byłem ze spinem porzucać koło śluzy opatowickiej i niestety. Wobek i guma zerwane, a na 3 godziny rzucania żadnego puknięcia. Ktoś się wybiera w najbliższym czasie porzucać gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drop1985 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ja dzisiaj też byłem ze spinem porzucać koło śluzy opatowickiej i niestety. Wobek i guma zerwane, a na 3 godziny rzucania żadnego puknięcia. Ktoś się wybiera w najbliższym czasie porzucać gdzieś ? Dzisiaj byłem w tym samym miejscu jakieś 3 godzinki. Efekt taki sam, zero puknięć Rozmawiałem z 2 osobami rzucającymi i efekt miały taki sam. Może jutro się tam udam, choć wypadałoby się pojawić na uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ja też byłem w tych rejonach Kto wie może nawet się mijaliśmy. Jutro planuję też wypad w okolicach 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drop1985 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 ja byłem tak jakoś 13:30 - 16:30 a jutro pewnie po zajęciach pojadę ok 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ja byłem od 12 do 16. Wpierw przy jazie Opatowickim. Później kanał od strony opatowic, kanał w stronę jazu bartoszowickiego i na koniec znów przy jazie opatowickim. Może to ktoś z was rzucał z kamieni przy jazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ja jutro też planuje koło 16 wyskoczyć, miejmy nadzieje że będzie lepiej niż dzisiaj. To właśnie jak szedłem dzisiaj w podobnych godzinach to widziałem spinningistę który miał auto zaparkowane koło śluzy ale już zbierał gramoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drop1985 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Jutro pojadę chyba mostu osobowickiego i pójdę w stronę millenijnego, może tam dopisze szczęście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Jak tam u was ? U mnie kolejny nieudany wypad. Nawet 1 uderzenie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 a ja byłem na kanale żeglugowym od str. banacha i nałapałem kilka okoni, 2 pistoleciki takie po 35 cm i jednego klenia 50cm. no ale bez strat się nie obyło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 a właśnie. mam pytanko do wrocławskich wędkarzy. Chciałbym bardzo złowić jeszcze karasia w tym roku... jest na to szansa gdziekolwiek?? bo tej ryby nie wyciągnąłem z wody już chyba ze 4 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Ja byłem przy jazie opatowickim i na kanale opatowickim. Dziś może się gdzieś wybiorę ale nie mam pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 ja wczoraj byłem na godzinnym rekonesansie nad widawką w psarach. bryndza, bryndza i jeszcze raz bryndza. Pojadę chyba do Maniowa/Proszkowic i tam chyba coś upoluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 ja wczoraj byłem na godzinnym rekonesansie nad widawką w psarach.bryndza, bryndza i jeszcze raz bryndza. Pojadę chyba do Maniowa/Proszkowic i tam chyba coś upoluje. To napisz o tym w odpowiednim temacie, ten dotyczy WROCŁAWSKIEJ ODRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi