Tapet Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Witam Łowił tam ktoś ? ok 30 km od Poznania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Owl Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 W zeszłym roku tam byłem, jakoś w czerwcu. Tak rekreacyjnie sobie spinningowałem. Efekty mizerne. Wedkarzy było wtedy bardzo dużo i nie liczac kilku płoteczek nikt nic wtedy nie złapał. Z tego co mi mówił znajomy, który tam częsciej łowi zeszły rok był koszmarnie słaby. To jezioro ma wielką renomę, ale niestety głównie sprzed kilku lat w zeszłym roku było bardzo słabo Za co odpowiada poprzedni urzedujacy tam rybak (wiadomo o co chodzi) na szczęscie go wywalili Jak jest teraz nie wiem być moze sie tam wybiore sam to sprawdzic. W sumie ładne jezioro i nie jest jakoś drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bond Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem z Bytynia.Panowie co za kultura:proszę ,dziękuję, zapraszamy! Kto pamięta, jak było za starego rybaka przeżyje szok.Są też ładne nowe łódki.Za cały dzień na jednej 26 zeta.Można w powszedni dzień wynająć do 15 za 13zł.To nie jest reklama, ale kto chce piękną płoć,to polecam,tę wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Owl Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 A jak efekty w tym roku? Ktos był ? ktoś coś złapał? Bo żal mi jechac na bezrybie takowe w końcu mam blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tapet Napisano 17 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2006 Ja byłem, ale tylko pozwiedzać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
njber Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Sandacz w sierpniu. Taki trochę ponad wymiarowy. Koledzy mnóstwo niezłej płoci, a ja pocieszyłem się jeszcze kilkoma okonkami. Wszystko poszło z powrotem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkk Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Hej a co z leszczami bo słuszałem że brały tam nawet ładne?Zamierzam sie tam wybrac w tym roku mam nadzieje że coś złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Na Bytyń to radze głównie na węgorza i dużego leszcza, aż trudno uwieżyc, że mój wuja przez 2 dni złapał aż 7 węgorzy ja 3 i leszcza ok.40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hols75 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Gdzie można wykupić pozwolenie na wędkowanie w jeziorze Bytyńskim? Jakie ceny? może ma ktoś nr telefonu lub jakiś adres do sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Tu znajdziesz wszystkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hols75 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 kyrtap - dzięki za info Z której strony jeziora są dobre miejsca aby można było w miarę blisko podjechać samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Po drugiej stronie , naprzeciw rybaczowki - praktycznie caly brzeg jest do ogarniecie samochodem , od rybaczowki do zamku masz to samo , a w druga strone do pgr-ow, raczej nie dojedziesz samochodem. Najlepiej pojechac do rybaczowki tam kupisz pozwolenia jak i robaki, zanety, podstawowe akcesoria oraz artykuly spozywcze , sa nawet "zimne puszki z babelkami " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hols75 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 shadow - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic-ek Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Był ktoś w tym roku? Jak woda,czysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawo11 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Witam Byłem w tym roku 2 tyg. temu nocka z soboty na niedzilę . Woda ok. Nastawiłem się na sandaczyka i węgorza z brzegu . Nie mogłem złapać uklei więc sandzacz 0 , węgorz na rosówki 0 . Za to okonki 7 (na rosówki) - największy 34cm . Na kuku piękne płocie z gruntu . Sąsiedzi na białe średnie leszcze . 150 m ode mnie ekipa karpiarzy 4 brania przez całą noc -wywozili pontonami zestawy na ok 120 -150m . Wszystko ok , tylko 2 pijanych małolatów popsuło mi humor (jeden pływał w ubraniu przy 11 stopniach) i niestety w wakacje będzie coraz gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic-ek Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Dzięki jak pojadę to napiszę jak było. no ci "turyści" to brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jahoo86 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Witam, Posiada ktoś może mape batymetryczną Bytynia? Bardzo bym prosił o info. jeżeli ktoś posiada. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymi Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Właśnie wróciłem z Bytynia.Panowie co za kultura:proszę ,dziękuję, zapraszamy! Kto pamięta, jak było za starego rybaka przeżyje szok.Są też ładne nowe łódki.Za cały dzień na jednej 26 zeta.Można w powszedni dzień wynająć do 15 za 13zł.To nie jest reklama, ale kto chce piękną płoć,to polecam,tę wodę. Byłem dzisiaj na oględzinach. Fajna miejscówka na tej przystani. zgadza się z przedmówcą. Ceny to 18 zł za dniówkę, 30 zł za łódeczkę (w tym oczywiście łowienie) Sklepik z zanętami czynny od 6.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi