Marienty Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 Paczka dotarła. Dziękuję. Za dodatki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Do mnie również dotarła Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Ja również dziękuję. Nagroda dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Dotarło. Trzy figurki na wystawce - super uczucie ze świadomością ile wędkarstwo dało mi frajdy przez ostatnie lata. Dzięki, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Tomku dziękuje za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Doszło. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 I na mnie dziś po powrocie z pracy czekała przesyłka. Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi