tomek1 Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 Dzisiaj dotarła do mnie bardzo smutna wiadomość. Nie żyje Mateusz, który na naszym forum miał nick Don Gucak. Cześć z was kojarzy go z relacji z pięknymi linami i okoniami, cześć z Grand Prix. Dla mnie pozostanie moim partnerem z jednej łodzi z naszej wyprawy na szwedzką wyspę Tjaro... W ubiegłym roku radziłem się go w sprawie rodzinnego wyjazdu do Szwecji, którą kochał. Przegadaliśmy dobrą godzinę, obiecywaliśmy sobie wspólną wyprawę na ryby... Już nam się nie uda... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 Bardzo smutna wiadomość, młody facet jeszcze był.. Nie zna człowiek dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Lipca 2023 Autor Share Napisano 8 Lipca 2023 6 godzin temu, Elast93 napisał: Bardzo smutna wiadomość, młody facet jeszcze był.. Nie zna człowiek dnia ani godziny Był na dwa miesiące w Szwecji. Zginął w do tej pory nie wyjaśnionych okolicznościach. Znaleziono samochód w wodzie z zapalonym silnikiem z łódką na przyczepie. Ciało odnaleziono 3 tygodnie później... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Lipca 2023 Share Napisano 8 Lipca 2023 1 godzinę temu, tomek1 napisał: Znaleziono samochód w wodzie z zapalonym silnikiem z łódką na przyczepie Z tej krótkiej informacji, to jedynie przychodzi mi na myśl zawał. Chyba, że dzięki wspaniałej polityce Merkel i farbowanego rudego lisa rozpleniło się to całe towarzystwo z krajów dla nas abstrakcyjnych i panoszą się gdzie tylko jest okazja coś podp... Ale to nie o tym w tym momencie powinno się polemizować. Przykra sprawa. Tomku, jeżeli masz jakiś kontakt z bliskimi Mateusza, to można przekazać, że brać wędkarska pogrąża się w smutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 8 Lipca 2023 Share Napisano 8 Lipca 2023 56 minut temu, jaceen napisał: ... Chyba, że dzięki wspaniałej polityce Merkel i farbowanego rudego lisa rozpleniło się to całe towarzystwo z krajów dla nas abstrakcyjnych i panoszą się gdzie tylko jest okazja coś podp... To nie jest czas ani miejsce do rzucania oszczerstw na ludzi których nie znasz . . ... Ani do straszenia nimi..... w sierpniu po raz kolejny jadę do Szwecji i czuję się.....i jest tam) bezpieczniej niż w PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 [i] [i] [i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Lipca 2023 Share Napisano 12 Lipca 2023 Trzymaliśmy się dość blisko po tamtej wyprawie do "szweda" na szczupaki, choć w sumie nic tego tam na miejscu jeszcze nie zapowiadało. Może potem bliskość miejsc zamieszkania zdecydowała. Gość do tańca i do różańca - zacięty, ale też przez wędkarstwo i życie przechodził nieszablonowo. Sporo wspólnych wędkarskich chwil będę wspominał do końca życia, choć chyba najbardziej dwa listopadowe, ciężkie, jesienne dni, kiedy łącznie jakieś 20 h spędziliśmy wspólnie na bellyboatach na wodzie niemal bez brania. Wiatr w pysk, deszcz, fala, rozmowy bez pruderii o ciężkim wędkarskim losie... i telefon koło godziny 20 drugiego dnia: "Kamil, ja bym jeszcze nie odpuszczał... gorzej być już nie może, patrzyłem na pogodę w przyszłym tygodniu, to już na pewno będzie... " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi