andrutone Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Te zdjęcia karpi, które koledzy wklejają do GP są straszne. Zwłaszcza ten karp Booseiba - masakra. Aż się odchciewa łowić ryby. Proszę aby takich zdjęć nie umieszczać na naszym forum. Wiem, że to są punkty do GP, ale tym bardziej staje się to moralnie złe, aby w pogoni za punktami siać taką makabrę. Wiem że przy łowieniu zdarzają się różne niedobre sytuacje. Mnie również. A to kotwiczka w oku, a to hak w skrzela i krwawienie jak w jakimś horrorze. Ale wolałbym nie dokumentować takich "sukcesów" i nie publikować tego na forum. Ludzie na to patrzą i wyrabiają sobie zdanie o wędkarzach. Uważam też, że należałoby sobie darować łowienie ryb w łowiskach komercyjnych, gdzie panują takie "standardy". 2 Cytuj
Marienty Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Dobry postulat. Jeśli nie będzie sprzeciwu sformalizujemy apel i dodamy zapis do regulaminu GP od nowej edycji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi