KropekG Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imie Bartek mam 29 lat mieszkam w Krakowie. Wędkuje od kiedy pamiętam. Głównie biegam po podkrakowskich rzekach, potoczkach i strumykach głównie ze spiningiem i muchówką za pstrążkami i lipionkami. Ale i czasami pobawie się ze spławiczkiem i feederkiem z białą rybą... Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
darboch Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Witam.Darek z Zabrza.Wędkuję totalnie amatorsko głównie w Skandynawii spinning na szwedzkich jeziorach i morskie łowienie w Norwegii na Lofotach.Mój największy okaz to tegoroczny dorsz 115cm/14,5kg. pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj
adriansan Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Witam. Adrian z tej strony, lat koło 30:) Lubie spławik (leszcze, karasie) i spinning (szczupaki). Łowię bardzo rzadko i tylko na jeziorach, na rzekach nie miałem okazji. Mój największy okaz to szczupak 56cm - 1,6 kg. Na tyle co ja łowie to i tak mega wyczyn:) Pozdrawiam Cytuj
freedoom78 Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Witam. Tomasz z Grudziądza, 33 na karku, wędkuję głównie na spławik i często z łodzi na jeziorach. Zdarzają się wypady na łowienie z brzegu, ale głównie nocą i wtedy z gruntu. W tym roku zasmakowałem 1 raz wypadu na dorsza po 3 dniach sztormu i przy wiaterku 5B po 10 godzinach wypadu złapałem aż 1 dorsza i to już spowodowało że zaczynam montować morski sprzęt ;] Pozdrawiam. Cytuj
kuha123 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Witam mam na imię Piotr mieszkam w Finlandii ,wędkuje od dziecka ulubiona metoda połowu spining miejsce to Vesijärvi ,piękne Okonie moje ulubione ryby. Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki . Piotr Cytuj
Pollack Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Czesc, tu Mariusz , mieszkam w Szczecinie, wedkuje od dziecinstwa....ulubione łowiska to jeziora i miedzyodrze a Zachodniopomorskim..raz w tygodniu trzeba zamoczyc.)pozdrawiam.. Cytuj
Trotka Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Witam, tu Paweł, od ponad 25 lat mucha i spinning. Kiedyś więcej łowiłem, obecnie rzadko, ale mam ambitne plany na następne lata. Cytuj
Gulliver Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 Witam, jestem Piotrek, totalny amator z Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam! Cytuj
fish07 Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum! Forum czytam od jakiegoś czasu i dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować... Mam nadzieję, że dzięki Wam - wspaniałym użytkownikom nauczę się czegoś więcej o super hobby jakim jest wędkarstwo... Ja również w miarę możliwości postaram się pomagać innym userom tegoż forum. Pozdrawiam. Cytuj
piwkoo Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Witam Wszystkich Jestem z Poznania, łowie okazjonalnie od wielu lat. Ostatnio znowu "zachorowałem" za sprawa znajomego. Cytuj
bobikp Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Witam nazywam się Bogdan jestem z Kamieńca Ząbkowickiego łowię pierwszy rok bez większych sukcesów myśle ,ze dlatego że nie ma kiedy chodzić a jak mam to nie mam z kim, najwiekszy mój wyczyn to 15 okoni w jednym dniu krótkim od godz 17:30 do 20:00 na rzece na spining i humke i to wszystko marzę coś wiekszego mam przygotowany sprzęt spining, grunt, i teraz kupiłem odległościówkę na spławik lubię na spławik łowić , myślę że sie naucze co i jak i jeszcze w tym sezonie połowię . Witam was i pozdrawiam Cytuj
abc69 Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Witam .Jestem z Krakowa totalny amator. Cytuj
Jakolos Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 Witam wszystkich serdecznie:) Jakolos z Tychow - amator, pare karasi, ploci itp --- wedkuje tylko okazjonalnie (na razie). pozdro Jakolosss Cytuj
samboman Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Witam, Jestem Piotrek. Wędkowałem okazjonalnie kilka lat temu, teraz postanowiłem wziąć się za to jeszcze raz, prawie od początku. Pozdrawiam. Cytuj
Leppe Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Witam wszystkich mam na imię Rafał, po długiej przerwie postanowiłem powrócić do łowienia rybek. Cytuj
Mariusz Karuś Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Witam!Koleżanki i Kolegów!Mam nadzieje że na tym forum zaspokoję swoją ciekawość.Pozdrawiam serdecznie,miłego dnia! Cytuj
dareksz Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 Darek z Bydgoszcz. Dopiero zaczynam spiningować. Mam nadzieję, że się czego nauczę. Pozdrawiam Cytuj
viragolo Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Witam Na imię mam Michał, wędkuję od dawna z małymi przerwami. Mam 31 lat. Kocham spławik, głownie bat. Często gruntuję ze zwykłą sprężyną ( jezioro ). Raczej nie spininguję choć bywa. Jestem zwolennikiem wypuszczania wszystkich ryb na dzikich wodach i tworzenie prywatnych stawów hodowlanych by wszamać rybkę. Poza wędkowaniem mam sopro zainteresowań. Od dawna gram na klawiszach, troszkę na gitarach, próbowałem perkusji, śpiewam, obecnie głownie Tyros 2. Tworze również muzykę i nagrywam, ale daleko mi do profesionalisty. Niestety brak szkoły muz. Kocham git elektryczną, ulubiony muzyk Joe Satriani. Kocham również choppery ( obecnie virażka 535 ). Kocham las więc zbieram grzyby . Lubię fotografikę. Kocham trudne strategiczne gry komputerowe oraz ligowe wyścigi F1 w profesionalnym wydaniu tylko na rfactor, obecnie F1liga.pl. Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę Cytuj
Jajko Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Witam wszystkich . Mówią na mnie Jajko, jestem z Bydgoszczy (dokładniej z Fordonu). Mama mówi, że urodziłem sie już z wędką w ręku. Spinninguje od ładnych kilku lat, mam wyniki na zawadach (pierwsze miejsce na Szczupaku Wisły w tym roku ). Po prostu kocham ciężki spinning, a rzekę Wisłę uważam za drugą matkę. W cieplejszej porze roku preferuję też kleniowanie i boleniowanie, ale letni nocny spinning, albo jesienny opad to jest to! Pozdrawiam wszystkich i połamania kija Cytuj
bonah009 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 witam Wszystkich mam na imię Maciej, mam nadzieję z tego forum dużo czerpać wiedzy i jeszcze więcej dawać łowię od dziecka za sprawą Ojca, później krótka przerwa, a teraz powróciło podwójnie no i się zaczęło. do zobaczenia nad wodą Cytuj
lipczak Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Witam Mam na imie Tomek nie jeste ekspertem w dziedzinie wedkowanie ale uwielbiam spining. Ostatnio sprobowale gronciku jezeli ma ktos jakies cenne info odnosnie tej metody jestem otwary na uwagi:) Pozdrawiam Bardzo Serdecznie Cytuj
Michał9785 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Witam, na imię mam michał i mieszkam w Żarnowcu na pomorzu, jest tu sporo fajnych łowisk i mnóstwo szczupaka.. Wędkuję dopiero od tego roku więc doświadczenie mam niewielkie.. głównie łowię na spinning bo najbardziej mnie "kręci".. ostatnio zafascynowała mnie technika castingu i w tym kierunku będę podążał dalej:) Pozdrawiam! Cytuj
Kamikadze Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 Witam jestem młodym wedkarzem z częstochowa. i od razu mówię że nie jestem doświadczony i mogę zadawać dużo pytań Myślę że damy rade Cytuj
witek.1211 Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 witam wszystkich mam na imię Witek 35 lat często zaglądałem na forum jako gość a teraz przyszedł czas na dołączenie do wędkarskiej społeczności w internecie.Wędkuje głównie na Wiśle najczęściej ze spinningiem.w wędkarstwo bawię się od 15 roku życia pozdrawiam wszystkich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi