Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich :smile: Mam na imię Dawid, mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim, zarażony przez kolegę niedawno rozpocząłem swoją wędkarską przygodę :wink: Pozdrawiam!

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich :wink:

Nazywam się Bartek, pochodzę z Zabrza mam 19lat. Łowię od jakichś 10-11lat, od 7lat tylko spining i od nie dawna trochę mucha :) Trochę dłubałem woblerów ale z braku czasu przestałem :)

Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam koleżanki i kolegów po kiju! Mam na imię Piotrek, mieszkam w Łodzi. Wędkować zacząłem rok temu. Łapię głównie na spinning w rzece (Pilica), chociaż parę dni temu byłem zmuszony oddać wędkę do naprawy. W ten weekend wykorzystałem okazję i spróbowałem również swoich sił z batem. Wiele się nauczyłem czytając to forum aż w końcu postanowiłem dołączyć i aktywnie się udzielać.

Pozdrawiam :mrgreen: .

Napisano

Cześć!

Jestem Rafał. Od niedawna zacząłem poważniej interesować się wędkarstwem. Moim ulubionym sposobem jest łapanie gruntowe. Zarejestrowałem się ponieważ chcę jak najlepiej poznać tajniki tego połowu:) Pozdrawiam i liczę na pomocną dłoń w moim problemach żółtodzioba:)

Napisano

Witam. Mam na imię Janusz . Dołączyłem do Szanownego grona w celu poznania i zgłębienia wiedzy wędkarskiej. Pozdrawiam.

Napisano

Witam! Na imię mi Wojciech, wędkuję od 26 lat, metoda to spinning i grunt. Główne miejsca wędkowania to Wrocław jak i ziemia lubuska. Pozdrawiam wszystkich wędkujących i nie tylko... :mrgreen:

• 2 weeks later...
Napisano
:mrgreen: Siema, nazywam się Paweł, jestem z pod Radomia, wędkuje od 2 lat. Moje ulubione zbiorniki to Brody Iłżeckie i Domaniów. Moimi największymi zdobyczami są karp-35 cm Siczki oraz leszcz-50 cm Brody Iłżeckie. :mrgreen:
Napisano

Witam,

nazywam się Kamil, mam lat 16. Swoją przygodę z wędkarstwem zacząłem ok. 2 tygodnie temu, wciąga mnie coraz bardziej! :) Do tej pory udało mi się wyciągnąć kilka niewielkich okoni, niesamowita satysfakcja. Moje hobby to oczywiście wędkarstwo, sport i motoryzacja.

PS.

Bardzo się cieszę, że mam zaszczyt korzystać z tego forum, jest bardzo mądre i można wynieść stąd bardzo dużą wiedzę. ;)

Pozdrawiam, Lewy. :grin:

Napisano

Witam! Nazywam się Patryk, mam 13 lat. Jestem ze Śląska. Jak już będę miał 14 lat zdam kartę wędkarską i opłacę składki. Dotychczas łowiłem na bardzo amatorski sprzęt (nie będę wnikał ;D), na łowiskach nie podlegających PZW. Mój największy okaz to karaś pospolity 25 cm. Od przyszłego roku chcę się wziąć za wędkarstwo profesjonalnie, metodą odległościową. ;)

P.S. Połamania kija!

Napisano

Siemanko wszystkim. Z wędkowaniem tak naprawdę dopiero zaczynam zabawę (wcześniej za dzieciaka wypady z ojcem, albo przy jakiś okazjach np w Szwecji, ale to była partyzantka). Mam nadzieję, że czytając forum nauczę się choć trochę tego sportu:) Łowię tylko dla fanu - rybek nie zabieram do domu. Jestem spod Zgorzelca i tutaj wędkuję.

Pozdrawiam wszystkich.

Barney

Napisano

Nie wiem czy ktoś wogule pamięta mnie z tego forum ponieważ dałem spokój z wędkowaniem bo a to szkoła, a to co innego, itp. Więc postanowiłem powrócić do wędkowania. I właśnie teraz w tą niedzielę planuje wyjazd z wujem gdzieś nad jezioro.

Tak więc witam wszystkich ponownie!

Na imię mam Mateusz i mieszkam w Solcu Kujawskim. (woj. Kujawsko-Pomorskie)

I skończyłem 12lat. Chodzę do klasy VI. Interesuje się komputerami, muzyką, głównie Rapem i oczywiście wędkarstwem.

Pozdrawiam Mati!

Napisano

Witam wszystkich zapalenców wędkarstwa

Miło mi Paweł:)

Z wędkarstwem mam już troche do czynienia za młodu z tatkiem się śmigało, potem nabyłem mój 1 spinning lecz ciężko było coś zpałać i się zniechęciłem dlatego przestałem jeżdzić na rybki , teraz znów chce zacząć lecz na spławik lub grunt:)

Pochodze z Katowic obecnie mieszkam koło Cieszyna , interesuje się informatyka i motoryzacją na codzien pracuję pod ziemią , ze sportów to gram w amatorskiej lidze w piłke nożną pozatym gram w siatkówke i śmigam na rowerze po górach.

Napisano

Witam wszystkich, mam na imię Kamil, mieszkam w Brzeźnicy, wędkuję od 15 lat, a od 7 lat zajmuję się głównie wędkarstwem karpiowym przeplatając go z wyczynem. Większość czasu spędzam nad mało znanymi bagienkami, wyjeżdżam również w okresach jesiennych na dłuższe Solińskie zasiadki. Spławik to głównie pobliskie żwirownie które są piękne sportowo, rybne i oczywiście Wisła :).