Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Napisano

Cześć wszystkim,

Nazywam się Tomek, jestem ze Świdnicy i wędkuję głównie Maniów, Mietków (jak jeszcze była tam woda :twisted: Zagórze i Odra. głównie spinning i feeder.

Pozdrawiam wszystkich wędkujących :grin:

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Łukasz. Ulubione metody to spinning i morze :)

Zima to trocie...

Napisano

Hej wszystkim jestem Kuba, łowie od 5-6 lat , ulubione metody połowu - Feeder, Odległościówka. Łowie na wodach stojących. :)

Napisano

Witam wszystkich,

mam na imię Kuba. Jestem z okolic Leszna. Łowie od małego dzieciaka. Obecnie głównie łowię na spining i spławik. Lubię również sam robić przynęty spiningowe.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam jestem tu nowy na imię mam Tomek. Moje ulubione metody wędkowania to spinning i metoda włosowa. Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam.

Jestem nowy na forum. Mam na imię Adrian. Ulubione metody to spławik - zwłaszcza tyczka i bat, spinning i w trzeciej kolejności gruncik.

Pozdrawiam wszystkich i życzę tylko udanych połowów.

Adrian "Warun"

Napisano

Witam jestem Marcin.

Wędkowałem w dzieciństwie z tatą, zaszczepiłem się na nowo, trzy lata wstecz gdy wyholowałem Brzanę 54cm/1,65kg. Obecnie próbuję sił w lekkim spinningu.

Uwielbiam spędzać czas nad Krzną i Bugiem.

Pozdrawiam wszystkich :wink:

Napisano

Siemano,

W tym roku powróciłem po ponad 10 latach przerwy do wędkowania na wodach PZW, trochę zacząłem czytać informacji w sieci, trafiłem jakoś tutaj, spodobał mi się klimat więc się zarejestrowałem :smile:

Moją ulubioną metodą połowu zawsze była gruntówka, ale chyba równie często łowiłem na spławik i okazjonalnie spining. Po części jestem też hodowcą rybek, które to trzymam w przerośniętym 25-arowym akwarium.

Napisano

Witajcie!

Pozwolicie że dołączę do Teamu :lol:

Mam na imię Jacek, prawie 44latka, mieszkam w Sulechowie i mam parę ładnych lat stażu "nad wodą" Zwykle łowiłem białą rybę, ale ostatnio od Kolegi załapałem bakcyla spinningu...

Właśnie kompletuję mój pierwszy zestaw na okonia. :mrgreen:

pozdrowionka dla wszystkich !

Napisano

Witam wszystkich,na imię mam Leszek,jestem z Wrocławia.Łowię głównie na spinning w rzekach.Zalogowałem się jakiś czas temu ale nic nie pisałem co postaram się zmienić :cool: Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam wszystkich, mam na imię Michał i jestem uzależniony ;)

totalnie początkujący wędkarz (karta wyrobiona 4 dni temu), upodobanie mucharstwo sam zaczynam kręcić robale, sprzęt świeżo kupiony... liczę na dużą pomoc ;)

Pozdrawiam

Napisano

Witam mam na imię Mateusz mam 15 lat pochodzę z Chełma.

Łowienie ryb zaczynałem od małego lecz 3 lata temu zająłem się tym na "poważnie" większych wyników nie miałem największy szczupak jakiego złowiłem miał 58 cm i miałem styczność z 40 centymetrowym sandaczykiem w tym roku zrobiłem większe zakupy i troszkę się odczytałem liczę na co raz lepsze wyniki moją ulubioną rybą jest szczupak i sandacz, głównie łowię na spinning jednak w tym roku zaczynam zabawę z karpiowaniem :). Łowię głównie na Bugu, jego starorzeczach oraz parypsach i żółtańcach (woj. lubelskie okolice Chełma :cool:) tyle odemnie. :mrgreen: