Paweł79 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Witam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzywka44 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Witam wszystkich Piotrek z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofRumia Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekkep Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Witam kolegów po kiju jestem ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKLures Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Cześć, nazywam się Konrad i jestem z Lublina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
method82 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Cześć wszystkim, Nazywam się Tomek, jestem ze Świdnicy i wędkuję głównie Maniów, Mietków (jak jeszcze była tam woda Zagórze i Odra. głównie spinning i feeder. Pozdrawiam wszystkich wędkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki83 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Łukasz. Ulubione metody to spinning i morze Zima to trocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 witam kolegów wędkarzy. Nazywam się Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr45Wrocław Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Dolny Śląsk wita wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinston Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Hej wszystkim jestem Kuba, łowie od 5-6 lat , ulubione metody połowu - Feeder, Odległościówka. Łowie na wodach stojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klusek006 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witam wszystkich, mam na imię Kuba. Jestem z okolic Leszna. Łowie od małego dzieciaka. Obecnie głównie łowię na spining i spławik. Lubię również sam robić przynęty spiningowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawer96 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Witam wszystkich, Marek z Krakowa. Łowię w woj. lubelskim w czasie urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motomiata Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam, wracam do wędkarstwa po kilku latach Głównie spinning mnie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hołek27 Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Cześć i czołem. Adrian jestem, mam 27 lat i dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon744 Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Witam jestem tu nowy na imię mam Tomek. Moje ulubione metody wędkowania to spinning i metoda włosowa. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warun Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Witam. Jestem nowy na forum. Mam na imię Adrian. Ulubione metody to spławik - zwłaszcza tyczka i bat, spinning i w trzeciej kolejności gruncik. Pozdrawiam wszystkich i życzę tylko udanych połowów. Adrian "Warun" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gioog Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Witam wszystkich, jest to mój pierwszy sezon wędkarski. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingt4 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witam jestem Marcin. Wędkowałem w dzieciństwie z tatą, zaszczepiłem się na nowo, trzy lata wstecz gdy wyholowałem Brzanę 54cm/1,65kg. Obecnie próbuję sił w lekkim spinningu. Uwielbiam spędzać czas nad Krzną i Bugiem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwodnik Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Siemano, W tym roku powróciłem po ponad 10 latach przerwy do wędkowania na wodach PZW, trochę zacząłem czytać informacji w sieci, trafiłem jakoś tutaj, spodobał mi się klimat więc się zarejestrowałem Moją ulubioną metodą połowu zawsze była gruntówka, ale chyba równie często łowiłem na spławik i okazjonalnie spining. Po części jestem też hodowcą rybek, które to trzymam w przerośniętym 25-arowym akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witam wszystkich "nowych" i zapraszam do aktywnego udziału w życiu haczyk.pl Dla lubiących sportową rywalizację- zachęcam do udziału w naszej całorocznej zabawie Grand Prix haczyk.pl 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nix2 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witajcie! Pozwolicie że dołączę do Teamu Mam na imię Jacek, prawie 44latka, mieszkam w Sulechowie i mam parę ładnych lat stażu "nad wodą" Zwykle łowiłem białą rybę, ale ostatnio od Kolegi załapałem bakcyla spinningu... Właśnie kompletuję mój pierwszy zestaw na okonia. pozdrowionka dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Witam wszystkich,na imię mam Leszek,jestem z Wrocławia.Łowię głównie na spinning w rzekach.Zalogowałem się jakiś czas temu ale nic nie pisałem co postaram się zmienić Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitro Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Witam wszystkich, mam na imię Michał i jestem uzależniony totalnie początkujący wędkarz (karta wyrobiona 4 dni temu), upodobanie mucharstwo sam zaczynam kręcić robale, sprzęt świeżo kupiony... liczę na dużą pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loleq4 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Witam mam na imię Mateusz mam 15 lat pochodzę z Chełma. Łowienie ryb zaczynałem od małego lecz 3 lata temu zająłem się tym na "poważnie" większych wyników nie miałem największy szczupak jakiego złowiłem miał 58 cm i miałem styczność z 40 centymetrowym sandaczykiem w tym roku zrobiłem większe zakupy i troszkę się odczytałem liczę na co raz lepsze wyniki moją ulubioną rybą jest szczupak i sandacz, głównie łowię na spinning jednak w tym roku zaczynam zabawę z karpiowaniem . Łowię głównie na Bugu, jego starorzeczach oraz parypsach i żółtańcach (woj. lubelskie okolice Chełma ) tyle odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 loleq4, witam i zapraszam do działu Junior haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi