Konradoooo Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów i zapalonych wędkarzy jestem tutaj nowy. Mam nadzieję że podzielę się informacjami z braćmi wędkarskimi ogólnie chciałbym poznać wody krakowskie i tarnowskie. Pozdrawiam Konradoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATIG Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Mateusz, jestem zapalonym spinningistą już od około 10 lat, łowię na wodach mazowieckich, przy czym swoje wyprawy również nagrywam, i całkiem dobrze mi to wychodzi według mnie Zapraszam również na mój kanał , link do niego znajdziecie poniżej w sygnaturce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witam nowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekibartek Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witam Liczę na ciekawe dyskusje i porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaJa Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Witam Jestem tu nowy, a w zasadzie jest nas dwóch. Rafał i Jarek czyli RaJa. Ja trochę bardziej na komputerach się znam i mi przypadło założenie konta. Na ryby jeździmy zawsze we dwóch - bo raźniej, fajniej i jest z kim pogadać. Poza tym przyjaciół nie zostawia się w domu babom na pożarcie Najczęściej łapiemy na Myśliborskim i na wodach Regalicy, a z faktu lodu na Odrze zrobiliśmy wypad na Ciepły Kanał. Jeszcze tam wrócimy. Niebawem... Rafał - 42 lata, wędkuję od podstawówki. Kiedyś w Świnoujściu, teraz w Myśliborzu. Lowię najczęściej z gruntu, trochę spininguję i bawię się spławikiem. Lubię połapać, ale nade wszystko odpocząć nad wodą. Jarek - 52 lata, wędkuje od zawsze (?). Kiedyś na Warcie w Gorzowie, teraz w Myśliborzu. Lowie z gruntu, spławikiem i spiningiem. Jak się da i gdzie się da. Byle odpocząć Tyle o nas jak na razie. Połamania kija Panie i Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Witam wszystkich i zapraszam do aktywności na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toei Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Cześć jestem Tomek z Warszawy i dopiero rozpoczynam swoją przygodę z wędkowaniem i liczę na dobrą zabawę i pomoc z waszej strony. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to12p Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Hej Tomek Bydgoszcz 44l generalnie spławik ale jesień i maj spining żywcóka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PL1962 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Siema Michał się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Cześć, jestem Dawid mam zaledwie 16lat łowie głownie na rzekach. Łowie od 1,5 roku. Wcześniej także łowiłem ale to były takie "rzeczki ze ściekiem" Kocham spinningować jestem z Czechowic-Dziedzic obok Bielska-Białej. To tak krótko o mnie Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Czesc.tak bardzo szukalem porad ze sie nie przywitalem,a wiec witam. Lowie od kilku lat z malymi przerwami,glownie na wodach warmii,ale od 2 lat uczesczam nad Wisle.ulubiona metoda feeder.No i zaczynam przygode z sumowaniem(badz chcialbym :)).pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Witamy serdecznie :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abalambadad Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Witam wszystkich serdecznie od dawien dawna śledzę to forum i podziwiam wasze rybki Mieszkam w Ząbkach, a najczęsciej wędkuje na grunt, Kania, Cupel ( bug ) Kacice (narew) oraz spining z łódki, ew. jak mi się nudzi to kanałek żerański Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerz-jerzy Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 i tak padła jedna z ostatnich ostoi męskiego świata.Witamy Panie serdecznie ale, Małżonowie to maja teraz przerąbane.Już nie będzie"gdzie byłeś?"na rybach.....Cóż ?postęp.A tak na poważnie? cieszę się że i płeć piękna jest z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Cześć wszystkim! Niektórzy mnie tu już znają. Pozdrawiam wrocławską ekipę jak i wszystkich haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Witamy @Zed Zgred! ...i wszystkich nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Karaś Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, Nazywam się Jacek mam 28 lat, mieszkam w Lublinie, wędkarstwem interesuje się od 5 lat i chciałbym przywitać wszystkich miłośników wędkarstwa. Mam trochę pytań, a także doświadczenia, liczę na owocne konstruktywne dyskusje i ciekawe tematy Pozdrawiam Panie i Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 O 27.01.2017 o 01:00, Szybki Karaś napisał: Witam, Nazywam się Jacek mam 28 lat, mieszkam w Lublinie, wędkarstwem interesuje się od 5 lat i chciałbym przywitać wszystkich miłośników wędkarstwa. Mam trochę pytań, a także doświadczenia, liczę na owocne konstruktywne dyskusje i ciekawe tematy Pozdrawiam Panie i Panowie Witamy, pytaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel19864 Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Pawel z Perth Szkocja. Wedkujemy powiedział bym amatorsko ale sprzęt zaczyna mi się nie mieścić w mojej szafie wędkarskiej. W mojej okolicy jest za dużo możliwości a co za tym idzie wendek trochę trzeba mieć. A to na kuter a to na spinning szczupakowy a na trupa i szafa pełna a jeszcze marze o spiningu na troc i lososia ale to w przyszłym roku bo kobieta nazeka na razie musi starczyć to co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Witamy i czekamy na ładne fotki złowionych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelFishing Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Witam Panie i Panowie Nazywam się Paweł od kilku ładnych lat mieszkam w Dublinie , wędkuję odkąd pamiętam a ulubione metody to feeder oraz tego czego mi brakuje w Irlandii wędkarstwo karpiowe . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plywakprzelajowy Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 również chciałem przywitać się ze Wszystkimi zgodnie z tradycją pochodzę z okolic warszawy. co prawda nie łowię, ale zaciekawił mnie bardzo post... http://haczyk.pl/forum/topic/12002-która-łodka-jest-dla-wędkarza-najlepsza dlatego zarejestrowałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam wszystkich. Mam 42 lata a wędkuję od 30 -tu. Ulubione metody: spinning,spławik czasem mucha. Wisła,Narew,Wkra. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi