libciu Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Kuba, mam 17 lat. Mieszkam w Wielkopolsce, około 30 km od Poznania. Przygodę z wędkarstwem zaczynałem już jako 7 letni chłopak, forum przeglądam regularnie od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Cześć, mam na imię Dawid. Od kiedy umiałem chodzić, chodziłem na ryby Tak było przez jakieś 25 lat. Potem życie zawodowe i rodzinne sprawiło, że niestety ostatnie 5-6 lat nie miałem nawet wędki w rękach. Teraz odkurzam swoją Kartę Wędkarską Mam nadzieję, że nadrobię moje zacofanie technologiczne, chociaż jestem za klasycznym łowieniem spławikowym i może spinning z obrotówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar3 Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Hejka, nazywam się Bartosz 26 lat. Metody jakie stosuję najczęściej do połowów to spławik i grunt.Ogólnie okopuje rejony Żagania i tereny sławskie.Po długiej przerwie około 4 letniej wracam do swojego ukochanego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek123 Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Mam na imie tomek mam 14 lat wędkuje od dawna z tatą bardzo lubie łowić okonie a jeść to chyba sandacze moja ulubiona technika to spining pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
causative Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Witam wszystkich! Jestem Marek z Lublina i pozdrawiam wszystkich szczególnie tych łowiących na Zalewie Zemborzyckim i tych znad Wisły w okolicy Dęblina. Lat 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Moje uszanowanie:) Na imię mam Marek i przyznam szczerze, że w kwestii połowów jestem jeszcze nowicjuszem. Chciałbym się podszkolić, stąd też moja wizyta na tym miłym, rybim forum:) Wędkuję na spokojnie, na robaka w okolicach Łodzi. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate2828 Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Witam mam na imię Mateusz mam 15lat i mieszkam w Solcu Kujawskim. Zacząłem wędkować 2lata temu metodą spinningową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddie Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Witam, jestem Konrad mam 17 lat, wedka towarzyszy mi od ponad 10 lat gdyz posiadam wlasne stawy 20 metrow od domu, wypady nad rzeke zdarzaly mi sie rzadziej jednak jestem tutaj po to by zaczerpnac rad i to zmienic. Stawy zostaly wykupione przez moich rodzicow wraz z gospodarstwem 15 lat temu a zarybiane byly glownie karasiem, wzdrega i szczupakiem. Zdarzalo mi sie wyciagac ponad 0,5 metrowe szczupaki oraz prawie kilogramowe karasie. Znalazlem sie na tym forum by poszerzac swoja wiedze na temat wedkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz61 Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Witam. Mam na imie krzysiek mam 27 lat i jestem z woj lubelskiego . Łowie na rzece wieprz i pobliskich jeziorkach . Wedkuje juz ok 8 lat . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Wiam, mam na imię Kamil i jestem z woj. Podlaskiego. Łowię na stawach w Pokaniewie. Wędkuję od około 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wertykal95 Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 WiTAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus21 Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrjuewa Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Witam Jestem z Małopolski i wracam do wędkarstwa po długiej przerwie. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zioło Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Witam. Marcin / Mazowieckie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadi Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Witam szanowne Koleżanki i Kolegów.Mam na imię Bartek, 44 lata, mieszkam w Warszawie. Do wędkowania wracam po wieeelu latach przerwy.Zawodowo zajmuję się rehabilitacją medyczną, mam wyniki. Właśnie z powodu wykonywanego zawodu wróciłem do wędkarstwa-z zamiłowania i pierwszego wykształcenia jestem człowiekiem lasu, dzikiej przyrody, a po pracy - uogólniając - muszę skutecznie ładować akumulatory. W mieście się nie da. Swieża, niehodowlana ryba na talerzu jest wartością dodaną. Moją wiedzę wędkarską od aktualnej dzieli przepaść, na szczęście na tym forum wystarczy poszukać. Nigdy nie łowiłem w rzece, będzie zabawa.Chętnie pomogę w Warszawie w sprawach życiowych.Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej. Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Witam z tej strony Maciej mieszkam w Koninie wędkuje na spining raczej wekendowo ale najważniejsze zęby dobrze się bawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ornix Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Do tej pory tylko jako gość podglądałem to forum, niektórzy napewno kojarzą mój nick z innych stron Nadszedł czas wpisać się i tu bardziej aktywnie. Dzień dobry więc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiu96 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Wojtek z okolic Pabianic łowię od ponad 10 lat mam 17 wędkarstwo to w mojej rodzinie tradycja gdzie kolwiek jadę zabieram ze sobą sprzęt ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam serdecznie Nowych Użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam wszystkim entuzjastów wedkarstwa. Chciał bym zacząć "prawdziwe" wedkowanie gdyż dotychczasowo wędkowałem tylko na stawie a chce Sie przezucic na jeziora i rzeki... Chciał bym poradzić się jaki sprzęd kupić mam do wydania max 700 zł a chce mieć jedno sędziami spiningowe i drugą tradycyjna . Chciał bym Sie również na jaki region wykupić kartę wedkarska. Pochodzę z pod sieradza. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jz1337 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam wszystkich:) Mam na imie Arek, mieszkam w okolicach Dąbia, ktora bogata jes w wiele gatunkow ptakow. Moja przygoda z wedkarstwem trwa ponad 13 lat. Pracujac na stolarnii stracilem palca a nastepnie trafilem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian1977 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam.Sebastian z Nysy.Po kilkunastu latach przerwy w wędkowaniu postanawiam powrócić do tego typu spędzania wolnego czasu.Z racji bliskiego położenia jezior oraz rzeki myślę że nie będę się nudził... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monolit Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam, Piotr z Katowic. Obecnie miszkam i łowie w Kolinie (Czeska Republika, 60 kilometrów od Pragi). Metody swojej jeszcze nie mam, kdyż ciągle się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G-Unit95 Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Robert, Śląskie. Łowię głównie nad Jeziorem Żywieckim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam uczestnikow forum Wedkuje juz......oj...sporo .... ....jakies 30 cos tam. Wylacznie na spining od .... 20 paru. A od 3-5 tez na muche . Mieszkalem dlugo na Mazurach ( Olsztyn) a od jakis 10 lat Skandynawia. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi