LilTune Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Mam na imię Dawid, mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim, zarażony przez kolegę niedawno rozpocząłem swoją wędkarską przygodę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brati Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Nazywam się Bartek, pochodzę z Zabrza mam 19lat. Łowię od jakichś 10-11lat, od 7lat tylko spining i od nie dawna trochę mucha Trochę dłubałem woblerów ale z braku czasu przestałem Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrucha6 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam koleżanki i kolegów po kiju! Mam na imię Piotrek, mieszkam w Łodzi. Wędkować zacząłem rok temu. Łapię głównie na spinning w rzece (Pilica), chociaż parę dni temu byłem zmuszony oddać wędkę do naprawy. W ten weekend wykorzystałem okazję i spróbowałem również swoich sił z batem. Wiele się nauczyłem czytając to forum aż w końcu postanowiłem dołączyć i aktywnie się udzielać. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam wszytkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revansan Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć! Jestem Rafał. Od niedawna zacząłem poważniej interesować się wędkarstwem. Moim ulubionym sposobem jest łapanie gruntowe. Zarejestrowałem się ponieważ chcę jak najlepiej poznać tajniki tego połowu:) Pozdrawiam i liczę na pomocną dłoń w moim problemach żółtodzioba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej mam na imię Sławek i jestem ze Szczecina, rozbrat z wędką miałem przez 15 lat, ale teraz znowu bakcyl się odezwał no i jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahu72 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam. Mam na imię Janusz . Dołączyłem do Szanownego grona w celu poznania i zgłębienia wiedzy wędkarskiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech1612 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam! Na imię mi Wojciech, wędkuję od 26 lat, metoda to spinning i grunt. Główne miejsca wędkowania to Wrocław jak i ziemia lubuska. Pozdrawiam wszystkich wędkujących i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich! Jestem Łukasz, 26 lat, wędkuje od tej wiosny Nie znięchęcam się i podoba mi się coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twist Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Witam z tej strony Bartek, dołączyłem do forum, bo szukam porady na temat sprzętu wędkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ochJanusz Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Witam jestem Janusz i wracam do wedkarstwa splawikowego po dlugiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timonwp Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 witam jestem z kołobrzegu wedkuje odkad pamietam pozdrawiam wszystkich z ta włanie zyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł624 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Siema, nazywam się Paweł, jestem z pod Radomia, wędkuje od 2 lat. Moje ulubione zbiorniki to Brody Iłżeckie i Domaniów. Moimi największymi zdobyczami są karp-35 cm Siczki oraz leszcz-50 cm Brody Iłżeckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna11 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Hej wszystkim pozytywnie zakręconym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baczek20ldz Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 witam wszystkich -Łukasz z łodzi---wedkarstwo gruntowe spławikowe karpiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1997 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Witam, nazywam się Kamil, mam lat 16. Swoją przygodę z wędkarstwem zacząłem ok. 2 tygodnie temu, wciąga mnie coraz bardziej! Do tej pory udało mi się wyciągnąć kilka niewielkich okoni, niesamowita satysfakcja. Moje hobby to oczywiście wędkarstwo, sport i motoryzacja. PS. Bardzo się cieszę, że mam zaszczyt korzystać z tego forum, jest bardzo mądre i można wynieść stąd bardzo dużą wiedzę. Pozdrawiam, Lewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofman Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Witam! Nazywam się Patryk, mam 13 lat. Jestem ze Śląska. Jak już będę miał 14 lat zdam kartę wędkarską i opłacę składki. Dotychczas łowiłem na bardzo amatorski sprzęt (nie będę wnikał ;D), na łowiskach nie podlegających PZW. Mój największy okaz to karaś pospolity 25 cm. Od przyszłego roku chcę się wziąć za wędkarstwo profesjonalnie, metodą odległościową. P.S. Połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artuditu Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Siemka Panie i Panowie po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbbq Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Siemanko wszystkim. Z wędkowaniem tak naprawdę dopiero zaczynam zabawę (wcześniej za dzieciaka wypady z ojcem, albo przy jakiś okazjach np w Szwecji, ale to była partyzantka). Mam nadzieję, że czytając forum nauczę się choć trochę tego sportu:) Łowię tylko dla fanu - rybek nie zabieram do domu. Jestem spod Zgorzelca i tutaj wędkuję. Pozdrawiam wszystkich. Barney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate2828 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Nie wiem czy ktoś wogule pamięta mnie z tego forum ponieważ dałem spokój z wędkowaniem bo a to szkoła, a to co innego, itp. Więc postanowiłem powrócić do wędkowania. I właśnie teraz w tą niedzielę planuje wyjazd z wujem gdzieś nad jezioro. Tak więc witam wszystkich ponownie! Na imię mam Mateusz i mieszkam w Solcu Kujawskim. (woj. Kujawsko-Pomorskie) I skończyłem 12lat. Chodzę do klasy VI. Interesuje się komputerami, muzyką, głównie Rapem i oczywiście wędkarstwem. Pozdrawiam Mati! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarotti Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Witam wszystkich zapalenców wędkarstwa Miło mi Paweł Z wędkarstwem mam już troche do czynienia za młodu z tatkiem się śmigało, potem nabyłem mój 1 spinning lecz ciężko było coś zpałać i się zniechęciłem dlatego przestałem jeżdzić na rybki , teraz znów chce zacząć lecz na spławik lub grunt:) Pochodze z Katowic obecnie mieszkam koło Cieszyna , interesuje się informatyka i motoryzacją na codzien pracuję pod ziemią , ze sportów to gram w amatorskiej lidze w piłke nożną pozatym gram w siatkówke i śmigam na rowerze po górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Cześć ! Co to dużo pisać, łowię ryby, ale nie żrę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_TC Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Witam, serdecznie z grzeczności pozdrawiam wszystkich, zalogowałem się tu aby móc prosić was o pomoc w identyfikacji sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo_361 Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Witam wszystkich, mam na imię Kamil, mieszkam w Brzeźnicy, wędkuję od 15 lat, a od 7 lat zajmuję się głównie wędkarstwem karpiowym przeplatając go z wyczynem. Większość czasu spędzam nad mało znanymi bagienkami, wyjeżdżam również w okresach jesiennych na dłuższe Solińskie zasiadki. Spławik to głównie pobliskie żwirownie które są piękne sportowo, rybne i oczywiście Wisła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi