tomek1 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam wszystkich "nowych" zapraszam do aktywności na forum i udziału w naszych konkursach: Fotografii Wędkarskiej pod patronatem Mikado oraz Grand Prix haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin11 Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Witam wszystkich Jestem Martin i pochodzę z krainy tysiąca jezior . Jestem początkującym wędkarzem a wędkowaniem zaraził mnie kolega z którym wybrałem się na spinning. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryantedder Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Cześć, jestem nowy. Mam na imię Damian i lubię wędkować (21 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo30 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Cześć, Pozdrawiam Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meth Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów - kolegów "po kiju" Mam na imię Tomasz, mieszkam w Lublinie, wędkuję odkąd sięgam pamięcią, ojciec zaszczepił mnie tym hobby. Nie było roku w moim życiu bez wędki w ręku, każdą wolną chwilę staram się spędzić aktywnie nad wodą lub w lesie. Moja ulubiona metoda to spinning, a ryba to szczupak, ciągle poluję na rybkę o magicznej długości 100cm . Robi się chłodno, idzie jesień, a to mój ulubiony czas żeby szukać zębatego drapieżnika. Moje pozostałe hobby to eksploracje z wykrywaczem metali, majsterkowanie, motoryzacja - samochody motocykle, lubię też od czasu do czasu zagrać w dobrą grę na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Underdog Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Cześć, jestem Janusz, mam 40 lat i lubie wędkować od bardzo dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar. Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Cześć wszystkim, jestem Mateusz mam 19 lat i uwielbiam spinning. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian1987 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa, Mam na imię Damian, mieszkam w niewielkiej miejscowości, 50 km od Rzeszowa. Wędkarzem jestem od 14 lat, a moja ulubiona metoda połowu, to od 5 lat: "karpikowanie". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 witam jestem Dawid z pod Wolina i wędkuje metodą spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczysko Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Witam. Z tej strony Piotr z Sosnowca. Woda i las to moje żywioły. Podpatruję przyrodę. Sprzątam jeziora ze śmieci. Zbieram mapy batymetryczne polskich jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Witam wszystkich "nowych" i zapraszam do aktywności na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pza93 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Witam wszystkich wędkarzy!!! Mam na imię Piotr i wędkarstwem interesuję się od kilku lat, moja ulubiona metoda to spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c_wedkarskie Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 witam jestem Mateusz i od "zawsze" łowię ryby pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek74 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Witam... Jestem Leszek. Mieszkam w Kluczborku. Łowię głównie metodą spławikową od lat kilkudziesięciu.Raczej tyczką... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1711 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Witam Wszystkich. Na imię mam Jarek, mam 27 lat,mieszkam w okolicach Radzynia Podlaskiego. Swoją przygodę z wędką toczę od 2 lat, ulubione techniki połowu to spining i grunt. Ulubione łowiska to rzeka Wieprz , Krzna oraz Jezioro Kunów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Witam wszystkich, Najprościej było by powiedzieć, że łowię bo lubię. Moje początki to mazurskie jeziora, dziś Wisła i sporadyczne wypady w poszukiwaniu jeziorowych szczupaków i okoni. Ulubiona metoda to zdecydowanie spinning... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogeiro Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Witam. Studiuję obecnie w Szczecinie. Łowię od dziecka z przerwami, od roku na poważnie. Preferuję spinning, grunt, spławik. Na muchę jeszcze nie miałem okazji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phineash Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Witajcie, z tej strony Piotrek, lat 30 - Warszawa Swoją przygodę z wędkowaniem rozpocząłem dopiero w tym roku i szczególnych osiągnięć jeszcze nie mam, jestem na etapie poznawania, testowania metod połowów. Przymierzam się do karty wędkarskiej, na chwilę obecną "walczę" na łowiskach komercyjnych. Obecnie spinning i grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4RT3K Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa. Nazywam się Bartek. Mieszkam w miejscowości Czarna Białostocka (woj. podlaskie). Swoją przygodę z wędkarstwem toczę już ponad 5 lat z przerwami. Moją ulubioną techniką połowu jest spławik, a konkretniej: pełen zestaw (bat) oraz metoda odległościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoffman Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Witam wszystkich wędkarzy. Mam na imię Adrian, mieszkam w okolicach Ostródy. Wędkuję głównie dwiema metodami. Spining i spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holownik Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Witam wszystkich,jestem Mirek z Gryfina,lubię wędkować co robię od paru lat z przerwami,moim hobby są również motocykle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wobler Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Witam Kolegów po kiju. Mam na imię Andrzej, liczę sobie 30 jesieni. Wędkuję rekreacyjnie od 23 lat, okresami bardzo aktywnie, obecnie ze względu na brak czasu mniej. Obecnie mieszkam i pracuję w Krakowie, planuję więc rozpocząć przygodę na Królowej naszych rzek. Do tej pory wędkowałem głównie na wodach okręgu Częstochowa, a moim ulubieńcem był Pstrąg i rzeka Pilica. Ale motorem napędzającym mnie wędkarsko jest SANDACZ, póki co z marnymi efektami - kilka sztuk do 55 cm:( Jestem myśliwym, grzybiarzem i miłośnikiem historii średniowiecza a także dobrej książki i fotografii przyrodniczej. Chyba tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labiel Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Witam, jako nowy wypadałoby się przedstawić. A więc tak, Rafał z okolic Konina i Poznania. Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się za czasów dziecięcych - wyjazdy z ojcem itp. Potem miałem wiele lat przerwy. To wędkarstwa wróciłem jakieś 5 lat temu. Początkowo jakieś drobne wyjazdy na przysłowiowego bączka z dwudziestoletnimi wędkami. W poprzednim sezonie wreszcie wyrobiłem kartę i zacząłem tą przygodę na wyższym poziomie. Można więc powiedzieć że jestem naprawdę "świeżakiem". Jestem na etapie kompletowania sprzętu (choć co nie co, udało mi się już kupić) i przede wszystkim doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeon Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mieszkam we Wrocławiu, ulubiona metoda łowienia to spinning, a wody w których staram się coś złowić to Odra i Widawa. Pozdrawiam i do usłyszenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Witam. Jako wrocławianin (od 5 lat ) postanowiłem dołączyć do forum, gdyż widzę, że jest tu liczna gruba wędkarzy z tego miasta. Mam nadzieję, że poznam tu kilku kolegów i z kilkoma spotkam się na wspólnym wędkowaniu. Łowię na Ślęzy, Widawie i odrze poniżej Brzegu Dolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi