grzecch Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Jestem nowy, mam na imie Grzesiek i jestem z Opola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Witajcie kamyk i grzecch na haczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 i ratunku dla siebie nie widze a bo i po co go szukać Witam niewitanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psiwko Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Pawel z USA. Od dziecinstwa zawsze interesowalo mnie wedkarstwo. Wychowalem sie w Szczecinie tuz przy rzece Regalicy (odnoga Odry). Od 25 lat mieszkam w USA i jak przyjezdzam do Polski to zawsze probuje wyskoczyc na ryby. W tych czasach staram sie "odkryc" jeziora kaszubskie. Chcialbym w przyszlosci zorganizowac wyprawe wedkarska zlozona z kilku (lub kilkunastu wedkarzy) gdzies na jeziorze w regionie kaszubskim. Zobaczymy co przyszlosc przyniesie i czy beda chetni na tego typu impreze. Pozdrawiam serdecznie wszystkich wedkarzy ze strony haczyk.pl !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Siemasz psiwko, witaj na forum haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Witam. Jestem Marcin, lat jakieś 34, po dłuuugiej przerwie powracam do wędkarstwa. Wyników specjalnych nie zanotowałem, planuję nauczyć się skutecznie łowić rybki. (może napiszę ryby ) A'propos. Mam pytanie do znawców wód podkarpacia. Jeżeli ktoś z rzeczonych, życzliwych kolegów może podpowiedzieć w jakiej okolicy na Wisłoce, Wisłoku wybrać się na brzanę byłbym bardzo wdzięczny. Obiecałem też żonie złowić węgorza, gdyż usłyszala o walorach smakowych i "bezościowych" tej ryby, ale cuś mi to nie wychodzi, a w sklepach nie są tanie Pozdrawiam Wszystkich. Wodom Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Witaj green Pamiętaj by zapoznać się z regulaminem http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=722 jak i poradnikiem http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Witam Pozdrownienia z Gliwic, najczesciej mozecie mnie spotkac nad jezioerkiem Plawniowice lub Czechowice Polamania kijow zycze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Dawno tu nie pisałem ..teraz czas to zmienić ...są wakacje więc na ryby chodzę codziennie lub co 2 dni ( tak od 4lat ) bo włąsnie tyle już wędkuje najlepsza metoda - spinning, lecz ostatnio coraz częsciej grunt i spławik jestem ze Strzyżowa (podkarpacie) i najczęsciej łowię na wisłoku i na kilku mniejszych, pobliskich rzeczkach wiek - za pare dni 15 lat pozdrawiam kleniu (Mateusz) ...ps. Nick zaczerpnąłem z dawnego przezwiska mojego brata , mówili tak na niego bo wyciągał największe klenie na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Jestem Dawid. Mieszkam w Krakowie. Najczęściej łowię na Wiśle w tymże mieście Zainteresowania: casting, jerking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dav3d Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich wędkarzy!! mam na imię Dawid.na ryby chodzę od 5 lat.Moje ulubione ryby to karaś i lin.Jestem miłośnikiem przyrody,z powodzeniem startuje w olimpiadach ekologicznych darze ogromnym szacunkiem przyrode i ryby dalatego każdą złowioną sztukę (nawet dużą) wypuszczam z powrotem do wody.Bo łowię ryby tylko po to aby przeżyc niesamowite chwile podczas holu dużej ryby.i dlatego właśnie kocham ten sport!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszWrock Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 no to tak oczywiscie nowy uzyt. Mariusz 17 latek Wrocław Ulubiona Metoda : Spinning od 5 lat sukcesow kilka jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam nowych uzytkownikow,prosze o zapoznanie się z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 No mój wjazd na forum zakończył się warnem Interesuje się wędkarstwem, militariami i moją JAWĄ 50 20p . Mam 17 lat, i większośc moich wypraw wędkarskich kończy się zadymą z kontrolerem lub jakimś innym lokalnym mądralą ;/ , łowie od 4 lat i nie zamierzam przestac Ulubiona metoda gruntówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 większośc moich wypraw wędkarskich kończy się zadymą z kontrolerem lub jakimś innym lokalnym mądralą ;/ hmm.. hehe... Witaj Captain i poczytaj regulamin, nie będzie warnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banek1 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 witam! nazywam sie mirek i mieszkam w siemianowicach slaskich.moje zainteresowania to tak wszystkiego po troche,szczegolnie mechanika samochodowa.ryby zaczalem lowic w wieku 11lat(lowilem razem z moim ojcem)mialem karte PZW i tak do 22 roku zycia.pozniej dziewczyna,zona,dzieci i rybki sie skonczyly.teraz mam 33 lata i chcialbym zaczac na nowo lowic bo strasznie mnie to pociaga.mysle ale ze w tym roku nie oplaca mi juz placic za karte ale w przyszlym na pewno to zrobie.dlatego prosze mi powiedziec gdzie moge teraz bez karty polowic? pozdrawiam banek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowych haczykowców i oby jak najmniej czerwonych kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Cholera! Jestem jakiś czas na forum, a zapomniałem się przedstawić . Mam 31 latek, jestem byłym belfrem rozmiłowanym w wędkarstwie (zwłaszcza spinningu). Co do reszty informacji niech "przemówi" jeden z moich ulubionych wokalistów: "Coraz bliżej końca wieku chory świat dogorywa Wszystko runie już niedługo, ale jeszcze trochę czasu Tak brakuje nam miłości tej szalonej tej okrutnej Moje serce pełne bólu, moja dusza industrialna Ref: Jestem chory, dziki wariat tak jak świat, Gnam do przodu nie zatrzymuj mnie kochanie, nie, nie, nie Coś prowadzi mnie za rękę może Pan Może szatan sam już nie wiem co to jest". (Tu wtrącenie - nie brakuje mi miłości , a za rękę prowadzi mnie Pan ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Cholera! hehe witam również Jestem jakiś czas na forum, a zapomniałem się przedstawić Spoko, ja wybaczam tym bardziej, że mój pierwszy post na forum też nie był powitalny Od D strony zaczęłam, pewnie niektórzy sie dziwią Poza tym - nie mogłam się powstrzymać; Witam wszystkich bardzo cieplutko - jak to kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Od D strony zaczęłam jak to kobieta Ja się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 madi napisał/a: Od D strony zaczęłam madi napisał/a: jak to kobieta Ja się nie dziwię Ach te kobiety. Kurcze ja w sumie też się nie przedstawiłem ale tego nie zrobię obecnie bo w "czas zadać sobie pare pytan" toczy się dyskusja na pokrewny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Max Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam - mam na imię Adam, jestem z Gliwic. W tym roku zacząłem ponownie wędkowaać po 15 latach przerwy. Po czterech miesiącach starań złowiłem jedynie kilkanaście malutkich okoni, krąpi, leszczy i jednego karasia. Moja żona ma nawet z tego niezły ubaw, co więcej z naszą córką bawi się w sklep z rybami które ja złowiłem (oczywiście zawsze są puste półki). Tak że mam nadzieję że znajdę na tym forum jakąś pomoc i zaniosę w końu chociaż jedną rybę do domu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Więc witam nie tylko nowo przybyłych ,ale i "starych" bywalców haczyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Tak że mam nadzieję że znajdę na tym forum jakąś pomoc Wpadnij na zlot to coś zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi