ubot Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Witam Wszystkich kolegów "po kiju", mam na imię Robert, mieszkam w Gdańsku a wędkuję od kiedy tylko potrafię sięgnąć pamięcią.. Mam 35 lat i liczę na co najmniej drugie albo i trzecie tyle Choć wędkowania Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Witajcie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Witam wszystkich a szczególnie kolegów z wybrzeża Liczę na Waszą aktywność w dziale "Morze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christos Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Witam wszystkich. Z tej strony Christos. Lat 31. Wędkuję odkąd zacząłem raczkować i chyba już mi tak do końca życia zostanie. Ulubiona metoda wędkowania, gruncik. Kiedyś jak byłem mniejszy to trochę spinning preferowałem. Na spławik to tylko moja żonka łapie, małe przynęty na większe ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nightbird Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 witam xD Michal lat 18 xD teraz bedzie 19 urodzony w Zabrzu ;p Ulubiona metoda spining / wedkarz poczatkujacy ;d glownie wedkuje na dzierznie malym pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Witam nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefomen Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witam, Wojtek, 31 lat, ulubiona metoda tyczka, odleglosciowka i feeder, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smut Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Wędkuję od 20 lat (z przerwami). Spławik, grunt i spinning. W zeszłą sobotę złapałem pierwszego w życiu kropka na warcie i zachorowałem . Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1234-93 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Dziendobry dla starszych i siema dla młodszych. mam na imie paweł mam 14 lat ulubiona metoda grunt . PS wczesniej jakos nie miałem czasu sie przedstawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam wszystkich mam 28 lat ,moja ulubiona metoda to spinning ,a kocham łapac wegorze na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam wszystkich świeżo upieczonych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Dzień Dobry ...................................w tym roku jeszcze tu nic nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko40 Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Witam serdecznie.Mam na imię Rysio.Jestem z Bartoszyc,Warm-Maz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 witam, mam na imie Lukasz. wedkuje glowie na terenie woj. pomorskiego. ulubione metody to spin, grunt i splawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz12 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Witam Kolezanki i Kolegów po fachu, jestem pierwszy raz na forum POZDRAWIAM!!! Wedkuje ;spławik;grunt ;spining ŻYCZE TAAAAKIEJ RYYYBY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Witam Kolezanki I to mi się podoba Tylko nie podpadnij ŻYCZE TAAAAKIEJ RYYYBY!!! Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz12 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 I to mi się podoba Tylko nie podpadnij Witam koleżanke prosze o rozszerzenie wątku ;nie podpadnij; A tak wogule ciesze sie ,że dziewczyny lubia wedkować, bo to nad wodą ,jest miłym zaskoczeniem!!! POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Witam koleżanke prosze o rozszerzenie wątku ;nie podpadnij; To "nie podpadnij" to taka mała aluzja (oczywiście nie osobista) do zapoznania się z Regulaminem forum mam nadzieję, że wszyscy nowi użytkownicy z tego info skorzystają A tak wogule ciesze sie ,że dziewczyny lubia wedkować, bo to nad wodą ,jest miłym zaskoczeniem!!! Również się cieszę. No ale z tym to różnie bywa, czasem jest i tak, że wędkarze ze starszym stażem zwalają brak brań na przysłowiową "babę na łowisku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 witam pozdrawiam z okazji dnia wędkarza witam pozdrawiam Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz12 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 witam pozdrawiam z okazji dnia wędkarzawitam pozdrawiam Edmund Ja również Pozdrawiam ,z tej Okazji Połamania kija ,oczywiście nie o kolano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodi Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam wszystkich zapalonych wędkarzy. Jestem ze śląska, moją przygodę z wędką zaczęłam stosunkowo niedawno, jednak od pierwszej chwili zakochałam się w tym cudownym urządzeniu . Najbardziej przypadł mi do gustu spining (oj te drapieżniki ), ale nie pogardzę też spławikiem. Mam nadzieję, że nowy sezon będzie owocny! Życzę wszystkim ponad metrowych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witaj dodi na forum, życzę Ci sukcesów wędkarskich i owocnego korzystania z naszego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodi Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Dziękuję Roman, mam nadzieję, że to owocne korzystanie z forum będzie miało odbicie w praktyce . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi