woytek Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Jeden z nielicznych wypadów na rybki w tym roku, bardziej miało być testowanie nowych zabawek niż łowienie. Zakończył a wręcz rozpoczął się wielką niespodzianką, taką mamuśką (95cm) z płytkiej ledwie metrowej wody: Uploaded with ImageShack.us Oczywiście rybka wróciła tam gdzie jej miejsce. Chodź z lekką kontuzją, spowodowaną badziewnym chwytakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Gratuluję ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniuch Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Witam, o tej porze roku większych szczupaków na jeziorze szukać raczej przy trzcinie czy na głębokich wodach ? Nie jestem pewien czy będe miał do dyspozycji łodkę, więc może być tak, że tylko w woderach będe łowił. Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensimilla Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Witam, o tej porze roku większych szczupaków na jeziorze szukać raczej przy trzcinie czy na głębokich wodach ? Nie jestem pewien czy będe miał do dyspozycji łodkę, więc może być tak, że tylko w woderach będe łowił. Co sądzicie ? raczej na płytkich wodach szczupak idzie tam gdzie drobnica więc przy trzcinach i zaczepach jest ich najwięcej o tej porze roku na głębszą wode schodzi październik listopad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Jest 21 lipiec na koncie 14 szczupaków ponad 60 centymetrów max 77 .Cały czas łowie na gople w kruszwicy morze ktoś łowi tam wiecej jeśli tak to prosze o info gdzie lepiej gryzą na gople Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 czołem. troszkę spóźniony post ale co tam. Złowiłem szczupaczka 89 cm ( na zdjęciu) 66cm, 56cm,54cm . Wszystkie na napływie główki w pół wody . Dwa pierwsze na obrotówkę 28gram trociową a dwa nastepne na dragona chyba lunatic ..ale nie pamiętam do końca z 10 gramowa główką. Ostatnia sztuka dała mi popalić pierwszy raz miałem takie długie odjazdy i nutę z hamulca . Podchodził pod nogi i zwiewał ale w końcu podszedł mi pod rękę . Oczywiście wrócił do wody.Inne także. gratuluje kolegom i zycze jeszcze większych. Dodam ze wszystkie ryby były złowione na zawodach OKS nad Odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Dodam ze wszystkie ryby były złowione na zawodach OKS nad Odrą To z takimi rybkami zawody chyba wygrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Niestety nie ..kolega główke dalej był lepszy ( wiecej sztuk w tym jedna 85-86 cm)...ale drugie miejsce i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 A 4 szczupaki to przypadkiem nie komplet ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak zawody odbywały się na żywej rybie to nie ma kompletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 tak panowie na żywej rybie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Właśnie załapałem ze niepełny był opis...mojego połowu szczupakowego ...dwa mniejsze były złowione w innej turze tez na OKS. Bardzo serdecznie przepraszam za błędy. Dodam tylko że w każdej turze punktowałem jeszcze jakims okoniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 na początku czerwca, 112 cm szczupak, trochę wychudzony około 8km, na żywca - duży krąp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1996 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 dzisiaj rano miałem najprawdopodobniej wielkiego szczupaka. przegryzł wolfram. to może być szczupak.? przy zacięciu nie mogłem go utrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 dzisiaj rano miałem najprawdopodobniej wielkiego szczupaka. przegryzł wolfram. to może być szczupak.? przy zacięciu nie mogłem go utrzymać... Raczej nie da rady - prędzej pękł Ci ten wolfram (być może był uszkodzony/źle wykonany albo to faktycznie była duża sztuka i przypon z racji wytrzymałości nie wytrzymał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Może Sum? Ale w takim razie musiałeś mieć za mocno dokręcony hamulec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1996 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 brał sobie żyłki ile chciał. przy następnym wędkkowaniu zapoluje na tą rybke znów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Odrzański szczupaczek na woblera schodzącego do 0,5m. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=210306#210306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Największy szczupak dzisiejszej wyprawy 84cm, połakomił się na gumę Shaker 11,5cm na 10 gr główce, kolor fluo zółty. Miejsce połowu: spad 6m na 11m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 kadziul, ładny szczupi .. gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 dzięki Supersobi, pięknie walczył, żałuje, że nie wziąłem kamerki ładny filmik z holu by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 http://img85.imageshack.us/img85/9028/77823286.jpg zebaty z baryczy:) w tym roku rzeka byla hojna,w sumie zlowionych sztuk nie da sie zliczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 szczupły 80cm z 2.11.2011r tym razem staruszek był lepszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 http://img85.imageshack.us/img85/9028/77823286.jpg zebaty z baryczy:) w tym roku rzeka byla hojna,w sumie zlowionych sztuk nie da sie zliczyc gratuluję, ale pamiętaj - "dając w czapę" rybom i zabierając nie powtórzysz już takiego sezonu, ani Ty ani nikt inny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 u mnie sezon wygląda już na zakończony zatem małe podsumowanie w wątku:) wszystkie szczupaczki złowione w sierpniu w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi