bacyk Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Super! Przyjemnosc po mojej stronie, kurcze to za cztery dni mozemy juz machac kijami? Jupi!!! Pozdrawiam!!! Dzieki bacyk za info. No i pięknie, fajnie że dołączyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 To może i ja dołączę się do tej zacnej grupy. Slęza przepływa prawie przez moje podwórko ale jest rzeką przeze mnie niedocenianą. Częściej obserwuję spławiające się duże ryby niż łowię, może czas to zmienić motywacja jest duża. Na imię mam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 ... dobra, skoro wszyscy, to i ja się skuszę Ciężko będzie bo najbliżej mam do odcinka poniżej tamy, ale niech będzie moja krzywda ... na wysokości stadionu łowiłem trzy razy i wyciagnąłem "całe" dwa okonki i 40 cm szczupaczka .....bida panie, bida ... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 1. jaceen 2. bacyk 3. gryzon 4. Marienty 5. GuCeK 6. carloss83 7. Rumbler 8. jacolan 9. Ventus 10. bjpol Widzę, że ten sezon zaczyna być mocno obsadzany. Robi się ciekawie. Panowie, wszyscy jesteśmy tutaj sędziami-gospodarzami. Chętni mogą w każdym momencie dołączyć. Pamiętajcie (ci jeszcze niezdecydowani), żeby zgłosić rybę do punktacji, to zapiszcie się do listy przynajmniej dzień wcześniej, przed dokonanym połowem. Na początku roku wspomnę coś o upominkach dla najlepszego wyniku za I turę. Na koniec sezonu, to może być tradycja, że zwycięzca otrzyma jakiś wędkarski gadżet od pozostałych uczestników. Nie traktujmy tego jako obowiązek. Przede wszystkim efektownej rywalizacji życzę. Ja ósmego będę już chyba miał znaczki na nowy sezon. Jak pogoda pozwoli, to kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 boseib - w tamtym roku ciezko bylo dojsc nad rzeczke chodz mam do niej 5 minut. W tymm roku zamierzam powalczyc. Jacku proszę o dopisanie do listy i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 1. jaceen 2. bacyk 3. gryzon 4. Marienty 5. GuCeK 6. carloss83 7. Rumbler 8. jacolan 9. Ventus 10. bjpol 11. boseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 panowie szykować się bo ja już znaczki mam od zeszłego poniedziałku:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, Od samego początku rywalizacji obserwowałem zmagania szanownych kolegów z wielką sympatią. Mimo, że głównie łowię na Odrze i na Oławce (najbliżej mam w okolice Parku Wschodniego) postanowiłem dołączyć się do zmagań. Na Ślęzie byłem dotąd tylko trzy razy, zobaczyć na własne oczy jak wygląda ta rzeczka i też spróbować złowić klenia. Złowiłem jednak na spinning tylko kilka okoni. Na szczęście teraz okonie też będą liczyły się do punktacji Dopisuję się do listy: 1. jaceen 2. bacyk 3. gryzon 4. Marienty 5. GuCeK 6. carloss83 7. Rumbler 8. jacolan 9. Ventus 10. bjpol 11. boseib 12. andrutone Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Witajcie, Mieszkając we Wrocławiu i nie dopisać się do listy zapalonych wędkarzy - grzech! Zatem i ja zgłaszam swoja osobę z Nr 13 . Do zobaczenia nad wodą. Pozdrawiam Tomek Dopisuję się do listy: 1. jaceen 2. bacyk 3. gryzon 4. Marienty 5. GuCeK 6. carloss83 7. Rumbler 8. jacolan 9. Ventus 10. bjpol 11. boseib 12. andrutone 13. tollos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Aby zachęcić jeszcze niezdecydowanych wybrałem bonusy dla zwycięzcy wiosennej rundy. Koszulka z logo portalu (rozm. M) i przynęta firmy Hunter ze sklepu haczyk.pl, plus dowolnie wybrany wobler z prezentowanych na zdjęciu. Wybór może się zmienić, raczej na korzyść A że biorę udział, to w przypadku mojego prowadzenia, nagrody zabierze kolejna lokata. Nie ma co trzymać gadżetów. Do końca roku może jeszcze coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_lca Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Chciałbym dołączyć do Ligii Ślęży. Rzekę też mam niedaleko siebie więc chętnie powalczę w tak dobrym gronie. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Witam! Dobra zachęta:),a jak tam Śleza wygląda był ktoś z uczestników może dzisiaj? Stan woty itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Chciałbym dołączyć do Ligii Ślęzy. Tak więc: 1. jaceen 2. bacyk 3. gryzon 4. Marienty 5. GuCeK 6. carloss83 7. Rumbler 8. jacolan 9. Ventus 10. bjpol 11. boseib 12. andrutone 13. tollos 14. Marcin_lca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Postanowiłem dziś zainaugurować nowy sezon. Wybrałem się nad Ślęzę do miejscowości Ślęza, mając nadzieję że może wpiszę coś do tabeli jako pierwszy. Stan wody dość podniesiony, płynie kawa z mlekiem, prawie przy każdym rzucie wyciągałem jakieś farfocle z wody. Trzy godzinki nie przyniosły żadnego brania. Ale sezon rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 a jak tam Śleza wygląda był ktoś z uczestników może dzisiaj? Stan woty itd.? Spacerowałem dziś z psiakiem około godzinki wzdłuż "swoich" miejscówek. Woda mętna i podniesiona ze względu na opady i roztopy. Bobry nie próżnują. Stworzyły kilka fantastycznych spowolnień nurtu oraz zawad, które niebawem mogą się okazac wspaniałymi stanowiskami kleni. Póki co muszę się obejść smakiem. Nie mam jeszcze znaczków andrutone - znajome miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Aby zachęcić jeszcze niezdecydowanych wybrałem bonusy dla zwycięzcy wiosennej rundy. Koszulka z logo portalu (rozm. M) O kurde! O kurde! Mój rozmiar! Przypadek ?! Nie sądzę... Witam! Dobra zachęta:),a jak tam Śleza wygląda był ktoś z uczestników może dzisiaj? Stan woty itd.? Wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli polecam stronę: http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Odra_do_Bobru Kartę opłaciłem. Na rybach już byłem. Jeśli jednak chodzi o Ślęzę to tylko częste spacery z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Ja odwiedziłem widawę woda wysoka,zamulona zero kontaktu . Trzeba czekać aż się wyklaruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Jaceen zachęca jak widać swoimi wyrobami. I bardzo dobrze. Im nas więcej tym większa rywalizacja i zabawa , i częściej będzie można kogoś spotkać nad wodą. Ja znaczków jeszcze nie opłaciłem. Nie ma kiedy się niestety wybrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumbler Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Postanowiłem dziś zainaugurować nowy sezon. Wybrałem się nad Ślęzę do miejscowości Ślęza, mając nadzieję że może wpiszę coś do tabeli jako pierwszy. Stan wody dość podniesiony, płynie kawa z mlekiem, prawie przy każdym rzucie wyciągałem jakieś farfocle z wody.Trzy godzinki nie przyniosły żadnego brania. Ale sezon rozpoczęty Ja również w sobotę zachęcony ładną pogodą rozpocząłem sezon na odcinku od mostu nad A4 do Partynic. Wrażenia takie jak kolega, olbrzymia ilość liściu, łodyg, patyków i innych śmieci. 3 godziny trudnego i bezowocnego wędkowania, ale sezon rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Tego się nie spodziewałem. Sporo nas:) Mam nadzieję, że jeszcze dołączą koledzy z poprzedniej edycji. Jak pamięcią sięgam, to jako pierwszy deklarował udział w następnych zmaganiach mza. I to jemu powinien przypadać pierwszy numer zgłoszenia na liście. Jednak wolę, żeby chętni sami się wpisywali. Ja jednak w piątek będę miał znaczki i jak pogoda pozwoli, to zacznę sezon na Ślęzie po niedzieli. Słyszałem:), że do boju są szykowane Paladiny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Tego się nie spodziewałem. Sporo nas:) Jeszcze sezon zabawy i będzie o nas głośno w lokalnej prasie Jak mawiał klasyk: "- Teraz to się proszę Pana zacznie: autografy, wywiady..." Informacje o naszej rywalizacji dotarły również do mojej żony. Specjalnie na tą okoliczność postanowiła stworzyć LOGO "Ligi Ślęzy", które niebawem uwieczni na koszulce T-Shirt. Myślałem, że znamy się na wylot, a tu takie miłe zaskoczenie - partycypuje w mojej pasji Słyszałem:), że do boju są szykowane Paladiny:) Ja wykorzystuje wietrzne i zimne wieczory na struganie swoich kilerków o przewrotnej nazwie - Fingerki Ferie zimowe spędzam z dala od pracy, więc niebawem rozpoczne Ślęzańskie wędrówki Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Witam wszystkich w nowym roku. Zapewne jak każdy mam apetyt na dobry wynik i zdobycie szczytu tabeli. 2 tyg bez dreptania po grząskich brzegach wrocławskich rzeczek to koszmar, więc jutro skoro swit (od 10-tej otwarte) do kasy, haracz opłacam i biegnę pomieszać troszkę w konkursowej rzeczce, a nuż widelec padnie ten pierwszy kleniozaur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Jacek dopisz mnie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Bacyk no i co tam na Ślęzy? woda zaczyna opadać? Ja pierwszy raz w tym roku widziałem drobnice w słońcu to dobry znak, mam nadzieję, ale zero kontaktu dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Hej, byłem dzisiaj 2 godz. jeszcze troche zbyt błotniście i bez brań. Jedyne co zaobserwowałem, że na bystrzach wyskakiwały małe kropki. Czekam tylko na niższą wodę i wierzę, że będzie dobrze Dzisiaj już naprawdę zapachniało wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi