Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzisiaj na nocce o równej 12 wreszcie długo oczekiwany karp 8,5 kg

necone 4 dni kulkami proteinowymi i peczakiem z kukurydza

Miejsce:moge zaskoczyc wielu ale od tamy w strone pogori 3 jakies 400 metrow z tego pólwyspa jest tam konkretna miejscowa :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam serdecznie.Byłem dzisiaj na Pogorii 1 o godz.11-20 i jedyne co złapałem to leszczyka 40cm,oprócz tego miałem jedno branko na czerwonego,które przerąbałem.Tak że nie ma jak na razie rewelacji

Napisano

Witam

Dzisiaj wybrałem się na 3 tyg. na Pogorię 4.

Zestawy poleciały do wody ok 3:30, jeden z pęczkiem białych a drugi białe + kuku.

Brania zaczęły się ok 4:00 a łowiłem do 8:00 przez ten czas wyholowałem: karpia 45cm, 2 leszcze po 44cm, wzdręga 25cm i 6 płotek od 20-25cm.

Ogólnie wypad udany :grin: dzisiaj idę pod wieczór wypróbować kolejną miejscówkę.

Napisano
Witam

Zestawy poleciały do wody ok 3:30, jeden z pęczkiem białych a drugi białe + kuku.

Brania zaczęły się ok 4:00 a łowiłem do 8:00 przez ten czas wyholowałem: karpia 45cm, 2 leszcze po 44cm, wzdręga 25cm i 6 płotek od 20-25cm.

Ogólnie wypad udany :grin: dzisiaj idę pod wieczór wypróbować kolejną miejscówkę.

3 tyg nad wodą... Taki to pożyje... :grin: JohnyQ z której strony siedziałeś?

Napisano
Witam

3 tyg nad wodą... Taki to pożyje... :grin: JohnyQ z której strony siedziałeś?

ups małe sprostowanie od 3 tygodni dopiero teraz się wybrałem :grin:

A siedziałem od strony Wojkowic Kościelnych

• 2 weeks later...
Napisano
johnyq zobaczyl juz moją miejscówke xD to teraz juz tam siedzi xd

Oj przyjacielu cofnij się wstecz z pamięcią to sobie przypomnisz jak dokładnie było :razz:

A miejscówek to tam jest o wiele więcej niż myślisz :smile:

Napisano

kamyczekpl wybierasz się może w weekend ? Chciałbym zacząć wędkować na tym zbiorniku ale chciałbym zacząć z kimś kto wie cokolwiek o zbiorniku i ukształtowaniu dna... a Ty już jakieś sukcesy masz...

Napisano
Wiem o tym, znam lepiej ten zbiornik niż myślisz :grin:

ciesze się i gratuluje! :mrgreen:

Widzę, że bardzo lubisz się czepiać szegółów gartuluje samozaparcia :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam, orientuje się ktoś jak ostatnio z braniami na PIV ? Interesuje mnie zwłaszcza brzeg od Wojkowic Kościelnych i ten stromy kamienisty od strony Kuźnicy Podleśnej.

Napisano

KOKON

Od Wojkowic Kościelnych na spina z rańca mizerne efekty, żywiec - 2 żębate 106 i 79cm (dane do wczoraj) nie wiem czy dzisiaj ktoś coś połowił.

Grunt - brak info

Pozdrawiam

Napisano

JohnyQ, dane do środy... ale od kiedy:) ?

Ogólnie chyba marnie ;/

Trzeba jeszcze się gdzieś wybrać póki pogoda pozwala a wszędzie dookoła kicha z tego co mi wiadomo :(