kamyczekpl Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 dzisiaj na nocce o równej 12 wreszcie długo oczekiwany karp 8,5 kg necone 4 dni kulkami proteinowymi i peczakiem z kukurydza Miejsce:moge zaskoczyc wielu ale od tamy w strone pogori 3 jakies 400 metrow z tego pólwyspa jest tam konkretna miejscowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatiel Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Gratuluje Śliczny byczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Gratulacje kamyczek. Miły akcent przy kiepskich braniach ostatnimi czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek75 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam serdecznie.Byłem dzisiaj na Pogorii 1 o godz.11-20 i jedyne co złapałem to leszczyka 40cm,oprócz tego miałem jedno branko na czerwonego,które przerąbałem.Tak że nie ma jak na razie rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam Dzisiaj wybrałem się na 3 tyg. na Pogorię 4. Zestawy poleciały do wody ok 3:30, jeden z pęczkiem białych a drugi białe + kuku. Brania zaczęły się ok 4:00 a łowiłem do 8:00 przez ten czas wyholowałem: karpia 45cm, 2 leszcze po 44cm, wzdręga 25cm i 6 płotek od 20-25cm. Ogólnie wypad udany dzisiaj idę pod wieczór wypróbować kolejną miejscówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 WitamDzisiaj wybrałem się na 3 tyg. na Pogorię 4. Zestawy poleciały do wody ok 3:30, jeden z pęczkiem białych a drugi białe + kuku. Brania zaczęły się ok 4:00 a łowiłem do 8:00 przez ten czas wyholowałem: karpia 45cm, 2 leszcze po 44cm, wzdręga 25cm i 6 płotek od 20-25cm. Ogólnie wypad udany dzisiaj idę pod wieczór wypróbować kolejną miejscówkę. 3 tyg nad wodą... Taki to pożyje... JohnyQ z której strony siedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 WitamDzisiaj wybrałem się na 3 tyg. na Pogorię 4. Zestawy poleciały do wody ok 3:30, jeden z pęczkiem białych a drugi białe + kuku. Brania zaczęły się ok 4:00 a łowiłem do 8:00 przez ten czas wyholowałem: karpia 45cm, 2 leszcze po 44cm, wzdręga 25cm i 6 płotek od 20-25cm. Ogólnie wypad udany dzisiaj idę pod wieczór wypróbować kolejną miejscówkę. 3 tyg nad wodą... Taki to pożyje... JohnyQ z której strony siedziałeś? ups małe sprostowanie od 3 tygodni dopiero teraz się wybrałem A siedziałem od strony Wojkowic Kościelnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 johnyq zobaczyl juz moją miejscówke xD to teraz juz tam siedzi xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 johnyq zobaczyl juz moją miejscówke xD to teraz juz tam siedzi xd Oj przyjacielu cofnij się wstecz z pamięcią to sobie przypomnisz jak dokładnie było A miejscówek to tam jest o wiele więcej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 kamyczekpl wybierasz się może w weekend ? Chciałbym zacząć wędkować na tym zbiorniku ale chciałbym zacząć z kimś kto wie cokolwiek o zbiorniku i ukształtowaniu dna... a Ty już jakieś sukcesy masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 A miejscówek to tam jest o wiele więcej niż myślisz spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 a co do pogori dzisiaj na spining poranny na pogori 4 szcupak 69 cm jak narazie najwiekszy co do pogori 4 pływa dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 A miejscówek to tam jest o wiele więcej niż myślisz spokojnie Wiem o tym, znam lepiej ten zbiornik niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Wiem o tym, znam lepiej ten zbiornik niż myślisz ciesze się i gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Wiem o tym, znam lepiej ten zbiornik niż myślisz ciesze się i gratuluje! Widzę, że bardzo lubisz się czepiać szegółów gartuluje samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 dzisiaj na pogori 4 ze spinem mizeria 4 godzin ze spiningiem zmarzłem jak cholera tylko jeden leszcz udezyl mi na zóltego twisterka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam, orientuje się ktoś jak ostatnio z braniami na PIV ? Interesuje mnie zwłaszcza brzeg od Wojkowic Kościelnych i ten stromy kamienisty od strony Kuźnicy Podleśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Od Kuźnicy Podleśnej w tygodniu była kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 KOKON Od Wojkowic Kościelnych na spina z rańca mizerne efekty, żywiec - 2 żębate 106 i 79cm (dane do wczoraj) nie wiem czy dzisiaj ktoś coś połowił. Grunt - brak info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 JohnyQ, dane do środy... ale od kiedy:) ? Ogólnie chyba marnie ;/ Trzeba jeszcze się gdzieś wybrać póki pogoda pozwala a wszędzie dookoła kicha z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Będzie ktoś dziś na P3 lub P4 ? Wybieram się a samemu nie chce się siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 KOKON Ja będę na spinie siedział na P4 od 18:00 więc jak coś to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 No ja pojechałem wcześniej ale niestety dostałem telefon i musiałem wracać bo wypadło mi coś ważnego. Na spina 1 szczupaczek 41 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi