Gość bogdan39 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 czyli czego najcześciej słuchacie. Jaki rodzaj muzyki jakie grupy. Czy byliscie najakiś koncertach. W tematach ogólnych jest podobny temat ale mysle ze mozna tamten tu przeżucic a muj skasować albo zostawić jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Ja słucham każdej dobrej muzyki (oprócz techno). Uwielbiam Metallice, Iron Maiden, ostatnio System of a Down, polski rock (nawet miałem przez ładnych parę lat długie włosy ) Lubie też dobry pop, blues. Ogólnie doceniam każdą dobrą muzykę, ale najlepszy relaks to głośno heavy metal w aucie (jak jadę sam oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Uwielbiam Metallice, Iron Maiden No no Iron Maiden - szczegolnie plyta Fear Of The Dark (tak sie to chyba pisze) przypadla mi do gustu. Dodatkowo lubie poslcuhac jeszcze Manowara, Linki Park, a jak jade na rybki to Chilout Ogolnie wszechna muzyka jest przeze mnie tolerowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 A czy słyszeliście o acdc Megadet judas priest saxon ozzy ozburne rose tatto ufo def lepard to były klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Słyszeliśmy. Megadeath wywodzi się przecież w prostej lini od Metallicy. Wokalista Megadeathu śpiewał w Metallice, ale dał w ryło Hetfieldowi, wybił mu dwa zęby i wywalili go z zespołu. Leszczyk słyszałeś Fear Of The Dark w wersji koncertowej? Ciarki chodzą po plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Zapraszam we wrzesniu na koncert Perfectu z okazji Dni Miasta Łańcuta. Dobra zabawa i równie dobra piana gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 judas priest Słyszałem utwór i widziałem teledysk Judas Priest pt: "Revolution" niezła jazda Generalnie takie klimaty lubię. A ulubione to G'N'R, Metallica, Iron Maiden, Alice Cooper, Nirvana, Ira, Kazik, ONA.... Choć zakres odbioru różnej muzy mam chyba dość duży. Ostatnio nawet Stahurski "Z każdym twym oddechem" mi się podoba. Dziwne, chyba robię się sentymentalny No i mam dwie gitarki, dziś nawet elektryczną po wielu miesiacach odpaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Zaóważcie oczywiscie niechce generalizować ale pare głosów i wszyscy lubia heavy coś wtym jest umnie wiekszość wedkarzy mojej generacji i młodszej słucha właśnie tego. noi chodzi na ryby. Połączenie mocnego brzmienia i ciszy nad woda równowaga musi być zachowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 To ciekawe Bogdan, ale faktycznie coś w tym jest. Równie dobrze wypoczywam w ciszy poranka nad wodą jak i podczas głośnego słuchania ostrej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Potwierdzam bez zadnych skrupulow, heavy metal i wedkarstwo - przeciwne bieguny , ale jakze wspolpracujace ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Psiakość jeszcze dostaniemy nobla za odnalezienie współgrania metalu i wedkarstwa. Ale checa ale tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 a ja lubie Dżem:) oczywiście nie ten ze słoika (chociaż też zwłaszcza wiśniowy) ale bardziej kapele DŻEM z tychów...jak wy reagujecie na bluesa?? ja lubie czasem pobrzdękać na gitarce razem z chłopakami z dżemu przy pomocy winampa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja słucham najogólniej thrash metalu, czyli: Slayer,Metallica,Sepultura,Venom, itp. niechce mi sie wymieniać wiecej... czasem posłucham sobie rocka, albo bluesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Czyli następny na potwierdzenie naszej teorii Psiakość jeszcze dostaniemy nobla za odnalezienie współgrania metalu i wedkarstwa. Nobel jest już nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur3k Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 omfg!!! co to ma byc sami zajefajni kolesie no kurde Fear of the Dark - "I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there..." od jakiegos półtorej roku przeżuciłem się na mocniejsze rytmy, nasz kochany polski Behemoth, amerykański Slayer, Kreator itp itd ... pozdrawiam wszystkich metali, młodych i starych [hi hi hi] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 "I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there..." I coś narobił człowieku Teraz mam ochotę tego posłuchać. Dobrze, że mam płytę w aucie to w drodze do domu sobie zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur3k Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 no ja mysle, Ironi rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 no nieźle ja także lubie to co powyżej i do tego dorzuce jeszcze Creed-a - mało znana kapelka ale jestem jej fanem - tu możecie posłuchać: One Last Breath What's This Life For Don't Stop Dancing My Own Prison My Sacrifice reszta dla chętnych na ich stronce www.creed.com P.S. Też grywałem na gitar tomii zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Pytanie do śzczepana kto zaśpiewał utwór kamienie koło mego okna modlitwa . To były początki. Póżniej jarocin tsa rurbo dżem tak apropo ostatniej po filmie ich muzyka zaczeła byc przezemnie troche postrzegana w innym wymiarze,jakoś pełniej. OstatnioW RADYMNIE nad zalewem ZEK odbyła sie impreza zlot motorów i wieczór blusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 z osób które śpiewają/śpiewały w dżemie to przychodzi mi do głowy 1. + Rysiek Riedel 2. + Paweł Berger 3. Maciek Balcar ale nie wiem... Co do filmu to widziałem go dopiero 2 tygodnie temu i nie podoba mi sie postrzeganie innych i tu cytat: "Rysiek był prawdziwym bluesmenem bo się zaćpał"...cytat młodego chłopaka który wychodził z kina...masakra...zero smaku muzycznego i artyzmu Ja dżem poznałem nie w kolejności FILM->MUZYKA tylko w kolejności MUZYKA->GITARA->FILM i tak jest o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Utwory te śpiewał BREKAUT znasz tą kapele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 bogdan ma racje...tata tadzio to śpiewał... 1. Dżem nagrał piosenkę Modlitwa (pozwól mi) >>>Pozwól mi, spróbować jescze raz, niepewność mą wyleczyć, wyleczyć mi... 2. Brekout (Tadzio Nalepa) też nagrał piosenke Modlitwa >>>Do Ciebie pieśnią wołam panie, do ciebie wznosze mój błagalny głos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Jeszcze dziś gdy usłysze te utwory włos mi się jeży na rekach. Już niezmarnuje ani chwili bo dni straconych gorycz znam daj mi sprubować jeszcze raz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 16 Września 2006 Share Napisano 16 Września 2006 Hm.. widze same ciężkie rytmy;P ... a Ja to uwielbiam: uplifting trance, progressive trance no i vocal od czasu do czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Września 2006 Share Napisano 16 Września 2006 uplifting trance, progressive trance Co to za choroby Może się nawrócisz na prawdziwą muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi