zajac222 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 No to na poprawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 Nadrobiłem dzisiaj przegląd słynnego challenge'u. Jedne lepsze inne słabsze, ale znalazłem dwie perełki. I coś dla fanów "Ślepnąc od świateł" I na koniec imponująca praca zespołowa- pod kierownictwem mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 A propos dzisiejszego dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 A propos 1 sierpnia. Koncert startuje od 4 min 30 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Rok minął. Przed LCD, ale nie mogę sobie odmówić...wzruszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 A ja dalej swoje 😉 dzisiaj nabyłem nową płytę RAMMSTEIN , przy okazji gazetę teraz rock poświęconą w całości ww grupie , płytę odpalę we wtorek wtedy uruchamiam nowe DVD z 1000 wat głośnikami 🤘👿 ps. kino domowe 5.1 to przeżytek ? nie ma w sprzedaży , udało mi się kupić egzemplarz wystawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 No to jedziemy 👿👿👿 RAMMSTEIN tym razem narodowy Warszawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 Właśnie wróciłem , no cóż po raz szósty , pełen obaw jechałem na ten koncert ,ze względu na akustykę , Rammstein dali radę , siedziałem centralnie górne trybuny , dwie i pół godziny totalnej młócki , normalnie takie pierdolnięcie że jeszcze jestem otumaniony , naprawdę każdy grosz wart było , stare kawałki dawały radę lepsze od nowych , jak zwykle dużo ognia , to trzeba zobaczyć na żywo !!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 A ja dalej swoje 🤘 30 lipca przyszłego roku stadion śląski Chorzów- RAMMSTEIN 👿👿👿 bilety w sprzedaży od 8 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 @wasyl1968 Nie jeżdżę namiętnie na koncerty jak Ty, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że chciałbym zobaczyć na żywo dwa zespoły zanim zejdą ze sceny- Matallica i Iron Maiden. Gdybyś słyszał, że będą u nas lub gdzieś blisko za granicą to daj proszę cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 2 godziny temu, tomek1 napisał: @wasyl1968 Nie jeżdżę namiętnie na koncerty jak Ty, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że chciałbym zobaczyć na żywo dwa zespoły zanim zejdą ze sceny- Matallica i Iron Maiden. Gdybyś słyszał, że będą u nas lub gdzieś blisko za granicą to daj proszę cynk. Iron maiden byli w tym roku końcem lipca w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Może to nudne ale JA DALEJ SWOJE 😜 RAMMSTEIN ,sytuacja jak z Gdańska , bilety sprzedały się w jeden dzień , 31 lipca drugi koncert w Chorzowie , bilety jeszcze są , naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Kurna miała być jeszcze fotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 W dniu 1.09.2022 o 16:33, tomek1 napisał: @wasyl1968 Nie jeżdżę namiętnie na koncerty jak Ty, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że chciałbym zobaczyć na żywo dwa zespoły zanim zejdą ze sceny- Matallica i Iron Maiden. Gdybyś słyszał, że będą u nas lub gdzieś blisko za granicą to daj proszę cynk. Iron Maiden 13 czerwca 2023 Kraków , bilety w sprzedaży od 13 października 🤘🤘🤘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Października 2022 Share Napisano 10 Października 2022 W dniu 8.10.2022 o 17:50, wasyl1968 napisał: Iron Maiden 13 czerwca 2023 Kraków , bilety w sprzedaży od 13 października 🤘🤘🤘 Dziękuję! Obym nie przegapił... Jak myślisz- jak szybko się rozejdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Przypilnowane i kupione! Dzięki @wasyl1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 49 minut temu, tomek1 napisał: Przypilnowane i kupione! Dzięki @wasyl1968 W jakiej cenie są bilety ? może ja się skuszę ? 🤔 ale jako emeryt rockandrollowy 😜 tylko trybuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Nie wiem czy jeszcze będą bo znikały w oczach. Na trybunie na wprost sceny coś koło 400 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Niestet nie jestem takim fanem ajronów 😜 trochę za drogo , ale dzisiaj znalazłem , 9 maja 2023 miasto UĆ 😜 Sabaton , Lordi , Babymetal , zawsze chciałem zobaczyć Sabaton , jeżeli byli by tylko sami to nie pojechałbym do Łodzi ale ! specjalnie pojadę dla Babymetal , ( kiedyś były trzy , teraz dwie japoneczki 🤗 ) trochę egzotyczny klimat metalowy po japońsku , bilety w przystępnej cenie od 180 do 270 zł . https://youtu.be/wPJyz0KvudE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Widziałem te japonki kiedyś. Nawet spoko. Sabaton oczywiście klasa, ale już za dużo tych koncertów. W listopadzie jeszcze jadę do spodka na klasyki rocka z orkiestrą symfoniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 16 godzin temu, wasyl1968 napisał: ..... ale ! specjalnie pojadę dla Babymetal , ( kiedyś były trzy , teraz dwie japoneczki 🤗 ) trochę egzotyczny klimat metalowy po japońsku ..... Ta daj pan spokój, przecież to discopolo w wersji skośnookiej. Razem z Sabatonem na jednej scenie ...........koniec świata już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 W dniu 1.09.2022 o 16:33, tomek1 napisał: @wasyl1968 Nie jeżdżę namiętnie na koncerty jak Ty, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że chciałbym zobaczyć na żywo dwa zespoły zanim zejdą ze sceny- Matallica i Iron Maiden. Gdybyś słyszał, że będą u nas lub gdzieś blisko za granicą to daj proszę cynk. No, to mam bilety na Iron Maiden w czerwcu 23 i dzisiaj kupiłem na Metallicę na 5 i 7 lipca 2024- dwudniowy koncert na Narodowym😎 jadę z żoną i córką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 W dniu 19.10.2022 o 13:49, ESSOX napisał: Ta daj pan spokój, przecież to discopolo w wersji skośnookiej. Razem z Sabatonem na jednej scenie ...........koniec świata już blisko. Essox a co Ty chcesz od Sabatonu Powiadasz Chińskie disco polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 22:15, zajac222 napisał: Essox a co Ty chcesz od Sabatonu Od Sabatonu nic . Świetny zespół . Czytaj ze zrozumieniem. Wyraziłem opinię o tym drugim zespole. Nigdy nie powinni zagrać na jednej scenie bo to ujma dla Szwedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 Panowie to nie jerkbajt 😜 trochę luzu 🤗 , ale będzie się działo 🤘 Metallica , Iron Maiden , KiSS , Red hot chili peppers + gościnne Iggi Pop do tego oczywiście Rammstein , Sabaton , no kurna chyba nerkę sprzedam ( trochę wyeksploatowana 😜 ) żeby to wszystko okiełznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi