repcak Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Gotye- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)- official film clip (HD) - normalnie zabija mnie ta piosenka OSTRZEGAM - nie opuści głowy przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 repcak, rzeczywiście zajebisty kawałek Nie słyszałem o nich wcześniej Posłuchałem kilku kawałków i gościu ma głos do Stinga podobny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 artech ale wypasiony ten utworek Swidruje w głowie nie wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Muza wypasiona, wpada w ucho Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 artech ale wypasiony ten utworek wpada w ucho Artech ja tylko zalinkował, to @repcakowi dzięki za "pokazanie" tego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 @repcak, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 a ja nie słucham żadnego metalu tylko REGGAE to jest muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Oceńcie sami http://www.youtube.com/watch?v=JcLh8XlJj8A&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Nie mój klimat Technops ...wolę coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Niektórzy będą zdziwieni http://www.youtube.com/watch?v=sI1cz_sjMys&feature=related Ja byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Niektórzy będą zdziwienihttp://www.youtube.com/watch?v=sI1cz_sjMys&feature=related Ja byłem.... Może niekoniecznie to moje klimaty, ale ja te "zdziwienie" mam już za sobą - słyszałem wykonanie akustyczne jednego z utworów z jej debiutanckiej płyty (niestety nie pamiętam którego) i byłem pod ciężkim wrażeniem - ta dziewczyna naprawdę ma głos i nie jest tylko plastikową laleczką playbacku na jaką jest kreowana (przez menadżerów/wytwórnię itd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Dla mnie to pseudo "artystka" ubierająca się w ciuchy z mięsa. Może i głos ma dobry, ale marnuje go na piosenki o niczym. Wole zdecydowanie Florence + The Mashine to jest głos dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Dla mnie to pseudo "artystka" ubierająca się w ciuchy z mięsa. Może i głos ma dobry, ale marnuje go na piosenki o niczym. Wole zdecydowanie Florence + The Mashine to jest głos dopiero No ba, Florence Welch to całkiem inna liga. Nie śmiałbym nawet pisać tych nazwisk w jednym zdaniu . A skoro już weszliśmy głębiej w temat to proponuję coś z repertuaru Lany Del Rey ( ). Chłopaki z Kasabian w rewanżu wykonali zresztą "Video Games" Lany, który również jest świetny. Chociaż chyba Flo nic nie przebije* *) Zaraz pewnie usłyszę, że Adele jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Gotye feat. Jarzębina - Koko Euro spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Taki kawałek działa jak substytut dropsa. http://youtu.be/OmtVLIu1vs0 A to w ramach przypomnienia, że ryba, to rodzina. Dalsza, ale zawsze. Trzeba się chyba wyzbyć kanibalizmu. Kawałki dla ucha i oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Ide na wesele 19.01 więc orkiestrze musze powiedzieć by mi coś takiego zagrali u nas ludzie bardzo lubią się na weselu bawić przy disco polo i biesiadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colbert Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Ja przy łowieniu słucham głównie klasycznego rocka od Beatlesów po pink floydów;) daje rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Byłem ostatnio na koncercie IMANY we Wrocławiu. Super sprawa. A tu kawałek koncertu nagranego w studio PR3. Polecam. http://www.youtube.com/watch?v=YaryREZav3Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 czy ktoś z towarzystwa wybiera się w czerwcu na Impact Festival w czerwcu do Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ide na wesele 19.01 więc orkiestrze musze powiedzieć by mi coś takiego zagrali u nas ludzie bardzo lubią się na weselu bawić przy disco polo i biesiadnych. u mnie na sylwestra ( a byli różni ludzie-wielu kolegów z kliniki etc. ) hitem był przebój " Ona tańczy dla mnie".. De gustibus est non disputandum… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Kenji Suzuki - Gray World Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 nawiązując do mojego poprzedniego postu słowo wyjaśnienia na Impakcie będzie - parę mało znanych kapel typu Behemot , Korn , Sleyer , ja jadę na takie niemieckie discopolo o nazwie RAMMSTEIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaluza32 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Nie wiem czy ktoś z was zna gatunek muzyki TRIP HOP. Jak dla mnie świetna muzyka. Przykładem tego jest zespół PORTISHEAD z piosenką np. NUMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Polecam Wam soundtrack z filmu Oblivion dla przykładu http://www.youtube.com/watch?v=1mkUp1V3ys0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi