wasyl1968 Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 No to kolegę poniosło 👍 szacun 👌, to już można takie małe gruntowe kupić ? w sobotę idę zobaczyć do osiedlowego zieleniaka i zobaczę co mają
ESSOX Napisano 14 Stycznia 2023 Napisano 14 Stycznia 2023 No takie małe to nie były, ale jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota 15 sztuk wlazło do słoja cena poniżej dyszki za kg 1
wasyl1968 Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Napisano 8 Kwietnia 2023 "Tradycyjny" wielkanocny kilogram nastawiłem w czwartek tak że jutro będą idealne 😍 ps. u mnie w zieleniaku po 23 zł kg 1
ESSOX Napisano 19 Kwietnia 2023 Napisano 19 Kwietnia 2023 Wczoraj w Kauflandzie po 9.99 takie idealne krokodylki jak lubię , akurat półtora kg do słoja wlazło
ESSOX Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 Wasyl kisisz jeszcze ogóra 😁 Ja to w sumie już nie wiem , czy tak późno kończę czy tak wcześnie zaczynam 😂 Starsze do lodówki i nowy słój będzie 💪 1 1
ESSOX Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia Zakiszone, na Majówkę będą jak złoto Z Lidla po 9.99 1 1
jaceen Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia 11 godzin temu, ESSOX napisał: będą jak złoto Coś mi się wydaje, że zakisiłeś u Wasyla niepokój😀😆🤣
wasyl1968 Napisano 24 Kwietnia Autor Napisano 24 Kwietnia ESSOX oczywiście smaka zrobił 💪 , ja lubię takie po dwóch dniach ale od półtorej miesiąca zapierniczam co poniedziałek do Gdańska wracam w piątek a w sobotę przeładowuje się na poniedziałek i z powrotem , tak że nie ma kiedy 🤬 , nawet nad wodą nie byłem w tym roku 🤬 , dopiero w tym tygodniu żona podjechała do krokodyla i oplaciła mi kartę ps. jutro powtórka z rozrywki i poniedziałek znowu Gdańsk ( trasę jadę z zamkniętymi oczami ) mam nadzieję że w niedzielę będzie pogoda to w końcu przewietrze przynęty, pozdrawiam Wasyl 1
Rekomendowane odpowiedzi