twardyrpg Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Czy jest tu ktoś kto miał wyniki na woblerach Salmo? Pytam bo mam chęć zakupić kilka fajnych modeli i zastanawiam się czy faktycznie są takie rezultaty jakie opisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, jeżeli opinie innych są pozytywne to ja się do nich przychylam. Od zeszłej jesieni zacząłem łowić na salmo i do dziś dnia mieszam nimi wodę. Efekty są zadawalające podobnie jak ich praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Powiem tak.... odkąd mam do nich ułatwiony dostęp ( a najtańsze nie są ) łowię na nie dużo. Egzekutor praktycznie sam łowi szczupaki. Szczerze i z czystym sumieniem polecam je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Ja dzięki Thrill dobrałem się do boleni i im odpuściłem bo okazało się że przy pomocy tych wobków to żaden problem wystarczyło znaleźć odpowiedni kolor i dobrać prędkość danego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Woblery Salmo to bardzo skuteczne przynety na każdą rybe. Z powodzeniem łowie pstrągi na hornety, butchery i minnowy, jak i bolenie na Thrille. Warto mieć kilka wobków tej firmy w pudełeczku, napewno cię nie zawiodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbyszek1 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 całkiem dobre i starannie wykonane woblery. Moje ulubione to Hornet, Minnow i Butcher. Dobre do łowienia z prądem i pod prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Do swoich ulubionych na pewno mogę zaliczyć Hornety , Minnowy , Tino no i o czywiscie Slidery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardyrpg Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Mam już wybrane do mojej kolekcji którą komponuje. A wiec do kupienia mam: Boxer Executor Hornet 9 Frisky Minnow Sting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 ja mam salmo real pearch czy jakos tak i jest naprawde łowny polecam też red head 14g cena warta materiału z jakiego są wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 salmo TINY killer na klenie 57 sztuk od 20-50 cm w tym roku ~~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Czy jest tu ktoś kto miał wyniki na woblerach Salmo? Pytam bo mam chęć zakupić kilka fajnych modeli i zastanawiam się czy faktycznie są takie rezultaty jakie opisują. A co to za pytanie... Jest bardzo bardzo dziwne. To czy przynęta jest skuteczna czy nie zależy od umiejętności wędkarza a nie przynęty czy jej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 A co to za pytanie... Jest bardzo bardzo dziwne. To czy przynęta jest skuteczna czy nie zależy od umiejętności wędkarza a nie przynęty czy jej ceny... Pytanie może i dziwne ale od umiejętności wędkarza aż tyle nie zależy.. Bardziej od miejsca czasu itd.. Ale na łyżke z kotwicą nawet mistrz regularnie ryb nie połowi,a umiejętności ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPucek Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Również posiadam Kilka wobków z SALMO. Hornery i Tiny. Powiem tak, że wobki są łowne, ale nie zawsze. Zależy to od łowiska. Na 1 łowisku sprawdza sie rewelacyjnie (u mnie w szczególności hornety) a na 2 kompletna cisza.... wtedy wyciagam SIEK-M ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Racja zależy od wody, pory roku itd raz łowne są salmo raz dorado, kiedy indziej powyższych nie ruszy a bierze na tanie wobki jaxona. Nie wyczujesz trzeba zmieniać przynęty i próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz9988 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 salmo TINY killer na klenie 57 sztuk od 20-50 cm w tym roku ~~! snoek3, gdzie ty łowisz na klenie??jeśli można wiedzieć oczywiście Co do woblerów Salmo jak dla mnie są one łowne. Najczęściej łowię na hornety i mogę powiedzieć, że są one skuteczne na okonie, szczupaki(niewielkie, takie do 50 cm), klenie i jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 mateusz9988, he he na inie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Woblery dobre jak każde, zaletą jest niezłe uzbrojenie, chociaż kotwiczki lubią się rudym pokryć Podczas jakiegoś amoku okoniowego na tajnym jeziorku udało mi się złowić na horneta 4cm GS 2 okonie zapięte każdy na jednej kotwicy A potem po kilku rzutach jakiś złośliwy zębacz obciąl mi go hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milosz Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja właśnie zamówiłem horneta i minnowa imitujące pstrąga na najbliższy wyjazd pstrągowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 salmo TINY killer na klenie 57 sztuk od 20-50 cm w tym roku ~~! Jaki kolor? pływający czy tonący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 pływajacy bo czesto wpuszczam pod nawisy drzew ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Też lubię czasem pośmigać tym wobkiem! Jest na prawdę świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi